Zoeken
 


Komeet Elenin

Laatste wijziging: maandag 2 mei 2011 om 09:41, 4868 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 mei 2011

Sinds enige tijd gonst het van de geruchten op youtube en elders over een komeet die enige tijd geleden ons zonnestelsel is binnengekomen en afkoerst op een bijna botsing met de aarde. Op dit moment ligt de komeet halverwege Jupiter en Mars.

Vanaf September wordt verwacht dat deze komeet een serieuze magnetische bedreiging voor planeet aarde zal gaan vormen, de komeet zal rond 25 September rakelings langs de aarde scheren. Er wordt geen impact verwacht. Op of rond 15 Maart wordt een krachtig magnetisch veld verwacht die de polen van de aarde verstoord. Rond die datum passeren de komeet en de aarde elkaar voor het eerst, de 2e passage waarbij de komeet heel dicht langs de aarde zal passeren is rond 25 September.

Code van de Komeet : C/2010 X1
Codenaam van de Komeet : Elenin (afkortingen van Eleven en Nine en E.L.E.)
ELE = Extinction Level Event

Voor alle Nibiru liefhebbers : Elenin is uw Nibiru.
Filmtips : Deep Impact (met zwarte acteur alias Obama ? en blonde nieuwslezeres alias blonde MSNBC nieuwslezeres. Allemaal toevalligheden ?) | The Day after Tomorrow | 2012

Zoals in eerdere artikelen vermeld heeft Hollywood de laatste jaren diverse films geproduceerd die achteraf gezien een meer dan bizarre profetische inhoud blijken te hebben Voor de sceptici blijft het slechts entertainment en vermaak, maar voor hen die verder kijken is het inmiddels wel duidelijk dat de illusionisten alias de illuminati via Hollywood meer en beter op de hoogte zijn dan de gewone man in de straat.

Overige bijzonderheden : In de film Deep Impact is de komeet door Leo Biederman ontdekt en wordt de komeet naar hem vernoemd. Elenin is ontdekt door Leonid Elenin en aldus is de komeet naar deze persoon vernoemd. Bizar toeval ? De komeet Elenin passeerd hoofdzakelijk door het sterrenbeeld Leeuw (Leo in Engels) Ook toeval ? Er zijn teveel overeenkomsten en bijzonderheden t.a.v. de Hollywood films en andere zaken die de twijfel steeds groter maken dat we hier niet met toevalligheden maar met vooropgezette kennis van elitaire mensen te maken hebben. In volgende artikelen komt daar nog meer over.

Zelf kijken en controleren kan op de site van NASA. (JAVA applicatie vereist)

Referentie Video : Nibiru 2011Bron: pineut.wordpress.com

Voeg toe aan: