Zoeken
 


Waarom osama bin laden nu pas gevonden is

Laatste wijziging: maandag 30 mei 2011 om 19:58, 2007 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 mei 2011

Welkom in de wereld van Complot theorien ! De helden uit Amerika hebben een mooi concept bedacht om de mensheid weer is goed voor hun te winnen. Helaas hebben ze nog niet iedereen achter hun "waarheid" staan maar dat is een kwestie van tijd. De Amerikaanse staat is in voorbereiding op iets veel groters, waarom de mensheid nu alleen nog maar kan lachen.

Het Verhaal

Amerika heeft er maar liefst 10 jaar over gedaan om Bin Laden te vinden, of hebben ze hem al eerder gevonden en gedood? Of is hij helemaal niet dood ? Of misschien is het wel zo dat ze zelf niet weten of hij wel dood is. Leuk spelletje he ? Dat is precies hun bedoeling, ze laten dit vage verhaal maar weer over aan het volk, dit noemen zij een complot theorie, het is een niet kloppende zaak, waarover iedereen op de wereld wel een mening heeft, en door al die verschillende meningen en theorieen weet niemand meer hoe het nu echt zit.

"We missen een bewijs" roept nog een deel van de wereld. Zij willen zeker weten of deze man gedood is en zij zullen de staat pas echt geloven als ze hier keiharde bewijzen voor hebben. Amerika zag dit al aankomen maar ook daar hebben ze al een plan voor bedacht. De foto komt er wel alleen zullen ze die op een andere manier naar buiten brengen, ze laten het zogenaamd hacken zodat het volk hun bewijs heeft en toch achter hun president gaat staan, want zij moeten nu zo snel mogelijk zieltjes winnen.

Deze zieltjes zijn nodig omdat er iets veel groters aankomt, dat weet Amerika. Bin Laden is hier nu voor opgeofferd, het lijkt wel of Amerika precies lang genoeg heeft gewacht tot ze deze man te pakken zouden nemen, omdat de tijd nu rijp is om het volk in zijn geheel achter je te hebben staan, en hoe kan je dat beter doen dan de staatsvijand te pakken.En dat hebben ze gedaan. Ze wisten al veel langer waar hij zich schuil hield alleen ze hebben gewacht tot het juiste moment en dat is nu.

Als de president van Amerika nu zegt, dit is terreur, dan is het terreur, want hij is WEL de man die dat kan bestrijden en wordt geloofd in alles wat hij doet. Het is een voorbode op wat er komen gaat, en dat heeft niks met Bin Laden te maken. Deze man was allang geen gevaar meer, hij was met pensioen en vormde al helemaal geen dreiging meer voor deze wereld, maar het gaat helemaal niet om meneer Bin Laden, of terreur.

Het maakt deel uit van het plan, een plan voor een nieuw gevaar wat zich op aarde voor zal doen, zeggen zij. Nu is dit gevaar alleen een gevaar voor hun (denken zij). Zoals jullie weten komen er steeds meer meldingen over buitenaards bestaan, maar ook ufo's die gezien worden op aarde. De meeste mensen vinden het nog steeds een lachertje maar als dit zo grappig is, waarom is amerika dan als de dood voor wat er nu komen gaat. Zij zijn bang de macht te verliezen aan het onbekende, en het is moeilijk je voor te bereiden op het onbekende. Wat wel belangrijk is is dat je het volk achter je hebt staan, zodat wanneer het onbekende bekend wordt, zij altijd terug kunnen vallen op het volk, maar ook het dreigend terreur, ze zijn erger dan Bin Laden zullen zij zeggen.

Wat een rotzakken zijn het daar in Amerika, deze buitenaardse wezens zijn idd van plan op aarde te komen, om samen te werken met Aarde, om zo het milieu te redden en ons te helpen met nieuwe technieken om de lucht, water en zee te zuiveren en om van elkaar te leren, met veel liefde en zonder dat zij hier iets voor terug willen hebben.

Om de mensheid wijsheid mee te geven over onze gezondheid en de kracht die we in ons hebben, alleen maar mooie zuivere bedoelingen. Maar de staat denkt daar heel anders over, ze zijn bang de controle over de mensheid te verliezen en zo de wereldmacht ook. Ze hebben ons nu zo ver en goed onder controle dat we als kuddedieren achter hun aanlopen en in alles mee gaan wat hun zeggen en ons beloven. Zij weten ook dat de mensheid steeds meer bewust wordt dat het heel anders in elkaar zit, en ze zijn bang dat de buitenaardse jullie meer wijsheid zullen geven dan wij mogen weten, en dat is iets wat zij hier willen voorkomen.

En jullie lachen maar als het over een alien of ufo gaat, ik zou zeggen think twice, lach straks maar als het bewijs op aarde gekomen is waar niemand meer omheen kan, sterker nog ze zijn er al maar alleen nog maar bij aardse mensen die hun wel accepteren ook al zien ze er anders uit en hun liefde en goeie bedoelingen wel inzien en daar wel mee samenwerken.

Ze werken samen met aardse energieen om zo al hun wijsheid en inzichten over de aarde te verspreiden en kenbaar te maken en die mensen die dit moeten weten lezen dit dan ook, nemen hun les hierin mee en gaan steeds meer open staan voor het contact met andere werelden, en dat is precies de bedoeling. Zij zullen zich steeds meer kenbaar gaan maken juist bij de "gewone"mens, omdat als zij die al in kunnen laten zien dat ze geen Terroristen zijn maar wezentjes vol liefde die de beste bedoelingen hebben dan heb je al weer het voordeel van de twijfel en zo zullen steeds meer mensen gaan inzien dat het heel anders in elkaar zit.

Ondertussen willen ze de mensheid steeds meer af gaan nemen, planten, waar wij genezing uit kunnen halen, kruiden en andere dingen zullen verboden gaan worden, terwijl dit ons gegeven is op aarde, hier halen wij het leven uit maar ook de gezondheid en dat gaat ons steeds meer bekend worden. Zij zien de farmaceutische industrie voor hun neus instorten en er komen steeds meer bewijzen dat ze ons lichaam met die chemische zooi meer kapot maken dan beter, maar eej het brengt geld op en of het nou levens kost dat maakt hun niks uit, alles voor het geld.

Dat is het aardse idee, geld en materie is datgene wat van belang is een mensen leven of misschien meer wijsheid wat er allemaal mogelijk is om onszelf te genezen en onze onzichtbare krachten te gebruiken dat is niet van toepassing. Ze weten zelf ook het beste hoe zij de natuur aan moeten pakken daar hebben ze echt geen hulp van een andere wereld voor nodig. Beetje jammer allemaal, en ja lachen jullie maar, ook dat is een theorie wat ze jullie aangepraat hebben...Buitenaardse wezens....? Die bestaan toch helemaal niet.

Ondertussen dat jullie nog bezig zijn met de dood van de gepensioneerde Bin Laden die er allang niet meer toe doet, maakt Amerika zich klaar om de strijd aan te gaan met deze liefdevolle wezens die hier komen ons in alle opzichten vooruit te helpen, ze zijn al jaren hiermee in gevecht, maar ze zullen het deze keer niet gaan winnen. Ook Rusland is hiermee bezig, die willen zelfs al het nieuws op Internet weghalen wat dit onderwerp betreft en waar wij ook al bekend mee zijn.

Dit zal ons nooit tegenhouden nog meer nieuws naar buiten te brengen dit maakt ons alleen sterker, en zo ook meerdere mensen die dit bekend willen maken. Samen staan we sterk en iemand moet opkomen voor het goede en alles wat er komen gaat en niet eerlijk uitgesproken wordt en we zijn blij dat wij hieraan deel mogen nemen en wij hopen dan ook dat jullie snel in zullen zien dat niet alles is wat het lijkt, ze houden jullie allemaal dom en jullie gaan er nog in mee ook, de tijd zal het leren, in de tussentijd stellen wij ons open voor al het buitenaardse wat contact wil maken en zullen zo nodig daar ook mee samen werken.


Liefs MysticaBron: geesteninhuis.nl

Voeg toe aan: