Zoeken
 


bewijs ufo's vastgelegd

Laatste wijziging: woensdag 11 mei 2011 om 10:56, 11939 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 mei 2011

Sommige mensen beweren dat er pas melding gemaakt werd van UFO's tijdens de tweede wereld oorlog en dat er sindsdien een soort van hype rond ontstaan is; iedereen heeft er tegenwoordig een gezien!

Bovenstaande is natuurlijk grote onzin, en is voornamelijk gebaseerd op onwetendheid. Sinds het begin der tijden wordt er al overal ter wereld verslag gedaan van de aanwezigheid van ufo's.

Een van de allereerste 'meldingen' van buitenaardse aanwezigheid is vastgelegd op twee rotstekeningen uit Tanzania. De tekeningen zijn maar liefst 29.000 jaar oud.De eerste is te vinden in Itolo en laat een aantal ufo gelijkende objecten zien. De tweede tekening komt uit Kolo en laat vier entiteiten zien die een vrouw omsingelen. Let vooral op de entiteit die het tafereel bekijkt, deze lijkt zich te bevinden in iets dat lijkt op een doos of voertuig.


De oude Egyptenaren deden al verslag over 'goden die uit de hemel neerdaalden en bijbehorende voertuigen', in verschillende papyrussen en in hiërogliefen op tempelmuren. De oude Romeinen hebben ook talloze waarnemingen vastgelegd over 'vliegende objecten' etc. Het is dus een feit dat tijdens de gehele loop van de menselijke geschiedenis ufo's zijn waargenomen en afgebeeld op rotsen, tapijten, schilderijen enz. Meer over deze historische verslaggeving van het buitenaardse kun je vinden op: http://www.rense.com/general7/ages.htm

Het tapijt dat hieronder staat afgebeeld, is gemaakt in Brugge in 1538. Vandaag de dag hangt het in het nationaal Bavarisch Museum in München. Op het tapijt is een politieke overwinning te zien die uitbundig wordt gevierd, en die van dichtbij wordt gevolgd door niet één, maar meerdere ufo's op de achtergrond. Ik kan er duidelijk twee zien in het linker gedeelte van het tapijt en een ander rechts. Gedetailleerd onderzoek zou misschien meer onthullen.

Sceptici hebben geopperd dat het hier eventueel zou kunnen gaan om wolken of zwevende eilandjes.

Sorry, maar zwevende eilandjes?!


Eeuwen oude munt. (zie onderstaande afbeelding)

Een niet geïdentificeerd, vliegend object op een zeventiende eeuwse, uiterst zeldzame munt, blijft een mysterie voor experts. Zelfs na tientallen jaren van onderzoek kunnen ze maar geen verklaring vinden voor de op een ufo lijkende afbeelding. De opschrift in het Latijn op de rand van de munt is minstens zo raadselachtig: OPPURTUNUS ADEST. Vertaling: 'Het' is hier op een fortuinlijk moment.


Dan is er nog het wereldberoemde schilderij 'De doop van Christus', geschilderd in 1710 door Aert De Gelder (1645-1727). Duidelijk zichtbaar in de lucht is een helder geschilderde, niet te verwarren vorm van een ufo, die zijn gouden stralen naar beneden richt op Johannes de Doper en Jezus Christus. Je kunt dit interpreteren als God of een Engel als je wilt, maar niemand kan ontkennen dat het wel griezelig veel weg heeft van een ufo!

Ik heb geprobeerd hierboven een aantal historische feiten over waarnemingen van ufo's op een rij te zetten, juist om aan te tonen dat waarnemingen niet iets zijn van de laatste 70 jaar, of een hype van 'gekke' mensen.

Het zijn vaststaande, gedocumenteerde feiten uit de geschiedenis van de mens, het heden én de toekomst!


Love and Peace.

Marieke Pril
www.mariekepril.nl Bron: mariekepril.nl

Voeg toe aan: