Zoeken
 


Uitvinder ontwikkelt apparaat om mensen te teleporteren

Laatste wijziging: zondag 26 juni 2011 om 21:00, 3734 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 26 juni 2011

Uitvinder John Quincy St. Clair uit San Juan in Puerto Rico vroeg in 2006 een patent aan voor een systeem om mensen mee te teleporteren.

Met het apparaat kan door middel van gepulste zwaartekrachtgolven een wormgat worden gegenereerd zodat een mens door de hyperruimte van de ene locatie naar de andere kan teleporteren.

Het doel van de uitvinding is om een mens van de ene plaats naar de andere te teleporteren door een gepulste zwaartekrachtgolf te creëren die door de hyperruimte beweegt en die de kwantumput van de menselijke energie op een asymmetrische manier samenperst en uiteen trekt. Deze verstoring van de kwantumputten in de hyperruimte trekt het fysieke lichaam dusdanig uit de dimensie dat de mens tegelijkertijd met de golf wordt geteleporteerd.

Terwijl de golf langs de kwantumputten beweegt wordt de mens op een andere locatie teruggebracht in de 4D dimensie van ruimtetijd. Enerzijds is een apparaat nodig dat een wormgat tussen de ruimte en de hyperruimte creëert en een apparaat dat een gepulste zwaartekrachtgolf genereert die in het wormgat gebracht kan worden.

De uitvinder kwam tot dit idee omdat hij zelf volledig geteleporteerd werd toen hij op een dag op weg was naar de bushalte en plotseling 100 meter voorbij de bushalte was zonder de bushalte onderweg daadwerkelijk te zijn tegengekomen.

Het teleportatie systeem bestaat uit twee granieten obelisken. Dicht bij de top van deze obelisken worden de hulpstukken gemonteerd die de gepulste zwaartekrachtgolven produceren. Omdat de zwaartekrachtgolf binnen de obelisk beweegt verandert het graniet als gevolg van asymmetrische compressie en expansie. Uit elke obelisk komt vervolgens een cylindrische zwaartekrachtgolf waardoor tussen de twee obelisken een gewone zwaartekrachtgolf ontstaat.

Deze golf gaat het wormgat binnen dat wordt gecreëerd met behulp van een magnetische vortex generator die op een korte afstand van en parallel aan de obelisken is geplaatst. De golf wordt enorm versterkt wanneer deze de hyperruimte binnengaat.

Kijk hier voor bouwtekeningen en meer informatie.

Bron: Uspto.govBron: niburu.nl

Voeg toe aan: