Zoeken
 


Samen het pad van ascentie omhoog lopen

Laatste wijziging: maandag 9 mei 2011 om 10:54, 2215 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 9 mei 2011

Met een groot genoegen zou ik jou willen meenemen op reis naar de hoogste golf van liefdesenergie in het Universum, dicht bij de bron van alles dat is. Alles is perfect daar, dus laat jezelf in deze huidige realiteit niet in angst vervallen en zie - door de vele lagen heen - het grotere positieve plaatje. Sta open voor de waarheid van een ander en voel of het resoneert met jouw innerlijke stem, maar eigenlijk hoef je alleen maar

te luister naar jezelf, zonder invloed van iets of iemand. Begin je ontdekkingsreis en ga voor jouw eigen ervaring. Angst is een slechte raadgever en houd jouw energiefrequentie laag, waardoor negatieve energieën gevoed worden en jij niet in je kracht komt te staan.

Werk met de wetten van het Universum

Wat je aandacht geeft, waar je aan denkt en waar jij je mee bezig houd, zal volgens de wetten van het Universum groeien. Dus kijk uit wat je met je best bedoelde intentie creëert. We zijn wereldwijd in een turbulente, beslissende en versnellende fase aangekomen waar - na het instorten van onze huidige realiteit - uiteindelijk een positieve, liefdevolle wereld wordt gevormd voor al wat leeft. Er zal overvloed worden gecreëerd voor iedereen en dat op gelijkwaardige basis en niet alleen voor “the happy few”. Het zal soms confronterend zijn, - zowel wereldwijd als op persoonlijke basis - maar nodig om daar te komen. De vrije wil en keuze worden heel belangrijk de komende tijd – en mogen volgens de universele wetten niet beïnvloed worden - omdat de mens vanuit het eenheidsbewustzijn principe het besef mag krijgen dat - d.m.v. gedachtekracht, een hoge frequentie en een liefdevolle intentie – men met velen de wereld kan creëren zoals hij hem wil zien.

Grote groepsbijeenkomsten bijwonen

De aanwezige verbinding herstellen en met grote groepen de hoogste trilling van het licht der liefde - door bijeenkomsten en meditaties - samensmelten en met gebundelde krachten naar buiten te stralen wordt essentieel in het vormen van onze nieuwe wereld. De onvermijdelijke waarheid zal uiteindelijk – in deze versnelde beleving van tijd - op de voorgrond komen en er zal blijken dat vanuit onze geschiedenis onze buitenaardse familie er altijd is geweest en de helpende hand wil bieden met de daarbij behorende technologieën die duizenden jaren voor lopen op wat wij nu beheersen. Dat er door een kleine elite ons alle mogelijke zaken zijn voorgelogen en dat we nu een tijdperk krijgen waar de mensen hun recht in eigen hand nemen, nu er hoop en richting is voor het bouwen aan de nieuwe wereld, is iets wat zeker is.

Focus je op de nieuwe wereld die komen gaat

Negatieve gedachten naar deze zogenaamde elite zijn totaal ongepast, kijkend naar onze nieuwe visie;”de wereld in vrede en liefde, waar in de hoogste frequentie geen afscheidenheid en negativiteit tegen de ander bestaat, omdat men zich bewust is dat men onderdeel is van elkaar”. De Maya’s - hebben via de verschillende kalenders – de versnellingsfase en gebeurtenissen aangegeven en voorspeld en ik geloof dat er vanuit de negatieve energiegolven een positieve wereld word geschapen, volgens een goddelijk plan. We zijn NU - en in de dagen die komen gaan - aanbeland in overgangsfase waar de geboorte en de ontwaking van een nieuwe wereld in volle gang is. De ®evolutie van de nieuwe mens vindt plaats en het is voorbestemd dat wij daar met 7 miljard spirituele wezens bewust en actief aan deel nemen…Bron: free-spirit-insight.

Voeg toe aan: