Zoeken
 


23-02-2011 Dertien niveaus van inwijding - Herbert van Erkelens

Laatste wijziging: maandag 28 februari 2011 om 11:02, 3429 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 28 februari 2011

Locatie: De Nije Warf, Voorweg 31a te Wouterswoude.
Aanvang lezingen: 19:30  Entree 8,00 euro
Info en reserveringen bij: Froukje van der Zwaag
Tel: 0519-297641

 


Herbert van Erkelens
 
Pas na de voltooiing van mijn boek De dertien tonen van de schepping kreeg ik inzage in het boekje Peace At Last waarin John Lennon aan Jason Leen vertelt wat hem is overkomen nadat hij op 8 december 1980 voor zijn appartement in New York was vermoord. Allereerst ontmoet hij aan het eind van een tunnel van licht als eerste zijn moeder Julia die al voor de tijd met de Beatles bij een auto-ongeluk was omgekomen. Vervolgens ondergaat John een achttal inwijdingen in de Tempel van het Octaaf. Omdat het energiesysteem van de Aarde verhoogd wordt van zeven naar twaalf frequenties, ondergaat John ook nog een aantal extra inwijdingen die hem stapsgewijs op een steeds hoger frequentieniveau in de kosmos brengen. Het blijkt dat het heelal een en al bewustzijn is en dat ook de zon en het centrum van ons melkwegstelsel specifieke boodschappen voor John hebben die van belang zijn voor de mensheid en vooruitlopen op de ervaring van de Hemel op Aarde.

 

Tijdens de powerpoint-presentatie stappen we in de voetsporen van John en vergelijken we die weg met het recent doorgegeven schema van dertien chakra’s van Barbara Marciniak.
Herbert van Erkelens is theoretisch fysicus en pionier in bewustzijn. Hij werd bekend door zijn duiding van de dromen van theoretisch fysicus en Nobelprijswinnaar Wolfgang Pauli. Hij geeft aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen les in alchemistische symboliek. Hij heeft als vader van een autistische dochter meegewerkt aan een nieuwe visie op autisme. Nu werkt hij samen met het medium Judith K. Moore aan een nieuwe Kabbala waarin de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke is hersteld. Zijn website luidt
http://herbert.vanerkelens.nl .


Recente publicaties van Herbert van Erkelens:

De dertien tonen van de schepping, Symbolon, Amstelveen, 2006. Een cirkel doorbroken, Petiet, 2007. (Hoofdauteur: Thea Terlouw)
Modern Alchemy. Number Archetypes, the Feminine and the Mayan Calendar, Johanna Nordländer Verlag, 2007.‘De transformatie van de aarde en de mensheid’, in: Welkom in 2012, uitgeverij Tattwa, Oldeberkoop, 2008.
Voeg toe aan: