Zoeken
 


Een licht-epidemie verspreidt zich over de Aarde

Laatste wijziging: vrijdag 10 juni 2011 om 10:34, 4214 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 juni 2011

Er heerst momenteel een licht-epidemie op Aarde waarbij iedere persoon wordt gebombardeerd met verfijnde hoogenergetische lichtdeeltjes.

Een persoon kan echter alleen de frequenties absorberen en integreren die door het lichaam kunnen worden geaccepteerd. Je lichaam dient dit licht te kunnen omzetten om het te kunnen gebruiken.

Mensen die op Aarde leven hebben membranen van licht die in hun geheugen geplaatst zijn. Deze zijn onder meer aangebracht bij de heilige geest en het heilige hart. Tevens bevindt zich rond het derde oog een membraan van licht. Alleen je hogere zelf bepaalt of je derde oog geopend mag worden. Vervolgens openen speciale frequenties de kristallen van licht die zich in de pijnappelklier bevinden. Dit zorgt ervoor dat telepathisch contact kan plaatsvinden.

Een dun membraan van licht was om de Aarde gewikkeld. Het is een quarantaine die langzaam is opgelost uit de atmosfeer waardoor de kosmische informatie kon doorstromen opdat een selecte groep kosmische boodschappers nieuwe kosmische wijsheid kon ontvangen. Deze dappere zielen zijn in de hogere rijken lange tijd voorbereid op dit moment. De zware training was noodzakelijk om de boodschappen op een correcte en duidelijke manier over te kunnen brengen.

Selecte groep

De geascendeerde meesters van de Kosmische Raad van Licht presenteren zich niet openlijk. Ze werken middels hun leerlingen en ingewijden door middel van inspiratie. Ingewijden werken op de mentale niveaus, meestal achter de schermen. Een selecte groep presenteert zich nu openlijk in de wereld om anderen te inspireren.

Wanneer je zelfmeesterschap bereikt zijn je gedachten en woorden onschadelijk omdat kritiek en negativiteit niet kunnen bestaan in licht, liefde en waarheid. In dienst staan is een belangrijke impuls van de ziel, zoals verlangen een impuls is van het ego.

De overgang van de impulsen van het emotionele lichaam van verlangens naar de inspiratie van de ziel en het hogere zelf is grotendeels voltooid. De focus komt meer te liggen op groepsbewustzijn en het dienen van de mensheid. De intuïtieve gedachten die je ontvangt en de sturing van je gidsen, hogere zelf en engel-assistenten worden steeds sterker en duidelijker. Je ziet pijnlijke gebeurtenissen niet langer als straf maar als uitdagingen om te groeien.

Je ziel is zich bewust van de verstoorde energieën die je hebt meegebracht uit je verleden en die je in dit leven hebt gecreëerd. De ziel zal er alles aan doen om deze onder je aandacht te brengen zodat je ze kunt oplossen om zo meer in harmonieuze afstemming te komen met je hogere zelf. Je ziel en hogere zelf doen er alles aan om je emotionele en mentale lichamen in harmonie te brengen.

Je begint als een aspirant op het pad. Wanneer je een bepaalde hoeveelheid balans en harmonie hebt bereikt en toegang hebt gekregen tot je heilige geest en heilige hart wordt je een ingewijde op het pad. Nadat je het eerste niveau van zelfbewustzijn hebt bereikt wordt je een lichtstrijder zoals dat heet. Uiteindelijk los je de membranen van licht rond je heilige geest en heilige hart op. Je kunt informatie en kennis snel omzetten in wijsheid (ernaar leven) en bevindt je op het pad richting het zelfmeesterschap.

Het belangrijkste doel is om terug te keren naar het oorspronkelijke spectrum van licht en schaduw. Daardoor schiet je bewustzijn niet zo snel van positief naar negatief en worden je mentale en emotionele lichamen meer gestabiliseerd en gecentreerd. Dit vormt een belangrijke stap om te leren vanuit het centrum te leven. Je bent dan gecentreerd, houdt gedachten en emoties onder controle en blijft altijd neutraal.

Bij een slapend persoon worden de meeste keuzes onbewust gemaakt. Ze bevinden zich in een semi-bewuste staat. Mensen gaan pas bewust leven wanneer ze zich realiseren dat ze niet bewust wakker zijn. Wanneer je bedwelmd wordt door irritatie en toegeeft aan kwade woorden en gedachten gebruik je astrale energie die je aura-veld besmet. Herhaaldelijk gebruik bouwt een negatieve gedachte die uiteindelijk via de wet van de cirkel zal moeten worden opgelost.

Negatieve gedachten voegen een extra steen toe aan je eigen emotionele gevangenis. Je bestaat uit eenheden energie die je energetische signatuur maken. Leer om je gedachten te controleren en focus op je kracht.

De ziel heeft in het fysieke rijk een expressie nodig om de kracht van creatie voort te kunnen brengen. Rijs uit boven de emotionele chaos van de massa maar functioneer tegelijkertijd op een efficiënte manier in dezelfde massa door in je dagelijkse leven je licht uit te stralen.

Nieuwe wereld

In de wereld waarin we leven projecteert het mentale lichaam zich gewoonlijk in de toekomst wat angst en onzekerheid veroorzaakt. Het emotionele lichaam herhaalt constant gebeurtenissen uit het verleden. Meestal worden ervaringen van pijn of mislukking herleeft. Het heden wordt vrijwel niet geregistreerd tenzij het drama betreft.

Streef ernaar je mentale en emotionele lichamen te verbinden om spirituele waarden te ontwikkelen. Daardoor wordt drama steeds minder intens en minder vaak ervaren. Je ego zal zich fel verzetten tegen de inspanningen van de ziel en het hogere zelf en probeert vast te houden aan gewoonten en verlangens. Kijk altijd kritisch naar je woordgebruik, naar je daden, naar je motivaties. Alle kennis is een vorm van licht.

Begrijp je rol en je doel in dit leven. Ga naar binnen om te begrijpen wie je werkelijk bent, waarom je reageert zoals je reageert. Door middel van reflectie en actieve meditatie ontrafel je het mysterie van je ware zelf en wat je belangrijkste doelen in dit leven zijn.

De wereld en de realiteit waarin je in het verleden hebt geleefd veranderen snel. Je hebt een gouden kans om een stralende nieuwe wereld te creëren. Je hebt ook het recht om in de negatieve omgeving van de lagere wereld te blijven die snel wordt opgeschoond en aangepast waardoor momenteel chaos en monumentale veranderingen worden ervaren door de massa.

Welke realiteit kies jij?

Originele Bron: Ronnastar.com



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: