Zoeken
 


21 december 2012: De geboorte van een nieuwewereld! + YouTube, Must see!

Laatste wijziging: woensdag 23 maart 2011 om 15:47, 5024 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 maart 2011

Voordat je mijn artikel over 2012 leest, raad ik je zeker aan om de 2012 Movie te bekijken. Deze bijna drie uur lange documentaire laat verschillende, dan al niet alle experts op het gebied van de Mayakalender en 2012 aan het woord. Je krijgt een zeer goede indruk van wat er zich in onze werkelijkheid afspeelt en waar we naar toe mogen gaan en dat is veel minder negatief dan de meeste mensen denken.

Ik geef hier mijn visie op 2012 en dat is mijn waarheid die misschien niet resoneert met die van jou en dat is prima. Je mag deze informatie als tool gebruiken, maar ga liever zelf op zoek naar je eigen waarheid.

The 2012 Movie:


Doem of droom scenario?

Nu de datum 28 oktober 2011 & 21 december 2012 steeds dichter bij komt zie je (vaak misleidende) steeds meer berichten vanuit de media en de New age wereld naar buiten komen. Er zijn zelfs al verschillende films uitgekomen over 2012 die helaas het doemscenario verkopen, wat begrijpelijk is want geweld en drama verkoopt nu eenmaal erg goed. Maar is er eigenlijk wel een doemscenario? Of spreken we van een droomscenario. Dat ligt er maar net aan hoe jij jouw werkelijkheid interpreteert en hoe je daar mee omgaat. Als je bijvoorbeeld naar de aarde veranderingen kijkt is dit dan een voorteken dat de wereld vergaat, of is dit het begin van de overgang naar de andere wereld waar wij de hemel op aarde creëren. Als je zelf goed doorvoeld wat jouw waarheid is in deze en tot de conclusie komt dat de veranderingen nodig zijn om een positieve mooie werkelijkheid te creëren in de toekomst, dan zal je voorbereid hier zeker veel anders mee omgaan. Daarom stel ik ook voor dat je niets gelooft van wat ik hier neerschrijf, maar zelf aan de hand van deze punten op onderzoek uitgaat. Zoek het internet af en voel wat het meest in de buurt van jouw waarheid komt. Wat ik hier neerschrijf is zeker mijn waarheid, je mag deze tekst gebruiken als tool & triggerpoint.

 
De Galactische uitlijning

De Galactische uitlijning houdt in dat de zon, de planeten en het melkwegstelsel zich uitlijnen, iets wat minimaal een keer per jaar gebeurd, wat niet erg bijzonder te noemen is. Wat wel bijzonder is dat op 21 december 2012 dit voor het eerst valt op de winter zonnewende en daarna pas weer over 13.000 jaar! (Zie afbeelding) De aarde draait niet recht om zijn as maar maakt een kegelvormige beweging waarbij 1 graad ongeveer 72 jaar duurt.  (zie afbeelding) In totaal zal deze in 26000 jaar volledig 360 graden rond draaien wat effect heeft  de energie en op al het leven. De tijdsperiode loopt volgens het werk van John Major Jenkins van 1980 tot 2016, waarbij 1998 het hoogtepunt was met energetische veranderingen in het bewustzijn van de mens tot gevolg. De Maya kalenders die in 2012 eindigen hebben direct verband met deze uitlijning van het melkwegstel en het sterrenstelsel dat door de fotonengordel heen gaat vanwege een kosmische gebeurtenis die voorspeld is. Als het lente is (lente equinox) op 21 Maart en de zon komt in het oosten op dan staan wij volgens de dierenriem in het sterrenbeeld vissen. Dit gaat binnenkort veranderen in het sterrenbeeld waterman wat volgens astrologen weer effect heeft op ons sociaal – economisch systeem.

 

 


Fotonengordel

De fotonengordel is door astronoom Paul Otto Hesse ontdekt in 1961. Deze masale band van licht bevat een zeer hoge frequentie aan lichtdeeltjes (liefdesdeeltjes) die wij om de 13.000 jaar passeren, waarbij de gehele baan 26000 jaar duurt. Men spreekt van 2000 jaar licht in de photonengordel en 10.000 jaar in het donker. De galactische uitlijning en de fotonengordel staan in de kalenders van de Maya’s en hopi’s beschreven, wat opmerkelijk genoemd mag worden. De fotonengordel is een gebied waar ons planetenstelsel doorheen reist met een zeer hoog energetisch niveau; wat een geconcentreerd energieveld is dat uit het hart van het melkwegstelsel komt. Die hoge energie heeft direct effect zo wel wetenschappelijk, natuurkundig als spiritueel op al het leven in ons planetenstelsel en zal in de jaren voor en na 21 december 2012 doorwerken. De Mayas voorspellen dat alle gebeurtenissen samen komen tot het hoogtepunt op 21 december 2012 waar alle kalenders ook eindigen. Waarschijnlijk zien we in de aanloop hiervan daarom nu zoveel mensen wakker worden die willen weten wat er zich werkelijk achter de sluiers van deze werkelijkheid speelt.

 


De inheemse volkeren met hun onmogelijke kennis van zaken

De Maya’s en andere inheemse volkeren wereldwijd zoals de Hopi indianen maar ook de Egyptenaren, spreken over een bijzondere gebeurtenis in de jaren voor en na 2012, wat in bijzondere kalenders is vast gelegd. Opvallend is ook dat een aantal inheemse groepen geen connectie met elkaar hebben doordat men in andere tijdlijnen leefden of dat ze simpelweg elkaar niet konden bereiken omdat ze een continent verderop woonden met een enorme oceaan ertussen. De maya kalender heeft zijn bekende TUN & TZOLKIN kalender die de natuurlijke cyclussen volgt van ons sterrenstelsel, een cyclus die wij helaas met onze kalender niet halen. De Maya’s spreken over de overgang van de 5e naar de 6e wereld. (4e naar5e dimensie) Dit duurt van 1987 tot 2012, de afronding van het negende niveau van creatie wat onze werkelijkheid positief, maar drastisch zal veranderen.

De inheemse volkeren hadden kennis van het sterrenstelsel dat op stenen tabletten en rotstekeningen door archeologen is gevonden. Opmerkelijk is dat ze ons sterrenstelsel vanuit de ruimte beschreven en dat een aantal van de planeten die omschreven werden en getekende, door ons pas werd ontdekt ver in de 20e eeuw. (xenon bijvoorbeeld die in 1960 pas is ontdekt) En dan te weten dat ze bouwwerken neerzetten die precies uitgelijnd zijn op het sterrenstelsel, met grote bouwstenen van honderden tonnen zwaar die wij met onze technologieën nu nog niet kunnen neerzetten, dan begint mijn hoofd te tollen. Zijn we terug gezet in 'the dark ages'? In het begin was ik erg sceptisch naar de kalender en de bouwwerken van de oude inheemse volkeren, maar het lijkt er op dat deze veel geavanceerdere technologieën hadden dan wij nu. En dit alles zonder computers, tenminste dat is wat iedereen zegt en denkt. Toen ik me er in ging verdiepen en de bovenstaande informatie vond, ging ik me niet alleen afvragen waarom dit niet tegen ons is verteld vanuit de geschiedenis boeken, maar ging ik mezelf ook afvragen of er meer te vinden is in de ruimte dan alleen ruimtestof. Zijn wij als mensheid misschien wel veel ouder zijn dan de evolutietheorieën laten weten en hebben buitenaardsen daar mee te maken?

 


De positieve gebeurtenissen op weg naar 2012 en verder

Er zijn in de loop der jaren verschillende poorten van energie en creatie open gegaan die door elkaar en naast elkaar lopen met een potentieel aan mogelijkheden voor de nieuwe mens. Dat betekend in mijn optiek dat 2012 NU is en niet een event die op een dag gebeurd. Al een aantal jaar ben ik erg onder de indruk van het werk van johan callemann en Ian Xel Lungold die de maya kalender ter plaatsen uitgebreid hebben bestudeerd en zijn samen tot de conclusie komen dat het einde van de mayakalender - het negende level ophoud op 28 Oktober 2011. Er gaan op vele datums poorten van mogelijkheden open eigenlijk, jij ziet ook wel in jouw omgeving en wereldwijd de veranderingen. Er hangt iets in de lucht... Wij hebben de weg naar 2012 al positief gecreëerd en hebben ons niet laten afleiden door angst want je weet dat angst een slechte raadgever is. Alles is energie, maar alles is ook liefde. Liefde, ethiek en het eenheidsbewustzijn is de drie-eenheid aan sleutelwoorden om een mooie positieve werkelijkheid te creëren, we kunnen het samen. Nu we door de dagen en nachten van de Mayakalender zijn heen gelopen (soms moesten we rennen en we komen nu echt uit de zesde en laatste nacht gerent, zo de laatste zevende dag binnen) is de beleving in tijd aan het versnellen. We leren steeds meer in een kortere tijd en er zijn steeds meer mensen wakker aan het worden en technologieën schieten de grond uit, dit alles volgens een volmaakt plan. En hoe zit het dan met de kwade wereldmachten? De ulliminatie, bilderberg groepen hebben al verloren en dat weten ze, al zal de kat in het nauw, rare sprongen maken. Het licht der liefde zal iedere atoom van ons lichtwezen aanraken ook bij die groep.

In deze tijd van verandering zal ieder mens gaan deelnemen aan het ethisch eenheidsbewustzijn, waar het pas goed met jou gaat als de ander oké is. Er zijn GEEN stenen geschriften of rotstekeningen gevonden waar opstaat dat de wereld vergaat. Sterker nog er wordt gepraat over de viering van de overgang van de 5e naar de 6e wereld. (4e-5e dimensie) Betekend dit dat alles liefdevol en vloeiend zal gaan? Kijkend naar onze geschiedenis durf ik wel te zeggen dat het niet zonder slag of stoot zal gaan. Door ons eenheidsbewustzijn wat aan het vormen is en wat in connectie staat met het bewustzijn van moeder Aarde en alles wat leeft, zullen er zeker meer aarde veranderingen komen en het politieke, sociale, geloof en monetaire systeem zal instorten wat ons al lange tijd gevangen houd. Want als dat gebeurd is dan kunnen we op grote hoogte de oude werkelijkheid overzien en weten dat we werkelijk wat vrijheid is. We gaan een werkelijkheid creëren op gelijkwaardige basis, waar positieve overvloed zal zijn voor al het leven in balans met de behoeften voor iedereen. Weet dat je op de juiste plaats zal zijn als een event gebeurd en ga er goed mee om, want je weet dat dit de weg naar een positieve verandering inluid. Op weg naar vrijheid en liefde!

 

Richard Insight©

Bron: Wikipedia, Calleman com, Ian Xel lungold R.I.P.Bron: free-spirit-insight

Voeg toe aan: