Zoeken
 


VN rapport – HAARP kan ontploffing veroorzaken die op een nucleaire explosie lijkt

Laatste wijziging: vrijdag 10 juni 2011 om 10:36, 4518 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 juni 2011

(Argusoog) “Aledia Centeno Rodriguez, Frente Patriotico Arecibeño, zei dat haar organisatie vorig jaar bij de VN gesproken heeft over de toestemming om in Puerto Rico een nucleaire wapenfabriek toe te laten dat het niet- uitbreidingsverdrag (Non-Proliferation) schendt voor nucleaire wapens.

Zij legde uit dat Arecibo de basis is voor het Arecibo National Astronomy and Ionospheric Centre (NAIC), dat gebruikt wordt als een “ionosferische verhitter” (een verzameling antennes die worden gebruikt om het bovenste deel van de atmosfeer te verhitten). Arecibo werd ook genoemd als de testlocatie voor de High Frequency Auroral Research Programme (HAARP) in een patent dat een individu in de Verenigde Staten aangemeld heeft om experimenten uit te voeren die gerelateerd zijn met ionosferische manipulatie. HAARP kan functioneren als een antiraket en antivliegtuig verdedigingssysteem, om communicatie op te vangen en te verstoren, om onderzeese en ondergrondse communicatie mogelijk te maken en nog veel meer. De HAARP patent documenten noemen ook dat deze uitvinding het mogelijk maakt  om “hetzelfde te simuleren of te doen als bij het  tot ontploffing brengen van een zwaar type nucleair apparaat”.

Bron: www.argusoog.org

Attentie: earth-matters.nlVoeg toe aan: