Zoeken
 


China geeft weermanipulatie openlijk toe!

Laatste wijziging: maandag 30 mei 2011 om 21:42, 3932 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 mei 2011

(Dutchsinse) Niets is zo verandelijk als het weer en daarom is het zo moeilijk te voorspellen.

Maar is het weer te manipuleren? In de onderstaande video wordt getoond dat dit best wel eens waar zou kunnen zijn. De Chinezen lijken namelijk in staat te zijn het weer te manipuleren. De beelden tonen namelijk verschillende voorbeelden waar de Chinezen daadwerkelijk het weer lijken te manipuleren. Nu is de vraag, wanneer komen andere overheden en regeringen er voor uit dat weermanipulatie technologie weldegelijk bestaat en gebruikt wordt.

Noot redactie:

Dat weermanipulatie bestaat is al eigenlijk niks nieuws onder de zon. China maakte bij de olympische spelen al gebruik van weermanipulatie. Dit openlijk en met simpele technieken echter ze zijn al veel en veel verder. In china werken 10 duizenden mensen bij instanties die zich bezig houden met weermanipulatie. Eind jaren 70 zou Amerika al zijn begonnen met experimenten naar klimatologische oorlogsvoering. Inmiddels hebben we er naar mijn mening al een paar van mogen aanschouwen.



Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: