Zoeken
 


Karen Bishop: bericht 30 april

Laatste wijziging: woensdag 4 mei 2011 om 09:58, 2808 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 mei 2011

Hallo Allemaal ! 30 april 2011

Er is spannend nieuws mede te delen tijdens deze monumentale tijden – dus ja, alweer een korte update, daar de energieën veel beweging veroorzaken met de daarbij behorende ervaringen – te veel om onopgemerkt voorbij te laten gaan.

De equinox op 20 maart creëerde inderdaad beweging en een stap naar de andere kant, vergezeld van aardbevingen, die de aarde op meer licht voorbereidden – en de aankomst van het licht heeft zelfs nog meer beweging veroorzaakt, vergezeld door een behoorlijk aantal opschoningen en ontgiftingen.

De aarde bevindt zich nu in een radslag, daar het ondersteboven wordt gedraaid en binnenste buiten, en we kunnen nu zeggen “Eindelijk! De verandering is gearriveerd! “Door deze radslag zullen de laatste donkere stukken verdwijnen, maar de donkere energieën verdwijnen deze keer op een andere manier. Sinds een aantal jaren, verdwenen de donkere energieën in golven, steeds maar weer opnieuw en het leek of deze golven eeuwig door bleven gaan. Er werden ook wel echte veranderingen gecreëerd, maar het was de manier waarop, waardoor velen van ons zich in verwarring op het hoofd krabden, daar zoveel zielen niet vooruit gingen, ondanks dat zij van binnen veranderden en van buiten keuzes maakten die van het licht afkwamen. Dus nu we eindelijk vooruit gaan, wat er ook gebeurt, keren we nu binnenste buiten, terwijl we gaan beginnen aan een reis, waarin we een planeet van licht zullen creëren.

De manifestaties zijn gevarieerd en duren lang, maar ik vond het belangrijk jullie deze mede te delen om jullie te helpen bevestiging te vinden in wat je al weet en wat je ervaart en om te benadrukken dat het licht er inderdaad is, ook al lijkt het soms door het opschonen niet zo te zijn.

* Situaties met betrekking tot grenzen. Omdat zoveel dingen nu met een intensieve snelheid bewegen en daar we ons in een radslag bevinden, kan alles en iedereen in onze ruimtes arriveren…en sommige daarvan kunnen hoogst onplezierig zijn. Insecten en menselijke invasies staat ook op de lijst. Maar andere dingen kunnen ook weer heel plezierig zijn. Soms kunnen we ons hierdoor zonder reden ineens heel kwetsbaar voelen en soms zelfs vanwege een hele goede reden! Maar er arriveren ook dingen in onze ruimtes waar we heel dankbaar voor zijn.

* Halloween is hier in april. Een deel van de opschoning en de beweging, houdt het rondvliegen van donkere energieën in, daar zij ook losgekomen zijn. We zouden bijvoorbeeld zomaar ineens kunnen ontdekken, dat we eigenlijk een hele enge of onplezierige film zitten te kijken, die niet bij onze normen past en dat soort dingen.

* We kunnen onze eigen levens niet bijbenen. Er beweegt nu zoveel energie, tegelijkertijd met onze beweging naar een hoger vibrerend territorium, dat we ontdekken dat we nu te snel manifesteren om het nog bij te kunnen houden. Denk aan iets en het manifesteert zich bijna onmiddellijk. Voeg hieraan toe het opschonen van de oude en dichtere energieën, en dan zie je dat er momenteel veel gebeurt. Hierdoor hebben we het gevoel dat we nooit eens in staat zijn de zaken onder controle hebben, of dat we nooit iets op orde hebben, voordat het nieuwe alweer arriveert en weer om onze aandacht vraagt.

* De dingen lijken nooit eens klaar te zijn. Dit lijkt op bovenstaande, behalve dat we nu zo snel gaan, dat we met iets zouden kunnen beginnen en dat het kort daarna al geen nut meer heeft, omdat we alweer verder vooruit zijn gegaan (veel hierover in het nieuwe boek wat bijna af is). Dus we zouden een nieuw gebied kunnen binnengaan, de eerste paar stappen kunnen maken, om er dan achter te komen dat we niet verder kunnen gaan. De energieën bewegen de dingen naar nieuwe ruimtes in een enorme snelheid. Hierdoor staat veel op zijn kop, verkeert binnenste buiten, staat hier en daar en is moeilijk om aan vast te houden. In aanvulling hierop kan het zijn, dat we met iets begonnen zijn en dat we het vlak daarna niet meer kunnen toepassen. Dit creëert “halfafgemaakte zaken”.

* Veel fysieke symptomen van opschonen en ontgiften. Met het radslag scenario en door zoveel beweging, komt veel naar boven en naar buiten. Dit raakt ons ook lichamelijk. Huiduitslag, acne, blaas- en nierbekontstekingen, ontregelde spijsvertering, hoesten en verstoppingen en zelfs kankerachtige uitbrekingen kunnen voorkomen.

* Ook emotionele symptomen! Een normaal gevoel tijdens deze eindtijden is wat ik noem de “hysteria energie”. Door onduidelijke redenen, zouden we een subtiele onderhuidse hysterie kunnen voelen, daar zoveel aan het bewegen en aan het veranderen is, of dat we zelfs beginnen te hyperventileren. En zoals altijd komen de gewoonlijke paniekgevoelens, de zorgen en de depressies ook voor.

* Klimaat een aarde veranderingen. Beweging, beweging en nog meer beweging. Zuivering is een natuurlijk bijproduct, daar de energieën door gaan met het naar buiten duwen, duwen en duwen van het oude. Aardbevingen openen om meer licht te kunnen ontvangen en klimatologische catastrofes maken schoon om meer licht te kunnen ontvangen (en menselijke wezens zuiveren om meer licht te kunnen ontvangen !) Alles om zich voor te bereiden op de uitlijning met de hartenergie.

* Verlies van leven. Veel zielen verlaten op dit moment de planeet. Sommigen omdat zij alles hebben ervaren waarvoor zij waren gekomen, sommigen, omdat zij er voor hebben gekozen tijdens de eindtijden niet aanwezig te zijn en anderen, omdat zij niet in staat zijn of niet bereid zijn om zichzelf uit te lijnen met de hartenergie.

Maar vreemd genoeg zijn dit allemaal aanwijzingen, dat er inderdaad iets magnifieks gebeurt als we er voor kiezen om de dingen op die manier te zien. De eindtijden zijn een zeldzaam en nooit eerder voorgekomen tijd en we zullen ze ervaren op een manier, die past bij wie, wat en waar de planeet is op een bepaald moment in de tijd. We kunnen alleen maar op de hobbels meerijden en ons aanpassen en ons ervan bewust blijven dat alles in perfecte goddelijke orde is.

De hoge olieprijzen momenteel zijn hiervan een perfect voorbeeld. We worden aangemoedigd om te onderzoeken en te zien waar we ons momenteel bevinden, zowel globaal als lokaal. Door de hoge olieprijzen worden we gedwongen daar te blijven waar we zijn, op dezelfde plaats en thuis. Op deze manier zullen we uiteindelijk gaan zien wat zich vlak voor onze neus bevindt, zullen we leren van onze nabije buren te houden en ze te koesteren (niet de verbindingen die bestaan via het kunstmatige netwerk van internet !) en in de steden en dorpen waar we wonen zullen we beginnen met het evolutionaire proces van lokaal blijven en ook te maken gaan krijgen met gemeentelijke organen (wat veel beter bij ons zal passen daar zij veel relevanter zijn tot de verschillende energieën waar zij uit bestaan). Dus op deze manier zal alles ons evolutionair proces ondesteunen, ook al mag dat soms niet zo lijken (okee, okee, je zult wel moe zijn geworden van het horen over een boek dat eeuwen nodig lijkt te hebben om af te komen, maar er staat ook veel informatie hierover in het boek).

We bewegen nu snel naar een planeet die zal bestaan uit hartenergie. Hierdoor zal er niets meer bestaan wat niet uit hartenergie bestaat. Relaties, interacties, besluiten en nieuwe structuren zullen allemaal het hart in de kern hebben en veel verandering vindt nu eindelijk plaats om deze nieuwe structuur te kunnen ondersteunen. De dingen vallen nu met een noodgang om, we worden nu eindelijk aangemoedigd om samen te komen, en de pin die ik in vorige artikelen noemde is eindelijk verwijderd. Het zou niet verwijderd zijn, als we geen vooruitgang hadden geboekt !

Ik wens jullie een hemel in jullie harten, sterrenlicht in jullie zielen en wonderen in jullie levens gedurende deze miraculeuze tijden.
Karen Bishop
P.O. Box 15196, Rio Rancho, NM 87174
www.gamabooks.com (momenteel onder constructie)

Vertaald door Linda PostemaBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: