Zoeken
 


Vaccinaties ondergraven de immuniteit

Laatste wijziging: dinsdag 24 mei 2011 om 16:39, 2710 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 24 mei 2011

‘Drug companies are not here to bring health to the population but to scam them on one level for vast amounts of money,
by treating the symptoms and not addressing the cause.’

(vert.)

Farmaceutische bedrijven zijn er niet op uit om gezondheid onder de bevolking te brengen,
maar om de bevolking op het éne niveau grote sommen geld af te troggelen,
ondertussen slechts de symptomen te bestrijden en het aanwijzen van de oorzaak van de ziekte achterwege te laten.”

x

-Sir William Ossler, MD (1849-1919)

* * *

Vaccinaties ondergraven de immuniteit

Paul Fassa © 2011

vertaling © mei 2011 Guido Jonkers/WantToKnow.nl

Vaccinaties zijn nog erger dan we vermoeden! Het gaat er hierbij niet om dat er vaccinatieschade kan ontstaan, schade die ‘zomaar’ bij gevaccineerden schijnt te kunnen toeslaan. Maar het gaat erom dat steeds meer experts met de bewering komen, dat vaccinaties ervoor zorgen dat het immuunsysteem van gevaccineerden op een laag pitje wordt gezet. Dit blijkt wanneer er een simpele telling plaatsvindt van ziektes die optreden vlak ná vaccinaties en de situatie ervóór. Dit geldt ongeacht voor welke populatie dit wordt bekeken, jong en oud of mannen of vrouwen.

Alle vaccinaties zijn gevaarlijk.
Een voormalig vaccinatie-onderzoeker is opgestaan en trekt nu als klokkenluider aan de bel. Hij werd geïnterviewd door onderzoeksjournalist Jon Rapapport. De klokkenluider gebruikte daarbij een schuilnaam (Dr. Mark Randall) om zijn identiteit te beschermen. Hij heeft als medisch wetenschapper aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van meer dan één vaccin. Maar uiteindelijk bleek dat hij niet meer overweg kon met de leugens, in het bijzonder toen bleek dat de baby van zijn beste vriend gestorven was, vlak nadat deze baby zijn DKTP-vaccinatie had gekregen.

Deze klokkenluider vertelde Rapapport dat het op geen enkel manier nog mogelijk is, om een volledig schoon en een volledig veilig vaccin te maken. En dan gaat het niet eens nog over de conserveermiddelen en toevoegingen. Wanneer dit nu eens goed doordringt bij de mensen die pro-vaccinatie zijn, zou hun houding direct drastisch wijzigen in mijn opinie.

Bron / Lees verder: Wanttoknow.nl

 Voeg toe aan: