Zoeken
 


Nederland versus Egypte

Laatste wijziging: vrijdag 4 februari 2011 om 11:59, 2576 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 4 februari 2011

Nou lieve mensen, het is duidelijk: wij, de burgers dus, hebben uiteindelijk zelf de touwtjes in handen betreffende onze eigen leventjes. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat u het gemist heeft maar voor diegenen die het toch ontgaan is: in Egypte zijn er “wat” mensen de straat opgegaan om ervoor proberen te zorgen dat de door hun niet zo lief bevonden dictator Mubarak (die in Egypte sinds 1981 de omhooggevallen elitaire naarling c.q. president uithangt) nu eindelijk eens van zijn plek geschopt wordt.


De titel van dit artikel is echter “Nederland versus Egypte”. Want er gebeurde natuurlijk direct weer wat ik in ieder geval al vanaf mijlenver had zien aankomen: Egypte wordt in onze altijd hilarische mainstream media vaak als lichtelijk achtergebleven c.q. achterlijk land afgeschilderd. Het zijn tenslotte getinte mensen die vaak ook nog eens dat zwaar terroristische geloof genaamd de Islam aanhangen en dat soort landen, die neem je als beschaafd en ontwikkeld Westen natuurlijk helemaal niet serieus. Dat soort mensen leven volgens jouw hoogontwikkelde Westerse standaarden nog ergens in de middeleeuwen dus zo raar is het ook niet dat daar een dictator aan de macht is. Et cetera, et cetera. De befaamde en uiterst stuitende arrogantie van Westerse verslaggeving.


Nu zijn er vast wel eens wat lezers in Egypte geweest die kunnen onderschrijven dat we hier bepaald niet met een land te maken hebben dat in de middeleeuwen verblijft. Maar dat maakt helemaal niet uit; een klein beetje sturing door Westerse mainstream media en bijbehorende politieke hoogvliegers en voor je het weet heb je als elitaire kliek de algemeen heersende stemming weer zo weten te bespelen dat je inderdaad wegkomt met het Egypte als verzamelbak van achtergebleven fundamentalistische randdebielen af te schilderen. Allemaal niets meer dan uitlatingen van een zichzelf zwaar overschattende kliek van Westerse parasieten die al eeuwen op de gehele bevolking teert. Om kotsmisselijk van te worden.


Om maar even met de deur in huis te vallen: wij hebben in Nederland dan weliswaar geen mijnheer met de naam Mubarak die door inzetten van zijn eigen leger- c.q. politiediensten de burgers weet te onderdrukken, wij hebben wel een zogenaamde overheid die precies hetzelfde doet. De grote truc van dat zogenaamd beschaafde Westen: onze dictators noemen zichzelf gewoon “politici” en dan denkt de bevolking klaarblijkelijk al snel dat ze te maken heeft met iets dat op vrije keuze gebaseerd is. “Force feed” de gehele bevolking die denkwijze er vervolgens van kinds af aan in door middel van “educatie” en breindode televisieprogrammering en je krijgt precies de reactie die nu nog veelvuldig te aanschouwen is. Eentje van de reeds aangehaalde en totaal ongefundeerde Westerse arrogantie. Wij zouden het beter weten. Yeah right.


De hele wereld werkt op exact dezelfde manier als in Egypte, alleen heeft de Westerse wereld een behoorlijk geslaagde manier gevonden om het net te doen lijken alsof de brave burgers niet onderdrukt worden door hetzelfde type machtsgeile en geesteszieke mensen als Mubarak. Jammer maar helaas: het is hier minstens net zo erg en – als u het mij vraagt – eigenlijk nog vele malen erger. In Egypte weet je tenslotte tenminste dat je als bevolking met een dictator te maken hebt. Hier in het Westen wordt er onder de droeve leugens van “democratie en inspraak” geveinsd alsof de bevolking zich in een vrije en blije wereld bevindt terwijl het absolute tegenovergestelde het geval is. 


Lieve mensen, wij leven ook in een dictatuur waarin u maar te doen heeft wat een kleine minderheid (die net als Mubarak de macht heeft om zaken als leger en politie in te zetten) eist dat u doet. Deze kleine minderheid heeft graag dat u nagenoeg uw hele leven slavernij verricht om zodoende een groot deel van uw vergaarde centen linea recta richting de heersende parasitaire kliek terug te doen vloeien. Dan kunnen zij tenslotte net zoals een Mubarak lekker teren op de arbeid van het volk en zichzelf en hun vrinden continu wijsmaken dat ze superieure wezentjes zijn die al dat extra comfort, rivieren met geld en die uit opgewarmde lucht bestaande status ook echt verdienen.


Als u het mainstream nieuws een beetje gevolgd heeft, dan is er hier in onze Westerse *kuch* beschaving duidelijk een trend waarneembaar: de Westerse landen schurken tegen het bewind van Mubarak aan als waren zij krolse katten. De Verenigde Staten staan bijvoorbeeld al jaren bekend als goede vriend van Egypte (en dus van Mubarak) en in onze eigen lokale leugens uitkotsende mainstream media is dezelfde trend waarneembaar, getuige artikelen met titels als “Rosenthal vindt beslissing Mubarak goede stap”.


Een goede stap? Mijnheer Mubarak dient na zijn dertig jaar van enthousiast parasiteren als het aan de bevolking van Egypte ligt zo snel mogelijk op te rotten maar wat roept onze totaal wereldvreemde minister van Buitenlandse Zaken? “Dat het een goede stap is richting eerlijke en vrije verkiezingen”. Nergens wordt door onze politici met een woord gerept over de wanpraktijken van Mubarak, nergens wordt er afstand genomen van zijn beleid en er is geen politicus die zegt waar het daadwerkelijk op staat: de man is een monster en zijn gehanteerde beleid is walgelijk. En dat is natuurlijk volkomen logisch als u mijn redenatie volgt: politici zijn namelijk de dictators van het Westen. Daarom worden ze ook zo vochtig in de onderbroek van die zogenaamd “eerlijke en vrije verkiezingen” van ze. Dan kunnen zij en hun enge dictatoriale vriendjes tenslotte op korte termijn alsnog weer de macht grijpen. U weet toch.


Oh, oh, Chiel, wat overdrijf je weer. En wat sla je toch weer door. Democratisch gekozen politici een beetje met dictators vergelijken… Kom op zeg!” Lieve mensen, mocht u voorgaande gedacht hebben, probeer dan eens een keertje door uw eigen conditionering heen te breken. Wat is nou precies het verschil met landen als Egypte waarin Mubarak het voor het zeggen heeft? Heeft u in Nederland daadwerkelijk iets te zeggen? Heeft u in ons kikkerlandje ook maar enige inspraak? Wordt er door politici ooit iets gedaan met uw wensen? Voelt u zich (behalve anaal) serieus genomen? Stelt de toplaag zich daadwerkelijk in dienst van de bevolking om daarmee het volk een aangenamer en menswaardiger leven te geven? Natuurlijk niet. Het is overal ter wereld hetzelfde verhaal, alleen is het bij ons in het Westen nog net een graad of wat erger.


Heeft u gevraagd om weer een “missie” in Afghanistan? Heeft u gevraagd om het afstaan van uw vingerafdrukken (oh ja, de burger heeft trouwens weer es verloren; uiteraard totaal niet verrassend in een dictatuur als de onze) aan de beheerders van onze politiestaat? Heeft u gevraagd om de aanschaf van zo’n 85 JSF-toestellen? Heeft u onze lieve overheid verzocht om uw pensioenleeftijd te verhogen zodat u nog langer totaal mensonterend en waarschijnlijk volstrekt zinloos werk mag verrichten? Heeft u gevraagd om het “redden” van banken zodat u en ik de komende decennia de door onze heersers abusievelijk gemaakte schulden aan het afbetalen zijn? Heeft u gevraagd om verregaande camerabewaking in het hele land omdat Nederlanders volgens hun overheid nou eenmaal bij voorbaat crimineel zijn en dienen te bewijzen dat ze dat niet zijn? Vindt u het normaal dat u met een pistool op uw slaap gedwongen wordt om belasting, accijnzen en taksen af te dragen? Belasting, accijnzen en taksen die elk jaar verder stijgen omdat het monsterlijk uitdijende dictatoriale regime dat ons land verziekt elk jaar weer meer en meer moet kunnen graaien?


Heeft u gevraagd om het moeten leven van een leventje dat eigenlijk al vanaf begin tot eind uitgestippeld is in het denigrerende standaard veemanagementtraject dat door onze politieke dictators opgesteld is? Vindt u het fijn dat onze overheid bijvoorbeeld bepaalt wat u wel en niet mag nuttigen qua verdovende middelen terwijl bepaalde afdelingen van Defensie in Afghanistan wel bezig zijn met het veiligstellen van de handel in harddrugs als heroïne waarna andere onderdelen van Defensie deze drugs weer pogen te verkopen? Vindt u het normaal dat ons politieapparaat tegenwoordig niet meer gebruikt wordt om de burger te beschermen maar juist om die burger nog verder leeg te kloppen c.q. te beroven? Vindt u het normaal dat diensten die er voor ons zouden moeten zijn, stelselmatig omgebouwd zijn tot de zoveelste bron van inkomsten voor de graaiende kliek in Den Haag?


Vindt u het normaal dat onze Haagse dictators tegen alle adviezen van daadwerkelijke experts in blijven hameren op een internetfilter waarmee zij vervolgens zelf en geheel onopgemerkt door hen ongewenste websites kunnen gaan zitten filteren?  Heeft u er om gevraagd zonder de minste aanleiding meteen als mogelijk pedofiel gestereotypeerd te worden terwijl er sterke aanwijzingen zijn dat er op politiek niveau waarschijnlijk de allerergste kinderverkrachters actief zijn? Vindt u het normaal dat u door een stelletje omhooggevallen betweters die in het beste geval niet in brievenbussen van andere mensen pissen of zich niet gewelddadig gedragen richting mensen die ze niet mogen, overheerst wordt? Vindt u het bijvoorbeeld kunnen dat een of andere religieus geïndoctrineerde geschiedenisstudent zich vervolgens minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie mag gaan noemen? Waar gaat dat in vredesnaam over? Zijn we met zijn allen wel geestelijk in orde?


Nederland is een dictatuur. Net zoals nagenoeg alle landen op deze aardkloot dictaturen zijn. We hebben echter ook nog eens het ongeluk geboren te zijn in de Westerse wereld die nog vele malen oneerlijker, gestoorder en ranziger is dan gebieden waarin “echte” dictators actief zijn. Wij worden van kinds af aan opgevoed met keiharde en tenenkrommende leugens en omarmen daarom onze dictators; het merendeel van ons rent zelfs om de zoveel jaar braaf richting de stembussen om zo toch maar weer enthousiast juichend hun gewelddadige onderdrukking te kunnen blijven ondersteunen. Braaf kiezen voor de volgende groep van geesteszieke handpoppen die toch alleen maar aan zichzelf en aan de belangen van corporate vrienden denken. Op naar de volgende jaren van afpersing, mishandeling en vernedering.


Maar dat, lieve mensen, hoeft nu dus niet meer. De bevolking van Egypte heeft het bewezen en u heeft duidelijk kunnen zien hoe de heersende macht daarmee omgaat. De burgers hebben de touwtjes in handen. Altijd. De massa is de baas. Zodra de burgers het echt zat zijn, dan legt elke dictatoriale kliek (of ie nou Mubarak en friends heet of dat we het over een “gekozen” *proest* regering hebben) het af. Ook in ons landje. Als wij als bevolking nu eens een keer echt opkomen voor onszelf en daarbij oeverloos aangeprate onzin als “dat we het hier in het Westen zo goed hebben” een keer vergeten, dan is het een kwestie van een gezellige wandeling richting het Binnenhof. Daar aangekomen kunnen we de parasitaire Haagse roversbende met zijn allen vriendelijk doch dringend verzoeken zo snel mogelijk op te rotten, waarna het mogelijk is om eindelijk eens te kiezen voor een samenlevingsvorm die nou eens niet draait om het eeuwenlang spekken van een minieme minderheid. En dan alstublieft niet weer vervallen in het beschamende en aangeleerde “democratische” denken waarmee we onszelf al veel te lang vernederen.Bron: anarchiel.com

Voeg toe aan: