Zoeken
 


Alex Jones & Steve Quayle: 'Amerika heeft nog ongeveer 90 dagen'

Laatste wijziging: zondag 11 januari 2009 om 22:49, 3161 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 11 januari 2009

 

Twee van Amerika's bekendste klokkenluiders, Alex Jones en Steve Quayle, luidden op 8 januari gezamelijk de noodklok voor de Verenigde Staten en tevens de rest van de wereld. Volgens hen zijn hun jarenlange waarschuwingen voor het afkondigen van de staat van beleg in de VS nu aan het uitkomen, en heeft Amerika nog zo'n 90 dagen vóórdat het land, en tevens de hele wereld, totaal gaat veranderen.

Jones en Quayle zeggen dat het Amerikaanse Congres nu al feitelijk niets meer te vertellen heeft. Zonder dat er enige publieke ruchtbaarheid aan is gegeven, is er eind vorig jaar een 'stille' staat-van-beleg afgekondigd, waardoor er bijvoorbeeld op dit moment door heel de VS militaire checkpoints worden opgezet. De door de Democraten ingediende wet om te komen tot een totale ban op vuurwapens zou hier een onderdeel van zijn. Mensen die zich verzetten als hun wapens in beslag worden genomen, zullen straks volgens Quayle en Jones ter plekke geexecuteerd worden.

Martial Law komt er écht aan- VS nu al onder 'War Power'
Dit zal echter slechts een klein onderdeel zijn van de al vaker aangekondigde 'martial law'. Veel mensen hechten geen waarde aan de waarschuwingen van Jones en Quayle, deels omdat sommige voorspellingen niet direkt zichtbaar zijn uitgekomen, en deels omdat velen het gewoon niet willen geloven. Jones geeft echter als voorbeeld dat Bloomberg.com én Associated Press al een paar weken geleden berichtten dat in de VS door de FED officieel 'war power' is verklaard. Dat betekent dat de FED in feite in controle is over de VS en dat op elk moment het leger kan worden ingezet op Amerikaanse bodem.

Volgens Jones en Quayle, die naar eigen zeggen al jaren beschikken over zeer goed ingelichte kontakten en bronnen binnen het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten, is het absoluut zeker dat 'martial law' er aan zit te komen. Eén van Quayles volgens hem zeer betrouwbare kontakten zou gezegd hebben dat de Amerikanen nog slechts zo'n 90 dagen hebben om zich voor te bereiden op de afkondiging van de staat-van-beleg. Quayle zegt dat de VS al op 7 oktober 2008 slechts 2,5 minuten verwijderd was van het daadwerkelijk verklaren van 'martial law'. Deze informatie zou hij van een hoge militaire officier hebben ontvangen. Volgens deze officier is de inhoud van deze plannen ronduit afschuwelijk te noemen.

Eén van de hoofddoelen van de 'elite' achter de schermen zou namelijk inderdaad zijn het creëren van zoveel mogelijk chaos, niet alleen in de VS, maar over de hele wereld. Aanvankelijk werd gedacht dat dit mogelijk met behulp van één of meerdere 'aanslagen' met kernbommen veroorzaakt zou gaan worden, maar inmiddels lijken de signalen te wijzen op een aanval met biologische wapens en neutronenbommen, waar veel meer slachtoffers door zullen vallen. In de VS alleen al zou op den duur 2/3 van de bevolking op deze manier uitgeroeid moeten gaan worden - het gaat dan om zo'n 200 miljoen mensen, die in de periode tot 2012 moeten 'verdwijnen'. Deels zullen daar de grote aantallen gebouwde FEMA-concentratiekampen voor gebruikt worden.

Overheid controleert media
Quayle zegt onlangs een lang gesprek gehad te hebben met iemand van NORTHCOM, het Amerikaanse noordelijke commando. Deze hooggeplaatste persoon zou hebben verklaard dat de regering vrijwel totale controle heeft over radio, tv en internet. Agenten verspreiden zogenaamd als 'burgers' massaal disinformatie over het internet. Alle berichten die hen niet aanstaan worden veranderd, verdraaid of verwijderd, en de berichtgevers zelf worden aangepakt.

Jones zegt dat de machten achter de schermen er zo van overtuigd zijn dat hun plannen niet meer tegen te houden zijn, dat het ze inmiddels niets meer uitmaakt dat sommige media hier over berichten. De meeste gewone burgers weigeren het immers te geloven. Quayle en Jones zeggen dat ze de mensen niet voor de lol willen waarschuwen of bang maken, maar dat het allemaal écht gaat gebeuren en op dit moment al aan het gebeuren is.

Het Amerikaanse publiek staat namelijk enorm bloot aan 'mind control', gedachtencontrole. Valse informatie wordt met waarheid vermengd, waardoor de gemiddelde burger geen idee meer heeft wat er echt aan de hand is en wat hem of haar in de nabije toekomst te wachten staat.

Verder zou het Amerikaanse ministerie van Defensie bewust bepaalde pc-spelletjes hebben ontwikkeld, waardoor de jeugd gewend zou raken aan het spelen van 'war games'. Een aantal van deze spelen zijn exacte replica's van 'echte' programma's waarmee onbemande gevechtsvliegtuigen (Predators) van het Amerikaanse leger worden bestuurd. Tieners die hier goed in zijn worden gerecruteerd en op deze manier door het leger ingezet.
 
Burgers moeten zich snel voorbereiden
Jones en Quayle roepen iedereen dringend op om zich voor te bereiden op de volgende fase van de wereldcrisis. Als deze aanbreekt zou het heel goed kunnen dat de media, waaronder ook het internet, onder strenge censuur komt te staan, en programma's zoals Jones en Quayle al jaren hebben, niet meer mogelijk zullen zijn.

Beide klokkenluiders zeggen tegen hun critici dat wat zij al jaren voorspellen en wat al jaren belachelijk is gemaakt, inmiddels realiteit is geworden. Pas nu berichten grote kranten over de noodzaak van het instellen van een nieuw wereldwijd financieel systeem, maar ook van een wereldwijde regering, iets waar Jones en Quayle al vele jaren voor waarschuwen. Het ergste is echter dat de meeste mensen er, ondanks het feit dat het zo overduidelijk is, toch totaal door overvallen zullen worden.

Eén wereldregering, één munt - en een kernoorlog
Op wereldschaal is het zeer goed mogelijk dat de huidige Gazacrisis uitmondt in een grote oorlog in het Midden Oosten, waarbij ook Iran betrokken zal worden. De wereldeconomie zal door de steeds erger wordende crisis, gecombineerd met de instorting van de VS en een nieuwe oorlog rondom Israël, vervallen tot chaos. Uit deze chaos moet dan de lang gevreesde 'nieuwe wereld orde' ontstaan, waarbij alle munteenheden worden vervangen door één, op een nieuwe goudstandaard gebaseerde wereldmunt.

China, dat voor 1,3 biljoen dollar aan Amerikaanse waardepapieren en valuta beschikt, heeft gedreigd dat het geen Amerikaanse obligaties meer zal kopen. Dat betekent dat de VS haar schuldenlast niet meer kan financieren en bankroet zal gaan. Dat zal mogelijk al dit voorjaar de 'trigger' kunnen zijn voor de val van de dollar en het afkondigen van de staat-van-beleg.
 
Zijn de vooruitzichten voor 2009 al heel duister, voor de jaren daarna schetsen Jones en Quayle een ronduit huiveringwekkend scenario. Uiteindelijk zal de huidige wereldcrisis volgens hen in 2011 of 2012 uitmonden in een wereldwijde kernoorlog.


Xander

YouTube (deel 1 van 4):


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: