Zoeken
 


Sproeiende vliegtuigen: misdaad tegen de mensheid?

Laatste wijziging: maandag 30 mei 2011 om 21:29, 4798 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 mei 2011

Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 5 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna.

De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.

Als je na het bekijken van deze docu een Nederlandse petitie wilt tekenen kun je dat hier doen.

---

Download hier de bekopte rapportage van een wetenschappelijk rapport van 300 bladzijden over het fenomeen van de chemtrails, opgesteld door een internationaal team van wetenschappers en inside experts die vertrouwd zijn met het vliegwezen. Deze is samengesteld onder leiding van de Belfort Groep / oud burgemeester Peter Vereecke.



Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: