Zoeken
 


Bin Laden stierf vijf jaar geleden zegt CIA agent

Laatste wijziging: dinsdag 24 mei 2011 om 13:29, 1921 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 24 mei 2011

De Amerikaanse president Barak Obama en zijn leger hadden blijkbaar op 2 mei van dit jaar een geheime operatie bedacht voor het uit de weg ruimen van Osama Bin Laden, maar geruchten en speculaties rezen op nadat president Obama besloot van de operatie om de terroristenleider te vangen / doden geen foto's vrij te geven van voordat of nadat zij hem hadden gedood, hoewel de hele gebeurtenis live werd opgenomen. 

Het enige dat we te zien kregen van de actie waren Obama en Hillary Clinton die met andere hoofdfunctionarissen aan een tafel toezicht hielden op de operatie. Het Witte Huis wilde geen foto van hem publiceren om oprijzende woede van islamitische terroristen te voorkomen maar geruchten verspreiden zich dat Osama leeft, of dat hij eerder is overleden. 

Ex CIA agent Berkan Yarash werd recent geïnterviewd door Russian TV waar hij verklaarde dat hij Bin Laden sinds de jaren 1990 persoonlijk kende en het enige dat de VS hoefde te doen was zijn graf vinden, zijn lichaam op te graven en de operatie te ensceneren. 

"Ik kende de Tsjetsjeense bewakers van Bin Ladens heel goed", zei Yashar. "Samy, Ayub, en Mahmud waren bij hem tot het einde. Ik herinner me deze datum nog goed er zaten drie zessen in 26 juni 2006. Deze drie mannen, evenals twee moslims uit Londen en twee uit de VS zagen het sterven van Bin Laden. Voor zijn dood was hij ernstig ziek. Hij kwijnde weg tot huid en botten. De drie Tsjetsjenen waste zijn lichaam voor het te begraven”. 

Bin Laden stierf vijf jaar geleden zei CIA agent, Yashar zei dat de dood van Bin Laden eerder bekend gemaakt werd in november 2008 maar één van de Tsjetsjeense bewakers, Samy, werd een paar dagen voor de operatie opgepakt waarbij hij waarschijnlijk de Amerikaanse Special Forces de locatie van het lichaam vertelde.

 

 

bron: therandomforest

vertaling: P.Uncia.Bron: wereldgeheimen.nl

Voeg toe aan: