Zoeken
 


Luchtverkeersleiders praten met alien

Laatste wijziging: woensdag 2 maart 2011 om 14:20, 4668 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 maart 2011

Siberische luchtverkeersleiders hebben een bijzonder gesprek gevoerd. Ze beweren dat ze zijn toegesproken door een alien. volgens de Russen sprak het buitenaardse wezen met een vrouwelijke, katachtige taal.

Op de vluchtmonitoren van het vliegveld van Jakoetsk verscheen ineens een mysterieus object. De luchtverkeersleiders dachten hierop direct aan een UFO, die met hoge snelheid door de lucht vloog.

Het voorwerp veranderde snel van richting en bereikte snelheden van bijna 10.000 kilometer per uur. De omringende vliegtuigen die op de videobeelden zijn te zien, vliegen beduidend langzamer.

De luchtverkeers probeerden hierop in contact te komen met het toestel, zoals te zien is in het filmpje. "Ik hoorde continu een vrouwenstem", vertelt een van hen. "Het klonk als een vrouw die constant 'miauw miauw' zei."

Omdat de UFO geen vluchtnummer had, kreeg deze automatisch het nummer '00000' toegewezen. Luchthavenautoriteiten hebben geweigerd commentaar te geven op de beelden.Bron: frontpage.fok.nl

Voeg toe aan: