Zoeken
 


Iran roept op tot boycot Olympische Spelen 2012 vanwege Zionistisch logo

Laatste wijziging: woensdag 2 maart 2011 om 15:42, 2847 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 maart 2011
Iran heeft gisteren verklaard de Olympische Spelen in Londen in 2012 mogelijk te boycotten vanwege het 'racistische' logo dat behalve de cijfers '2 0 1 2' ook het woord 'Zion' zou voorstellen. Tevens roept Teheran andere islamitische landen op om gezamenlijk 'de Olympische spelen in de wereld in gevaar te brengen.'
Volgens de secretaris-generaal van het Nationale Olympische Comité heeft Iran een officiële klacht ingediend bij de president van het Internationale Olympische Comité, Jacques Rogge. Deze wordt gewaarschuwd dat 'nalatigheid op dit punt van uw kant mogelijk de aanwezigheid van sommige landen kan beïnvloeden.' (1)

'Buitenaardse invasie in 2012'
Sinds het publiekelijk maken in 2007 zijn zowel het logo als de officiële promotiefilmpjes voer voor complottheorieën. De 25 jarige, uit het Engelse Leeds afkomstige Rik Clay zou de Nieuwe Wereld Orde symboliek achter het logo en de filmpjes hebben ontdekt en om die reden in 2008 door de CIA met een geheim microgolf wapen zijn vermoord (officieel pleegde hij zelfmoord). Clay beweerde dat de gebruikte symbolen en filmpjes er op wijzen dat er tijdens de Olympische Spelen in 2012 een buitenaardse invasie in scène zal worden gezet. (2)

In dit officiële promotiefilmpje (4) zijn op 40 seconden de belangrijke Vrijmetselaars pilaren (11:11) te zien. Rond 1 minuut vliegen er UFO's rond het Londense 'alziende oog' en nog eens 40 seconden later is er een 'moederschip' te zien dat zo uit de sf-film Independence Day lijkt te zijn weggevlogen. Na 2 minuten zijn er robots in de straten van Londen te zien, wat zou duiden op de komst van 'aliens' op Aarde. Daarnaast zou het stratenplan rond het Olympisch Dorp in Londen de vorm hebben van een omgekeerd Pentagram.

Komst van de antichrist
Ook het bekende logo van de Olympische spelen zélf -de vijf ringen-, dat werd ontworpen door de Franse Vrijmetselaar Baron Pierre de Coubertin, bevat de 'vier pilaren' of 'twee torens'. Zijn standbeeld met deze pilaren / torens staat opgesteld in de Amerikaanse stad Atlanta, één van de voormalige Olympische steden. Net als in de in de Vrijmetselarij gebruikte rituelen 'loopt' De Coubertin tussen de twee torens door de 'nieuwe wereld' in, recht onder het Olympische Logo waar duiven op zitten, die de toekomstige wereld'vrede' onder de Antichrist voorstellen.
 
De op 9/11/01 gepleegde (-deels- false flag) 'aanslagen' op twee echte torens, de 'Twin Towers' in New York, waren een wereldschokkend Vrijmetselaars teken dat de laatste fase om te komen tot deze Nieuwe Wereld Orde -het begin van de afbraak van de macht van de VS, ten gunste van een vanaf 2012 in te voeren één-wereldsysteem- was ingezet.
 
Op deze site is in 2009 in de 17-delige artikelenserie 'De Opkomst van Apollyon' zeer uitgebreid aandacht besteed aan de Vrijmetselaars (=Illuminati) symboliek, die al sinds de stichting van de Verenigde Staten in 1776 het jaar 2012 op het oog hebben als jaar 1 van de komst van hun 'messias', de leider die de wereld onder één centraal gezag moet gaan stellen - de Bijbelse Antichrist. Ook lieten we zien dat dit niets te maken heeft met het oorspronkelijke Zionisme (= het recht van de Joden om in hun eigen land te wonen); integendeel, het bestaan van de staat Israël en de Joodse controle over Jeruzalem is voor de Vrijmetselaars machtselite één van de grootste struikelblokken om te komen tot de zo vurig gewenste New Age Nieuwe Wereld Orde.


Xander
 
(3) Belgium Bridge Nieuwsbrief juni 2010
 


Bron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: