Zoeken
 


VN wil miljarden inzamelen voor grootscheeps mondiaal HPV vaccinatieplan

Laatste wijziging: donderdag 12 mei 2011 om 09:48, 2549 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 12 mei 2011

De VN wil starten met het vergaren van fondsen bij overheden (192 landen) om ALLE meisjes wereldwijd tegen HPV te vaccineren..

Beknopte samenvatting van het artikel ‘UN Wants billions for STD Vaccination Scheme’
door C-FAM (Catholic Family & Human Rights Institution).

Kijk hier voor een uitgebreide (Engelse) versie

Naar schatting zal deze uiterst controversiële campagne zal rond de $300 per persoon gaan kosten, hetgeen de totale kosten van een dergelijke campagne in de vele miljarden laat lopen..! Het Bevolkingsfonds van de Unitede Nations, het UNFPA en PATH, een non-profit organisatie op het gebied van voorplantingsziekten, verzoeken donornaties het vaccin aan te kopen voor $14 per stuk.

Drie vaccins zullen nodig zijn voor een periode van zes maanden, wat het totaal dus op $42 brengt en waarmee de behandeling slechts goed zou zijn voor 5 jaar. Dat betekent weer dat er 7 van deze ‘behandelingen’ nodig zullen zijn om elke vrouw ‘levenslang te beschermen’ (= 21 vaccins per persoon. Misschien nog even ter herinnering: Voor Cervarix/Gardasil betaalt de Nederlandse overheid zo’n € 375 voor 3 injecties..!).

En wat is dan het argument van de VN om deze ongelooflijke campagne aan te kondigen..?? Hou je vast:  het argument is dat van elk half miljoen nieuwe gevallen van baarmoederhalskanker, meer dan de helft van de vrouwen sterft.
(Dit is vooral het geval omdat deze vrouwen niet wisten, dat zij deze ziekte hadden in een vergevorderd stadium in het lijf hadden).

VN-lidstaten zullen op 19 en 20 september van dit jaar bijeenkomen om hierover te debatteren tijdens de ‘UN High Level Meeting on Non-communicable Diseases’.

Commentaar DL Röver, medisch research journalist en schrijfster van een boek over HPV (zie HIER op wanttoknow) :

“Met de betrokkenheid van de UNFPA weten we bijna zeker dat het bij deze massale vacinatiecampagne gaat om een mondiale sterilisatie agenda. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn.

Pikant detail: laesies in de baarmoederhals worden veroorzaakt door een tekort aan foliumzuur (zie het ‘Drug-Induced Nutrient Depletion Handboek’, 2nd ed. 2001, pp. 165, 326). Deze laesies worden vervolgens heel aantrekkelijk voor HPVs. En dat zijn dus opportunistische infecties, geen oorzaak van kanker!
Samen met tekorten van vitamine B3, A en C ontstaat een gebrek aan foliumzuur door het gebruik van anticonceptiemiddelen, gebaseerd op levonorgestrel. Een dagelijks dieet met daarin voldoende van bovengenoemde nutriënten, doet de aanleiding voor laesies en baarmoederhalskanker verdwijnen!”Bron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: