Zoeken
 


Het meest eenvoudige bewijs voor de pole shift is (als eerste?) geleverd.... (UPDATE)

Laatste wijziging: donderdag 3 maart 2011 om 11:16, 8083 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 3 maart 2011

Update 1: reactie op "Het meest eenvoudige bewijs voor de pole shift is (als eerste?) geleverd door de Nederlandse kunsten‏"

Dit is echter iets wat ik zonder meer kan bevestigen en wat een mega invloed heeft op onze systemen hoe je dat ook bekijkt.

In Feng Shui is de “kompasrichting”van het huis of de plek in of om huis essentieel.

Ik woon sinds 2003 in dit huis en heb in 2005 mezelf in Feng Shui verdiept, de kompasmeting wees toen 32 graden afwijking van het Noorden t.o.v. de voordeur aan.

Ik heb gemeten op verschillende plekken in en om huis om tot een goede meting te komen.

Op 19 januari 2011 heb ik een kompasmeting gedaan om in autocad een tekening te maken en positieve en negatieve plaatsen verder te definiëren.

De meting was toen ook 32 graden afwijking t.o.v. de voordeur.

Na jullie bericht gelezen te hebben heb ik direct het kompas gepakt en gemeten. Tot mijn stomme verbazing een meting van 30.8 graden afwijking van het Noorden t.o.v. de voordeur !!!

Dat is 1.2 graden in 42 dagen. 1 graad is geloof ik 114km dus een verschuiving van bijna 140 km !

Wat Frank Zweers laat kan ik zonder meer bevestigen het noorden verschuift dus richting oost !

Onderstaand het autocad tekeningetje wat ik maakte.

Vriendelijke groet

M.B.


//

Zeist, 2 maart 2011. De afgelopen maanden heeft ontwerper & fotograaf Frank Zweers (werkend onder de naam Nunkistar)- op gezette tijden het noorden aangetekend op zijn keukenkastje. Door dat te doen kwam hij er achter dat het noorden op dit moment verschuift. De verschuiving is zichtbaar voor ons allemaal en met een kompas kan iedereen dit meten. In de afgelopen twee maanden heeft hij een verschuiving van enkele graden waargenomen.

De streepjes van zijn waarnemingen zijn nu vastgelegd in het kunstwerk "North is moving". Hierop is een keukenkastje en wasbak te zien. Op het deurtje staan de markeringen van het noorden. In de spiegel is nog een fragment van het gezicht van de kunstenaar te zien. Ook het potlood en kompas waarmee de waarnemingen zijn gedaan, staan in beeld. De eerste meting stamt van 31 december 2010, de laatste van 1 maart 2011. De foto is afkomstig uit de serie Energetic Earth (#0063).

Met zijn werk wil de kunstenaar het contrast laten zien tussen het gewone alledaagse leven dat alsmaar doorgaat en de grote transformaties van dit moment, die abstracties blijven zolang ze niet tastbaar zijn. De streepjes op het keukenkastje zijn te bekijken op Flickr http://www.flickr.com/photos/nunkistar

Naast zijn beroep als kunstenaar, is Nunkistar)- tevens producent van diverse Internet kanalen. Deze kanalen zijn dagelijks te volgen op Tumblr, via http://nunki.nl


North is moving

You can measure it yourselves with a compass
North is shifting towards the East rapidly

The Earth is changing 
and so are weBron: nunki.nl

Voeg toe aan: