Zoeken
 


Haatcampagne moslims tegen Joden en Israël-supporters overspoelt Europa

Laatste wijziging: maandag 12 januari 2009 om 21:15, 4683 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 januari 2009


Behalve dezelfde ideologie en hetzelfde doel, namelijk de uitroeiing van de Joden, delen moslimextremisten ook dezelfde gebaren met de Nazi's.

Ondanks de gebruikelijke automatische ontkenningen wordt Europa op dit moment overspoelt door een ware haatcampagne van moslims, gericht tegen met name Joden, maar ook tegen iedereen die openlijk Israël steunt in de strijd tegen het terrorisme op de Gazastrook.

In Zweden, Denemarken, Frankrijk, België, Spanje, Griekenland en Groot Brittannië zijn Joden, synagoges en Joodse of Israëlische instellingen aangevallen door moslims. Zomaar enkele voorbeelden:

-In Engeland werden sinds 29 december 24 antisemitische incidenten gerapporteerd, waaronder een aanslag op een synagoge.
-In Toulouse, Frankrijk, ramden moslims met een brandende auto een synagoge.
-In Kopenhagen, Denemarken, vuurde een in Libanon geboren Deen met Palestijnse ouders kogels af op twee Israëli's.
-In zuid Zweden werd de Joodse gemeenschap in Helsingborg aangevallen met een brandbom. In Stockholm riepen demonstranten allerlei antisemitsche leuzen.
-In België is de politie in verhoogde staat van paraatheid gebracht nadat pro-Palestijnse demonstraties ontaardden in gewelddadigheden.
-In Duisburg werd iemand die een Israëlische vlag achter zijn raam had opgehangen, bekogeld en bedreigd door moslims. De politie drong het huis van deze persoon binnen en haalde de vlag weg, maar deed niets tegen de moslims.

Geheel in overeenstemming met de algehele ontkenning die in Europa heerst aangaande de islamitische haat tegen Israël en de gehele Westerse beschaving, doen de belangrijkste Europese media geen verslag van het sterk toegenomen antisemitisme. Dit is exact in lijn met de vrijwel overal gebezigde éénzijdige anti-Israëlische berichtgeving in de media.

Gezwegen wordt ook over de flagrante oproepen tot moord en geweld tegen Joden op de officiële website van Hamas, waarbij wordt beweerd dat: '... een Joodse jongen in een Australische synagoge, een Joodse minister in de regering van Georgië, een Joodse zakenman op de beurs van New York, en een ongeletterde Jood uit de Ethiopische woestijn... ze behoren allemaal tot dezelfde bende en dezelfde natie, en staan los van de rest van de mensheid.'
 
Hamasleider Mahmoud Zahar prijst op deze site voortdurend de moord op Joodse kinderen aan, wereldwijd. Al Qaeda-leider Ayman al-Zawahiri, die ontevreden is met het feit dat de moslims alleen maar demonstreren, eist dat moslims over de hele wereld 'Zionistische doelen' moeten aanvallen 'overal waar ze maar te raken zijn.'
 
Op het Britse internetforum Ummah roepen moslims elkaar op om een doodscampagne te gaan voeren tegen in Engeland levende Joden, en werd een lijst met 'top-100' Joodse doelwitten besproken. Volgens een anti-terreurexpert moeten de Joden deze dreigementen zeer serieus nemen.
 
Het gelijktijdige stilzwijgen van zowel de media als de Europese overheden, waaronder ook de regering in Nederland, van de explosief toegenomen haat van moslims tegen de Joden en andersdenkenden, is opnieuw een teken aan de wand dat de islamisering van Europa ernstige vormen begint aan te nemen.
 
Op dit moment nemen de moslims in Europa -zo'n 15 a 20 miljoen in getal- slechts 3 a 4% van de totale Europese bevolking in beslag. Desondanks zijn ze er in veel landen in geslaagd om de democratie en de vrijheid van meningsuiting te terroriseren met dreigementen, geweld en haatcampagnes. Ontkennen heeft voor hen geen zin, want statistisch gezien maken moslims in Europa zich 24 tot 32 keer vaker schuldig aan antisemitisme dan niet-moslims.
 
Daarnaast is in een wetenschappelijk onderzoek aangetoond ('Anti-Israël Sentiment Predicts Antisemitism in Europe', Kaplan & Small, p.557/558) dat Europese moslims 800% vaker openlijk anti-Joods zijn dan Europese christenen.
 
Uitgerekend in Europa, nog geen 70 jaar geleden het toneel van de grootste massamoord op Joden in de geschiedenis, mag een vergelijkbare verfoeilijke mentaliteit, diep geworteld in een geloof dat als doel heeft de gewelddadige onderwerping van de hele wereld, opnieuw vrijelijk zijn gang gaan. Degenen die zich openlijk tegen deze toenemende terreur van onverdraagzaamheid en haat verzetten worden echter wél aangepakt en de mond gesnoerd.
 
De 'inspiratie' voor de aan krankzinnigheid grenzende haat van moslims tegen Joden kan onder andere worden teruggevoerd op de opzwepende heilige islamitische teksten, zoals deze door moslimgeestelijken zoals sheikh Feiz zijn verspreid. In een Britse tv-rapportage (januari 2007) werd onder andere het handvest van Hamas aangehaald: 'De profeet, allah's gebeden en vrede zij met hem, zegt: Het uur des oordeels komt pas als de moslims de Joden bevechten en hen vermoorden, zodat de joden zich achter bomen en stenen verschuilen, en iedere boom en steen zal zeggen: 'o moslim! O dienaar van allah, er zit een Jood achter me. Kom hier en vermoord hem!' (Sahih Muslim, boek 41, nr.6985).
 
In dezelfde documentaire vergelijkt sheikh Feiz in een preek, geheel in overeenstemming met de Koran (5:60), Joden met varkens, en zegt hij dat ze uitgeroeid zullen worden op de 'dag des oordeels'. Een dvd met deze preek mocht vrijelijk verkocht worden in de Centrale Moskee in Londen.
 
Wetenschapper Raphael Israëli publiceerde recent een basisanalyse van de huidige Europese islam. Daarbij maakt hij een scherpe, maar onweerlegbare vergelijking tussen de onbeheerste, gewelddadige Jodenhaat van de moslims die zo sterk toeneemt in Europa, en het nogal gekunsteld benoemde fenomeen van 'islamofobie', waar de belaagde Joden in Europa zich overigens nooit schuldig aan maken:
 
'Het is niet overtuigend te stellen dat de moslims wel anti-Israël en anti-Zionistisch zijn maar niet anti-semitisch, zeker gezien het feit dat Joden overal ter wereld regelmatig zonder enige reden worden aangevallen, behalve vanwege het simpele feit dat zij Jood zijn. In de hele geschiedenis zijn ze mishandeld, geslagen, afgeslacht of gedwongen om zich te bekeren, of verbannen uit de landen waar de islam de overhand kreeg.
 
Franse, Britse of Belgsche Joden zijn allen burgers van de landen waar zij in leven en hebben geen enkele invloed op de politiek van de Israëlische regering, zelfs als ze dit zouden willen. Het is daarom niet te ontkennen dat de aanvallen op hen de uiting zijn van het aangeboren antisemitisme in de islam.
 
Het equivalent in de houding van de Joden zou kunnen zijn dat iedere keer dat een Arabisch of islamitisch land Joden in de media en op scholen belastert of demoniseert (of daadwerkelijk fysiek aanvalt), zaken die in de moslimlanden dagelijks voorkomen, de Joden vervolgens hetzelfde doen met hun islamitische medeburgers in Europa. Dat zou dan onmiddellijk 'islamofobie' genoemd worden. Maar het feit dat dit gedrag bij de Joden niet voorkomt bewijst dat 'islamofobie' alleen in de verbeelding van de moslims bestaat - tenminste, wél wat de Joden betreft.   Dat komt omdat de Joden het verschil kennen tussen goed en kwaad, en nooit hun gevoel voor rechtvaardigheid en beschaafd gedrag hebben verloren, ondanks de meedogenloze provocaties van moslims (en niet alleen van de 'radicalen').'

Tenslotte zou ik, als beheerder van deze site, willen opmerken dat ook op deze site de haat tegen de Joden en tegen Israël sinds het begin van de Gazacrisis overduidelijk en onbeschaamd geëtaleerd wordt door met name moslims, die, op een enkele uitzondering na, totaal niet geinteresseerd zijn in een normale discussie, laat staan in de vele tegenfeiten die in de artikelen en door individuele bijdrages worden gepresenteerd. De meesten vervallen dan ook in pure pesterij, ordinaire scheldpartijen, grove beledigingen en soms ook dreigementen. Het is jammer dat ze daarmee de 'vooroordelen' die er tegen moslims zijn, en waar ze zo tegen tekeer gaan, alleen maar lijken te bevestigen. Misschien willen ze dat juist wel, wie zal het zeggen.
 
Xander

 Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: