Zoeken
 


Jezus had een kind en 9-11 was een inside job

Laatste wijziging: vrijdag 22 april 2011 om 09:07, 4081 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 22 april 2011

Ze moeten de complotdenkers wel hebben de laatste tijd. Wordt er misschien iemand bang? :-)

//

Onbekende moordenaars en onnozele zondebokken. Schimmige organisaties, die geheimzinnige bijeenkomsten houden in rokerige ruimtes. Volgens aanhangers van complottheorieën wordt de waarheid verborgen gehouden door duistere machten, die over de wereld heersen. Feit is dat het complotdenken onderdeel van de menselijke cultuur is geworden. Hieronder de bekendste die de wereld bezighouden.

Jezus en Maria Magdalena hadden een kind
Dan Brown heeft het bij het rechte eind met zijn roman De Da Vinci Code. Daarin geeft de auteur aan dat Jezus een kind heeft verwekt bij Maria Magdalena. Technisch gezien is het boek fictie maar volgens complotdenkers zijn veel van Browns theorieën waar.

9-11 was een 'inside job'
Het was geen terroristische aanslag van moslims. De twee vliegtuigen vlogen op 9-11 in opdracht van George W. Bush het World Trade Center in New York binnen, met als excuus de burgerrechten in te dammen en op oorlogspad te gaan. Oh my God! 

Prinses Diana gedood door de Windsors
De officiële lezing luidt dat de populaire prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Haar chauffeur zou te veel hebben gedronken, toen Diana samen met haar vriend Dodi Fayed door Parijs reed. De geruchten gaan echter dat Diana werd vermoord door de geheime dienst M15, in opdracht van de Britse Koninklijke familie, omdat zij zwanger zou zijn van de moslim Fayed.

Maanlanding in scene gezet
In 1969 zagen miljoenen mensen de eerste man op de maan landen. Maar was dat ook zo?  Volgens aanhangers van de complottheorie werd de landing in een filmstudio opgenomen.

De Bilderberggroep regeert de wereld
Sinds 1954 komt een kleine groep machtige en invloedrijke mensen elk jaar samen. Beweerd wordt dat de leden - onder wie Koningin Beatrix - van de Bilderberggroep dat doen om van gedachten de te wisselen over de wereldproblemen. De bijeenkomsten zijn besloten en mede dat maakt dat mensen denken dat de Bilderberggroep heimelijk internationale ontwikkelingen in gang zet.

Moord John F. Kennedy werk van de  CIA
De moord op president John F. Kennedy was het werk van één schutter, Lee Harvey Oswald. Maar steeds meer mensen geloven dat JFK het slachtoffer is geworden van een complot, in gang gezet door de CIA en zijn politieke tegenstanders.

Aliens in Roswell
Buitenaardse wezen zouden in 1947 met hun ruimteschip zijn neergestort in de Amerikaanse plaats Roswell. De autoriteiten zouden de lichamen van aliens verborgen hebben gehouden voor wetenschappelijk onderzoek.

Dollarbiljet vol occulte symbolen
Bekijk een 1-dollarbiljet nauwgezet en allerlei occulte symbolen doemen op. Zoals het uiltje in de rechter bovenhoek, dat in verband wordt gebracht met een geheim genootschap. Het biljet zit vol met symboliek die door de vrijmetselaars wordt gehanteerd. Ook is de tekst New World Order er op aanwezig. En wat doet het alziende oog daar boven een pyramide?

Marilyn Monroe vermoord door de Kennedy's
Het blonde sekssymbool stierf in 1962 aan een overdosis drugs. Zelfmoord werd geconcludeerd, totdat schrijver Norman Mailer in 1973 schreef dat hij een complot vermoedde achter haar dood. Zowel de Amerikaanse president John F.  Kennedy als zijn broer Robert hebben een affaire gehad met de filmdiva. Zie daar de link.

Jack de Ripper was een vrijmetselaar
Met hun geheime rituelen, symbolen en lange geschiedenis van een van de machtigste genootschappen op de wereld, vormen de vrijmetselaars de spil in de theorie dat zij verantwoordelijk zijn voor de Jack the Ripper moorden. In dit verband wordt ook de prins van Wales Edward VII genoemd. Hij was grootmeester van een vrijmetselaarsloge.

Nasa houd leven op mars geheim
In 1976 nam het Nasa-ruimtevaartuig Viking 1 een foto van de  Cydonia-regio op Mars dat sterk lijkt op een menselijk gezicht. Hieruit wordt door de complotdenkers geconcludeerd dat Mars werd bevolkt door een oude beschaving. Nasa's verklaring luidt: gewoon een optische illussie. (Ad Killian)


Bron: ad.nl

Voeg toe aan: