Zoeken
 


Robert Kennedy vermoord via Mind-Control?!

Laatste wijziging: maandag 9 mei 2011 om 09:20, 2976 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 9 mei 2011

In ons artikel ‘It was 30 years ago today’, dat wij plaatsten naar aanleiding van de moord op John Lennon, 25 jaar geleden, kwamen we te spreken over de uiterst geraffineerde manier, waarop de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, in staat zijn om volkomen onschuldige mensen, ogenschijnlijke moorden te laten plegen en hierdoor een schuilmantel opwerpend voor de ware moordenaars.

De techniek waarvan deze geheime clubs zich bedienen, staan geboekt onder de titel ‘Mind Control’.  Met deze techniek is men in staat om mensen vóóraf een bepaald programma in te prenten, dat deze mensen gaat uitvoeren of ‘afdraaien’, wanneer een bepaalde ‘trigger’ wordt gebruikt om hen deze (ingeprente) actie te laten starten. Onnodig natuurlijk om te vertellen, dat deze mensen dusdanig gehersenspoeld zijn, wanneer deze actie dan uiteindelijk door hen wordt uitgevoerd, dat ze niet meer weten, wat ze gedaan hebben, hoe het zover heeft kunnen komen en wat andere feiten waren rondom de actie.

Inmiddels is een wereldwijd beruchte moord, namelijk die op senator Robert Kennedy, de broer van de eveneens vermoordde president John F. Kennedy, in het licht komen te staan van ‘Mind Control’..!! Sirhan Sirhan, de aangewezen moordenaar van Robert Kennedy, spreekt zich uit, onder hypnose, over de feitelijke gebeurtenissen rondom deze moord.

Lees verder: Wanttoknow.nlVoeg toe aan: