Zoeken
 


VS roept alle ambassadeurs terug naar Washington; Wat is er gaande?

Laatste wijziging: woensdag 2 februari 2011 om 09:16, 4401 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 februari 2011

Tijdens rellen in brand gestoken auto in de Libanese havenstad Tripoli. Gaat de unieke ambassadeursbijeenkomst in Washington over de onrust in het Midden Oosten, of is er meer aan de hand?

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken heeft alle ambassadeurs uit het buitenland teruggeroepen naar Washington voor een bijzondere vergadering aanstaande maandag. Aangezien dit volgens officials nog nooit eerder in de geschiedenis is gebeurd wordt vermoed dat er iets heel bijzonders of urgents aan de hand is; sommigen denken zelfs dat er een grote omwenteling of crisis in of rond de VS -met mogelijke gevolgen voor de hele wereld- aanstaande is.

Officiële media speculeren dat het mogelijk met de zich over steeds meer Arabische landen verspreidende massale rellen en demonstraties te maken heeft; ook zou de nood aan de man kunnen zijn vanwege gelekte (WikiLeaks) documenten of zou de regering besloten hebben om fors te snijden in de Amerikaanse hulp aan het buitenland. Clinton is overigens ook van plan om alle ambassadeurs -afkomstig uit 260 ambassades en consulaten in meer dan 180 landen- persoonlijk te spreken.

Natuurlijk wordt er op het internet druk gespeculeerd over de ware reden van deze unieke bijeenkomst. Gaat er iets gebeuren op het gebied van de economie of de koers van de dollar, bijvoorbeeld een plotseling forse devaluatie? Een andere mogelijkheid -een oorlogsverklaring- lijkt gezien de omstandigheden in de VS en de wereld niet erg waarschijnlijk.

Geruchten over naar buiten gelekte informatie spreken in ieder geval over iets zeer verontrustends, een ernstig probleem, mogelijk een aankondiging en/of actie die zal worden ondernomen die de wereld zal schokken. Sommige commentaren spreken van het 'wachten op nadere informatie' over een 'defensieve houding' of 'onderwerping' aan één of andere 'macht'. (2)
Enkelen denken dat er 'bewijs' van iets geleverd zal worden dat de overtuigingen en het geloof van velen aan het wankelen zal brengen. Mogelijk heeft het enige weken geleden veronderstelde inschakelen van enkele topwetenschappers voor een zeker onderzoek naar 'iets' hiermee te maken.

Speculaties te over wat dit 'iets' zou kunnen zijn. Wordt er mogelijk 'bewijs' geleverd van het bestaan van 'aliens'? Sommige christenen denken in ieder geval dat de onthulling -áls het tenminste een onthulling is- 'luciferiaans' van aard zal zijn en onderdeel zal uitmaken van de grote eindtijd misleiding die in de Bijbel wordt voorzegd.
 
Overigens is het niet gezegd dat de (echte) onderwerpen die met de ambassadeurs worden besproken onmiddellijk wereldkundig zullen worden gemaakt. Wat er aanstaande maandag ook op het programma staat, het lijkt om iets zeer belangrijks te gaan waar de hele wereld binnen niet al te lange tijd mee te maken zal krijgen.


Xander
 
(1) MSNBC
(2) Steve Quayle ('Vigilant One')


Bron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: