Zoeken
 


Komeet Elenin afleiding voor ware ramp ?

Laatste wijziging: woensdag 15 juni 2011 om 09:09, 7953 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 15 juni 2011

Berichten we onlangs dat Komeet Elenin voor Apocalyptische toestanden zou zorgen. Volgens Marshall Masters CNN en auteur  van de Amerikaanse website Yowusa  ligt het antwoord in de profetie van de Hopi’s.  Hij waarschuwt mensen al geruime tijd via een youtube filmpjes .. “how to Survive 2012″

De Blue Star Kachina gaat vooraf  aan de Red Star Kachina volgens de Hopi indianen stam, de zuiveraar zoals zij het noemen. Als we het folklore verhaal vergeten en ons focussen op de gebeurtenissen van hedendag, zien we een sterke verbinding tussen de komeet Elenin en Planeet X (bruine dwerg) . Komeet Elenin is duidelijk dus geen planeet X. Planeet X zal later komen. Er staan ons dus twee gebeurtenissen te wachten. 

De komeet Elenin (de Blauwe Ster Kachina)  nadert de de baan van Mars, de kern van ons systeem vanuit de noordelijke hemel. De Rode Ster Kachina (planeet x)   nadert vanuit de een zuidelijke richting en bevindt zich waarschijnlijk op dit moment nog voorbij de baan van Pluto. Mensen worden gebombardeerd met desinformatie om ze te doen geloven dat Elenin een bruine dwerg is.Iedere natuurramp die zich zal voordoen vóór en na het passeren van de komeet, zal uitsluitend worden toegeschreven aan Elenin.

Elenin is nuttig als een afleiding.

Elenin is nuttig als een afleiding. Wanneer blijkt dat de passage van Elenin een saaie gebeurtenis is, zullen de mensen ontspannen en niet letten op de invloeden van een naderende bruine dwerg ster (planeet X) . En de nadering van die bruine dwerg is waarschijnlijk de belangrijke factor in de recente stijging van de grote aardbevingen, mede gezien de enorme hoeveelheid aan rapportages over verstoringen van ieder lichaam met een atmosfeer in ons zonnestelsel.

De mainstream media zal ook heel erg terughoudend zijn in de toekomst, als blijkt dat er helemaal niets gebeurd tijdens de passage van Elenin.Met andere woorden, het enige wat men moet doen om desinformatie te verspreiden is een rookgordijn opwerpen over de publieke discussies betreffende Elenin. Wanneer dan de Rode Kachina van de Hopi’s (De Zuiveraar) werkelijk verschijnt zullen vele mensen sterven, omdat ze niet voorbereid zijn.

In een wereld, geregeerd door een elite die vinden dat overleven alleen gegund is aan de sterken (en ze denken dat ze dat zelf zijn),  Met andere woorden, als je dom bent, verdien je om dood te gaan.Wanneer dan de Rode Kachina verschijnt, zul je al op weg zijn naar een vroeg graf.

Terwijl dat jouw lot is, zal de elite veilig in hun bunkers verscholen zitten en de mensen die alle desinformatie hebben verspreid bedanken voor alles wat ze voor hen hebben gedaan. Op die manier hebben ze minder domme mensen waar ze mee om hoeven gaan, als de rookwolken weer zijn opgetrokken.Dat is de werkelijke Elenin agenda mensen.

Kijk ook op > Rijken der aarde vrezen voor ondergang en maken holen

kijk ook op >> Bron: de-wereld-draaft-door.nl

Voeg toe aan: