Zoeken
 


Een hulde aan de ontdekker van HAARP-ringen en een voorspellende droom over 11 september

Laatste wijziging: woensdag 11 mei 2011 om 12:15, 5003 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 mei 2011

 Gregory Pooley, de oerontdekker van HAARP-ringen… die in 2006 overleed op een leeftijd van 55 jaar – wordt nu in ere hersteld. Hulde aan hem en zijn familie en ieder die mij met hun in contact kan brengen, laat mij alsjeblieft het adres geven! of geef hun deze video.

Update:

2 mei 2011 – Ik heb gesproken met de dochter van Gregory Pooley en liet haar het goede nieuws weten over de bevestiging van “HAARP-ringen” of beter omschreven “FLASH RADAR”. Er zijn geen geschreven stukken beschikbaar van Mr. Pooley en zijn hele werk was online te vinden… dus heb ik zijn sites gekopieerd voor het nageslacht in het geval dat “zij” besluiten dat “zij” willen proberen de informatie van het internet te verwijderen.

Als “zij” dat doen zal ik deze kopie-sites opladen.

De bal ligt nu bij “hun”. De informatie is openbaar en genoeg mensen kennen de waarheid over deze gevaarlijke vorm van weermodificatie.

Deze weermanipulatie moet zo snel mogelijk stoppen. De ‘powers that be’ zullen zeker weten wat het problemen of de gevolgen zijn. Ik beschuldig niemand persoonlijk, het moet alleen stoppen zodat een ander technologie ontwikkeld kan worden.. één die niet veroorzaakt dat zeer zwaar weer naar RADAR stations leidt die “energie manipulatie” in de stormen projecteren, als een zwakke poging om het weer te “controleren”.

Hier volgt een overzicht hoe het proces werkt:

Bron / Lees verder: argusoog.orgVoeg toe aan: