Zoeken
 


Meer UFO's door verhuizing?

Laatste wijziging: donderdag 8 januari 2009 om 18:52, 2124 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 8 januari 2009

Het nieuwe hoofdkantoor van het Britse onderzoek naar Aliens is vanaf begin dit jaar gehuisvest op het terrein van de Royal Air Force in Wycombe. Alle UFO waarnemingen worden vanaf nu door de Koninklijke Luchtmacht afgehandeld. Goed nieuws, zeggen deskundigen op het gebied van buitenaards leven.

Het UFO-centrum was hiervoor ondergebracht bij het Ministerie van Defensie in Londen. Volgens Nick Pope – werkzaam als UFO-onderzoeker - betekent deze verandering dat er meer en grondiger onderzoek naar buitenaards leven gedaan gaat worden. "Het RAF zal ervoor zorgen dat elke waarneming goed wordt onderzocht en dat er extra aandacht is voor waarnemingen van piloten die iets merkwaardigs op de radar zien", aldus Pope.

Geen veranderingen

Een woordvoerder van het Ministerie van Defensie was heel wat minder optimistisch over de veranderde situatie. Hij liet weten dat het RAF waarnemingen slechts te onderzoekt om zich ervan te verwittigen dat het Britse luchtruim niet 'bezet werd door ongeautoriseerde vijandelijke activiteiten'. Verder verandert er niets aan het beleid, aldus het Ministerie van Defensie.



Bron: Spitsnieuws.nl

Voeg toe aan: