Zoeken
 


Duitse advocaat bevestigt geplande nucleaire aanslag op 26 juni in Berlijn

Laatste wijziging: dinsdag 7 juni 2011 om 10:41, 2283 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 7 juni 2011

De Duitse advocaat Torsten van Geest heeft de echtheid van een recent internet gerucht bevestigd dat hij namens zijn advocatenkantoor een kort geding heeft aangespannen tegen bondskanselier Angela Merkel vanwege het feit dat zij op de hoogte zou zijn van een geplande aanslag met een kernbom in Berlijn, die op zondag 26 juni tijdens de openingswedstrijd van het Wereldkampioenschap Voetbal voor vrouwen zou moeten gaan plaatsvinden.

Internetblogger Steven Black dacht aanvankelijk met de zoveelste hoax te maken te hebben toen hij een officieel document van het advocatenkantoor Van Geest onder ogen kreeg met daarin het verzoek tot het korte geding tegen de Duitse bondskanselier. Hij besloot om de advocaat in kwestie naar de echtheid van het document te vragen. Diens antwoord:
 
'Dit verzoek (PDF) is authentiek en kunt u terugvinden op mijn website. Ik zou de verspreiding hiervan zeer verwelkomen!'
 
In het document wijst advocaat Van Geest leden van de beruchte Bilderberg groep en de 'Atlantische Brug' als de bedenkers van deze 'false flag' aanslag aan. Tevens eist hij dat de Duitse bevolking op de hoogte wordt gesteld van deze feiten.

Een anonieme medewerker van het bureau rampbestrijding in de stad Dresden schreef in een brief dat er in de nacht van 10 op 11 mei een geheim gehouden massale oefening werd gehouden in het stadion van de club Dynamo Dresden met als thema een bomaanslag met een groot aantal gewonden als gevolg. Volgens de medewerker is er ook in Dresden beslist iets op til dat niet persé alleen met het WK voor vrouwen te maken heeft.(1)
 
 
Xander
 
(1) Steven Black    


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: