Zoeken
 


Barack Obama is Harrison J. Bounel en pleegde belasting- en vastgoedfraude

Laatste wijziging: maandag 30 mei 2011 om 19:49, 3194 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 mei 2011

Het Amerikaanse radiostation TruNews heeft vorige week naar eigen zeggen 'explosieve nieuwe informatie' uitgezonden over de ware identiteit van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama, die zich vroeger onder andere Barry Soetoro noemde. De man die de informatie over Obama's verborgen verleden ontdekte stemde in 2008 op Obama, maar voelt zich nu 'verraden'. Als de informatie klopt is de FBI volgens TruNews 'verplicht om Obama in het Witte Huis te arresteren... en betekent dit dat Obama over een crimineel netwerk beschikt dat hem decennia lang heeft geholpen zijn identiteit te verbergen.'

Barack en Michelle Obama zouden door dit netwerk in staat zijn gesteld om vastgoed- en hypotheekfraude te plegen door op illegale wijze meerdere social security nummers (ons 'burger service nummer') te gebruiken en documenten te ondertekenen met valse namen. Om dit te kunnen doen is een uitgebreid netwerk van overheidspersoneel nodig dat toegang heeft tot officiële documenten en gegevensbestanden.

'Ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat Barack Hussein Obama een buitenlandse infiltrant is die om subversieve redenen in de VS is gebracht,' aldus TruNews presentator Rick Wiles, die om begrijpelijke redenen -namelijk diens veiligheid- niet de naam onthult van de man die de ware identiteit van Barack Obama ontdekt zou hebben.

Obama, de man zonder verleden
Al vanaf het moment dat in 2007 bekend werd dat een onbekende politicus uit Illinois president van de VS wilde worden startte TruNews een onderzoek naar het mysterieuze en onverklaarbare verleden van deze Barack Hussein Obama, zoals zijn nauwe banden met bekende binnenlandse terroristen (Weather Underground), gevaarlijke extremisten, radicalen en communisten. TruNews staat al vier jaar aan het front in de strijd tegen de complete blackout die de reguliere media in stand houdt over deze feiten.

'Maar hoe je deze bedrieger in het Witte Huis ook noemt, Barry Soetoro, Barack Obama, de 'macdaddy' (pimp-meister of player), de presidentiële pooier, de straatoplichter uit Chicago - hij is een man zonder verleden. Mensen met geld en invloed hebben Obama geholpen zijn vroegere jaren te verbergen.'

Michelle Obama en Harrison J. Bounel
'Al', pseudoniem voor de professionele schuldincasseerder (soort deurwaarder) die achter Obama's ware identiteit kwam, werd ingehuurd door een klant om de locatie van een schuldenaar te achterhalen en om de door hem verschuldigde geldsom te innen. Tijdens dit proces stuitte hij onverwacht op de naam van Michelle Obama. Toen hij dit begon uit te zoeken leidde het spoor naar duistere en sinistere zaakjes. Nogmaals: deze man, een Amerikaan, was geen tegenstander van Obama, maar stemde in 2008 op hem. Nu is hij echter woedend dat Obama het land heeft voorgelogen over zijn ware identiteit.
 
 'Al' vertelde dat hij tijdens een standaard maar uitgebreid achtergrondonderzoek ('skip tracing') naar zaken zoals naam, adres, telefoonnummer, connecties, familie, etcetera van de schuldenaar in kwestie plotseling de naam van Michelle Obama tegenkwam. Michelle Obama bleek in de jaren '90 de buurvrouw geweest te zijn van de schuldenaar. Met een paar simpele klikken kwam 'Al' toen in een database waarin niet alleen logischerwijze Barack Obama als Michelles man werd genoemd, maar ook zijn aan zijn social security nummer verbonden 'alias' stond vermeld: Harrison J. Bounel, samen met zijn complete thuisadres in Chicago.

Omdat hij aanvankelijk net zo verbaasd was als presentator Rick Wiles zocht 'Al' naar de andere naam die Obama jarenlang gebruikte, namelijk Barry Soetoro. Die naam bleek echter uit alle registers gewist. 'Dit is de eerste anomalie die ik tegen kwam,' vertelde Al. 'Obama deelt dus zijn social security nummer, adres en telefoonnummer met deze Harrison J. Bounel. Vooral het feit dat beiden hetzelfde social security nummer delen is bijzonder vreemd.' Door de zoekopdracht om te keren kreeg Al bij het invullen van dit ene nummer dan ook twee verschillende namen: Barack Obama én Harrison J. Bounel. Dit wijst op een gestolen identiteit, of op het feit dat Obama iemand anders zijn social security nummer liet gebruiken.
 
Vanuit zijn ervaring wilde Al echter hard bewijs hebben. En inderdaad, bij zijn onderzoek naar Harrison J. Bounels familieleden verscheen de naam van Michelle Obama op het scherm. Michelle Obama staat dus officieel op hetzelfde adres geregistreerd als een familielid van Harrison J. Bounel. 'Dit betekent maar één ding,' aldus Al. 'Wie deze Harrison J. Bounel ook is, hij is op hetzelfde adres verbonden met Michelle Obama.'
 
Vastgoedfraude
Toen Al op het doelbewuste adres klikte kwamen er twee verschillende eigenaren van dit huis naar voren, maar niet de Obama's. De eigenaars zijn ene rechter Jane L. Stuart in Chicago, een bijdrager van Obama, en Harvey Weinberg, werkzaam bij de firma die Obama's belastingzaken afhandelt - zijn accountant, dus. Ook blijkt het huis zes verschillende penceelnummers te hebben gehad in zes a zeven jaar tijd. Normaal gesproken blijft het perceelnummer altijd hetzelfde, ook al wisselt het huis van eigenaar. Dit moet dus doelbewust door iemand bij de overheid veranderd zijn.

Omdat de eigenaren van het huis echter hetzelfde bleven kan de conclusie niet anders zijn dat dit een doelbewuste poging is om de achtergrond van de eigenaren en de bewoners te verdoezelen. Waarom? 'Dit wordt een meervoudig gelaagde financiële vastgoed transactie genoemd,' aldus Al, die vervolgens uitlegt hoe in 2005 met behulp van een lening van $ 1,32 miljoen van de bekende hypotheekverstrekker Fannie Mae & Freddie Mac aan de speciaal voor dit doel opgezette Northern Trust Company een constructie werd bedacht met een nieuw perceelnummer dat slechts 8 maanden in gebruik was, met als doel de identiteit van de werkelijke eigenaars te verhullen.
 
'Dit is vastgoedfraude,' aldus Al, die aan de hand van de door het Witte Huis openbaar gemaakte belastingaangifte van Obama laat zien dat hij in 2009 $ 22.456 vastgoed belasting betaalde voor een huis dat toen $ 1,65 miljoen waard was. Het perceelnummer waar dit op slaat is in de aangifte echter zwart gemaakt, met als overduidelijke reden dat men niet wil dat het oorspronkelijke perceelnummer bekend wordt (en Obama's fraude daarmee aan het licht zou komen). In de aangifte van 2010 is de hele pagina zelfs weggelaten.
 
Niet bestaand Social Security nummer
Andere onderzoekers ontdekten dat Obama's social security nummer -hetzelfde nummer als waar Al op kwam- afkomstig is uit de staat Connecticut (waar Obama echter nooit woonde) en toebehoort aan een dode man. Al kon echter zelfs geen enkel spoor van het ss-nummer ontdekken - het bestaat volgens hem niet eens en is in geen enkele database te vinden. Desondanks gebruikt Obama dit nummer dus met een alias.

'Barack Hussein Obama is dus een crimineel,' vervolgt Rick Wiles. 'Hij pleegt fraude met het ss-nummer 042684425 en gebruikt -naast Barry Soetoro- de naam Harrison J. Bounel als alias. Hoogste tijd dat de FBI dit gaat onderzoeken en Obama arresteert voor zijn fraude en leugens! Hoe lang zullen ze blijven weigeren om deze crimineel aan te pakken?'

58 adressen en 3 verschillende ss-nummers
Daarnaast blijken er volgens Al in de VS maar liefst 58 (!) adressen te zijn geregistreerd voor de namen Barack en Michelle Obama. De huizen op deze adressen zijn in het bezit van anderen of worden door hen gehuurd. In deze staatsregisters blijkt Obama drie verschillende ss-nummers te hebben, waarvan er twee in de staat Illinois worden gebruikt. Eén van die nummers is toegekend aan een echtpaar dat hetzelfde ss-nummer heeft als Obama.
 
Vervalst geboortecertificaat
'Iemand bij de overheid moet de moed hebben om de beschikbare informatie te gebruiken,' vindt Al. 'Mijn informatie is reeds geverifieerd door privé detective Susan Daniels die 20 jaar ervaring heeft.' Al is tevens één van de vele experts die 100% zeker is dat Obama's recent vrijgegeven 'lange' geboortecertificaat vervalst is. Eén van de duidelijke bewijzen is het feit dat de ruimte tussen de letters op het certificaat overal identiek zijn, iets dat alleen met tekstverwerkers op moderne computers gedaan kan zijn en nooit op een typemachine uit 1961. Ook bestaan de letters als ze enorm worden uitvergroot uit pixels, wat aangeeft dat ze zijn uitgeprint en niet getypt (2).
 
Zoon van een leugenaar
Wie is Obama dan eigenlijk? Zeker is dat Obama's vader een Britse ingezetene was omdat Kenia toen nog een Britse kolonie was. Auteur en onderzoeker dr. Jerome Corsi ontdekte daarnaast dat het Amerikaanse immigratiebureau in de jaren '60 twijfelde of Obama senior niet meerdere vrouwen had. Harvard wilde hem zelfs uit het land zetten vanwege zijn polygamie en gebrek aan financiële ondersteuning. Obama is dus in ieder geval de zoon van een leugenaar.
 
En wie was Obama's mentor in Hawaii? Marschall Davis, een bekende communist. Presentator Wiles denkt mede daarom dat Obama doelbewust in de VS is geplaatst om de constitutionele republiek te vernietigen. 'Onze 'founding fathers' waren niet voor niets zo wijs te stellen dat een president een natuurlijk geboren staatsburger moet zijn (en dat is Obama niet omdat zijn vader een Brit was). Zij vreesden toen al een buitenlandse machtsovername als er iemand president zou worden die géén 'volledige' Amerikaan is.'
 
Criminele samenzwering
Al zegt vervolgens dat hij doodsbang werd toen hij Obama's fraude ontdekte. 'Dit kan hij nooit in zijn eentje bedacht hebben,' zegt Wiles. 'Al die mensen, zijn advocaten, zijn hierbij betrokken. Dit is een diepe criminele samenzwering die al vele jaren bestaat, een samenzwering om de ware identiteit van deze man die zich Barack Hussein Obama laat noemen te verhullen.'
 
'Het leidt in ieder geval geen twijfel dat hij vastgoedfraude en belastingfraude heeft gepleegd,' reageert Al voorzichtiger. 'Daarnaast heeft hij de ethiek geschonden doordat een van zijn bijdragers (rechter Stuart) staat geregistreerd als de eigenaar van zijn huis in Chicago.'
 
'Ik blijf hem hoe dan ook nauwgezet volgen,' besluit Wiles. 'Net zolang totdat deze crimineel in de boeien is geslagen en gevangen is gezet.'
 
 
Xander
 
(1) YouTube (1 / 2 / 3)
(2) World Net Daily  


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: