Zoeken
 


Veranderende aarde Deel 2 zon en maan

Laatste wijziging: maandag 21 februari 2011 om 14:13, 3913 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 februari 2011

Hallo Lieve mensen,

Alweer een blog van Klaske, ze heeft het er maar druk mee.

Ik wil jullie even een aantal zaken laten zien.

Via www.lumeriasmoederaarde.hyves.nl kun je meer foto's bekijken.

De afgelopen column heb ik jullie vertelt over de komende gebeurtenissen, en jullie gerust gesteld dat we niet de grote heftige rampen gaan krijgen die je in sommige filmpjes kunt zien.

Wat je wel kunt waarnemen is het volgende:

Veranderingen van de zon en de maan.

Nu had ik een uitdaging doordat we nog maar net over een jaar in Noardburgum wonen ik niet al jaren kan zeggen daar komt de zon op en daar gaat hij weer naar beneden.

Maar omdat ik wel altijd naar deze hemellichamen en de sterren kijk zag ik een duidelijke verandering.

De eerste verandering die na april vorig jaar opviel waren de stand van de maan en de zon en de kleuren van deze hemellichamen.

Gaande weg het jaar werden ze steeds warmer van kleur.

En vanaf de diepe herfst begon de maan steeds vreemder aan de hemel te staan, net alsof hij er vanaf een andere positie opkwam en verdween.

Kenmerken van de veranderende zichtbaarheid van de maan is me al een aantal jaren opgevallen,

Net na volle maan kan de maan een andere positie aannemen althans zo lijkt het.

En steeds vaker verdwijnt ze dan ook even uit beeld, ik heb begrepen dat ze dan heel laag aan de horizon verschijnt.

Dit was niet eerder zo, een volle maan toont haarzelf trots in haar volle glorie hoog aan de horizon, in de wintermaanden als een felle bol met energiek licht.

En rond de zomerzonnewende pas in de late avond en komt dan pas langzaam boven de horizon uit.

Zoals het duizenden jaren is geweest.

Alsof ze ons wil vertellen dat het op die zomeravonden magische krachten meebrengt waar je door de aangename temperaturen wel voor naar buiten kunt gaan om haar te bewonderen.

En gedurende de wintermaanden zal ze hoog aan de hemel te zien zijn als een blauw witte bol die de magie door de daken van de huizen laat stralen en iedereen een beetje meer kracht en moed geeft om de donkere tijd door te komen.

Tja eigenlijk kan ik zeggen dat ik dit het afgelopen jaar niet heb gezien.

Afgelopen vrijdag was het volle maan, de avond tevoor was ze al heel mooi aan de hemel te zien en ik kon de stenen en piramides opladen, maar wat me al een aantal keren opviel was dat ze niet meer recht in mijn slaapkamer schijnt.

Toen we in juli 2009 in dit huis kwamen wonen was het een aangename verrassing dat de maan zo mooi in mijn slaapkamer begon te schijnen en mijn altaar verlicht en de stenen en amuletten aan het opladen was.

Nu zijn we februari 2011 en al een aantal maanden staat ze iets meer aan de rechterkant van mijn raam waardoor we wel een beetje maanlicht krijgen maar niet meer zo mooi precies op mijn engelen en andere dierbaarheden.

Nu even terug naar vrijdag, ik heb een maanworkshop gegeven en de dames vertelt over de magie van de maan en ze zouden een wandeling gaan maken, en ik zei nog dat het ook leuk is om met het licht van de volle maan te doen.

En in de avond naar buiten en geen maan te vinden!

Terwijl ze donderdag nog mooi opkwam wel groter dan normaal voor deze tijd van het jaar en verder heerlijk haar schijnsel liet zien.

En nu.... Vrijdag ja okee het was wel bewolkt maar vaak vind ze wel een gaatje om door de wolken zich te laten zien, of je ziet het vage schijnsel door de wolken heen en weet je dat ze er is.

Maar nu helemaal niks.

En dit was al een aantal maanden voorgekomen dat ze zomaar niet te zien is, waarschijnlijk is ze dan zo laag aan de hemel dat ze op sommige plaatsen wel waar te nemen is, dit zou ik graag van jullie horen.

En nu zondag avond, groot en mooi komt ze de hoek om, in december nog links voor ons huis nu iets meer links achter ons huis, maar ze is er.

Onze zoon komt enthousiast binnen, Mam kom gauw kijken de maan en die is zooo groot.

Hij is 14 en mega geïnteresseerd in de sterren en de maan.

Ze was oranje van kleur en de afnemende maan zou aan de rechterkant zichtbaar worden, langzaam maar zeker wordt de maan wat minder.

 Ik voeg foto's toe en oordeel zelf.

Maar ook de grote van de maan zou bij een april-mei maan passen en niet een februari maan waar ze nog fier aan de hemel zou moeten stralen in haar witten blauwe glans.

Ook het afnemen zoals je kunt waarnemen in het echt en op de foto gaat met een andere graad dan normaal, ze nam altijd heel mooi af geleidelijk en in een sikkel, maar ik zie nu iets heel anders.

Dit gaat al een aantal maanden zo en je kunt de foto's bekijken op mijn diverse hyves pagina's.

Daar kun jij ook je bevindingen en vragen kwijt, heb je geen hyves dan kun je ze via een reactie op twitter of op mijn www.klaskie.web-log.nl kwijt of me mailen info@lumeria.nl

Nu de zon,

Heerlijk het zonnetje wat in de zomer zo mooi gloeiend rood kan worden voordat ze onder gaat, en dat ze ons vertelt dat er meer zon of eens wat regen komt.

Die rode zonsondergangen van de herfst en na een warme zomerdag kunnen we nu ook in de winter waarnemen.

En ze kleurt de hele westerse atmosfeer in warme rood, perzik roze paarse grijze kleuren.

Een schilder zou het niet mooier kunnen maken wat moeder aarde ons laat zien.

We nemen de afgelopen weken vele diepe zonsondergangen waar, felle warme rode zon en mooie kleuren in de hemel, dat is wel genieten maar niet zoals we het gewend zijn in de afgelopen eeuwen.

Ook de stand waar de zon opkomt, en weer ondergaat zijn iets verandert.

De zon gaat op een andere plek onder, kijk maar eens.

En dat ze zo vaak rood is opmerkelijk.

Je zou het kunnen waarnemen wanneer je altijd in jouw omgeving weet waar de zon precies opkomt of hij daar ook nog steeds boven de horizon komt.

En natuurlijk ondergaat, het scheelt bij ons ook een heel stuk hij gaat nu een aantal huizen eerder onder......precies op de weg tegenover het zijraam en eerder was dat achter de huizen.

We kunnen de rode warme gloed herkennen, ook de maan heeft een warme kleur,

Wat ik ervan gelezen heb is het door de aantrekkings kracht van de komeet elenin en of de bruine dwergplaneet die in onze nabijheid is verschenen en waardoor NASA een belagrijke jonge satelliet ( 2009) heeft uitgeschakeld. Waarschijnlijk willen ze niet dat we het object te zien krijgen.

Door verstoring van het energetische veld en de veranderende zwaartekracht hebben alle elementen hier hinder van.

Dus ook de maan en ook de zon.

Mijns inziens komt de verandering dus door de komt van de komeet/dwerg.

Hier kun je meer over lezen op de bekende sites.

Ook is het de oorzaak van de rode gloed en de poolshift en de oproer in de landen van het midden oosten.

Ik denk dat we niet zeker kunnen zijn welk klimaat we komende zomer gaan krijgen want ik voel dat we veel verschillende weer types op bezoek krijgen, van mooie warm zomer weer tot hitte to kou en misschien dikke hagel in augustus na 30 graden.

Extremen zullen zich meer en meer voordoen.

Let op de zonnestormen want die beïnvloeden het weer.

Ook door toedoen van de mens en het Haarp system met een dependance in Dwingelloo

Zal meer kwaad dan goed worden gedaan.

Wees opmerkzaam, let op maar volg je eigen weg en laat je niet bang maken door de veranderingen, we mogen op de bescherming van onze hemelse ondersteuners rekenen.

De Goden en Godinnen waken over ons zoals ze al eonen lang hebben gedaan.

Wees voor je zelf helder in hoe jij je leven leid en ingaat in de nieuwe tijd.

Een mooie stukje uit de bijbelse leer;

De wederkomst van Jezus is aanstaande, zie vorige column.

En wat mij altijd geleerd is om klaar te zijn  voor wanneer Hij (de heer ) ons komt halen.

Wat zou je dan klaar moeten hebben?

Ik zou voor mezelf mijn karma getransmuteerd willen hebben,

En zeker weten dat ik mijn levens taak voldaan heb

En dan nog zeker 1 van mijn dromen of wensen laten uitkomen.

En mocht je niet in de wederkomst geloven maar in een fotonengordel of ruimteschepen die je halen wanneer het te erg wordt. Wees dan gerust want het heeft allemaal dezelfde betekenis en de zelfde meester die er voor zorgt dat we in liefde kunnen overgaan naar een nieuwe tijd.

Hoe alles ook verandert het is en blijft een mooie planeet waarop wij mogen wonen.

Bid en vraag voor bescherming van onze planeet en behoud van flora en fauna en daarna voor behoud van jouw eigen ziel en zaligheid.


Groeten Klaske GoedhartBron: klaskie.web-log

Voeg toe aan: