Zoeken
 


6-02-2011 “De 7 pointers naar nondualiteit” vol humor met Paul Smit

Laatste wijziging: dinsdag 8 februari 2011 om 12:49, 3400 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 8 februari 2011

Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt, ook allemaal vanzelf plaats vinden. Dan heb je dus nooit iets fout gedaan en kun je schuldgevoelens, angst, stress en frustratie voortaan laten voor wat ze zijn. Lijkt je dat niet heerlijk? Dit klinkt allemaal misschien utopisch, maar het is de zienswijze van Boeddha, Spinoza, Albert Einstein, Ramana Maharshi en vele anderen.

 

Veel mensen leven met het piekerverstand, met een soort 'Muppets' in je hoofd die constant bezig zijn met kweb-belen, oordelen, verzet, problemen. Non-dualiteit laat zien dat wanneer ons piekerverstand en onze controlezucht verminderen, ons leven natuurlijker, spontaner, creatiever en moeitelozer wordt. Zodra we inzien dat niet wij het leven sturen maar dat het leven ons stuurt, ontstaat een diep gevoel van bevrijding. Het leven gaat dan gewoon verder, maar zonder verzet, gehechtheid, frustratie en schulgevoelens.

 

Voor de pauze geeft Paul Smit uitleg over nondualiteit middels de 'Zeven pointers naar nondualiteit'.

Na de pauze is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

www.waarheid.com

www.paulsmit.nu

 

 

Praktische info:

Door           : Paul smit

Waar          : Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen

Datum        : 6 februari   Aantal zitplaatsen 160

Tijd            : Zaal open 13.15 Aanvang 14.00 tot 17.30

Entree        : € 10.- aan de zaal

Organisatie: www.hetveld.com

Opgave via mail  dinanth@hetnet.nl  of 053-5728526Voeg toe aan: