Zoeken
 


De Wifi Doofpot – Studenten ziek door Mircostraling

Laatste wijziging: maandag 24 januari 2011 om 19:35, 5307 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 24 januari 2011

TORONTO- de Minister van  Onderwijs Leona Dombrowsky zegt dat de  draadloze technologie van Internet in de scholen veilig is.  En logies  want als Wifi word uitgebannen dan word werelds grootste spionage netwerk om zeep geholpen nog los van de miljarden die er aan verdiend worden door de overheid.

 Wij van Dwdd roepen het al langer op deze site dat we met ons allen rondlopen in een grote magnetron, Want wifi straling is de zelfde elektromagnetische straling dan die van u micro-oven.  Inmiddels heeft de Dwdd al vele verzoeken uitstaan om een simpele test uit te voeren,  Maar geen medicus of onderzoeker wil meewerken. 

Goedemorgen ,

Ik heb overleg gehad met de heer, E. Kamst, coördinator van de
opleiding Biologie en Medisch.
Lab Onderzoek. Hij geeft aan dat dit niet iets  is om er “even
tussendoor” te doen. Helaas hebben
wij momenteel onvoldoende docent-tijd beschikbaar, om een dergelijke
complexe kwestie verantwoord te onderzoeken.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Irma Sparreboom

Bureau Externe Betrekkingen
Instituut EAS
010-7944862

 

Studenten en Ouders Canada Bezorgt

Ottowa Cananda  .  Afgevaardigden bespreken of de draadloze netwerken in scholen tot ziektes leiden  ‘

Het debat over de potentiële gevolgen voor de gezondheid van wi-FI microgolf transmissies voor kinderen in scholen word op vandaag behandeld  door het Canadese  Parlement. De groep ‘ spaar onze Kinderen van Microgolven’ hield een persconferentie in Ottawa na presentatie wordt een petitie aanboden aan het comité van  volksgezondheid. De leden van het Comité onderzoeken of de draadloze netwerken in scholen studenten ertoe bewegen om ziek te worden.

Recent onderzoek toont aan dat  kinderen gevoeliger zijn voor de elektromagnetische straling omdat hun hersenen nog groeien, De ethische kwesties verhinderen onderzoekers studies uit te voeren over de gevolgen van wi-FI voor kinderen. Terwijl Wifi al vaak in verband word gebracht met hersen tumoren en andere soorten kanker en,  recent  Europees onderzoek wees uit  dat Wifi zorgt voor  slecht bladgroen en dode planten en bomen , En in Spanje ontdekten wetenschapper dat na 4 uur laptoppen je sperma geheel levenloos is.

Rodney Palmer is een lid van het Comité van de School van de Provincie Simcoe ongeveer 100 het km- noorden van Toronto, Hij wil dat WIFI wordt uitgezet in de scholen van de provincie,. De studenten en leraren van de scholen  klagen over hoofdpijnen, duizeligheid, Studenten van zijn school  maken deel uit van een microgolfexperiment maar ondanks te bewezen klachten  blijven  ambtenaren  beweren  dat Wifi veilig is Aldus Palmer.

Nog maar weer eens enkele feiten

Straling van DECT telefoon beïnvloed het hart
Nieuw onderzoek door Dr. Magda Havas en collega’s, gepubliceerd in het European Journal of Oncology Library (Vol. 5, 2010), laat zien dat straling van draadloze DECT telefoons effect heeft op het hart.
Volgens het dubbelblind uitgevoerde onderzoek reageerden 12 van de 25 proefpersonen op de hoogfrequente straling van een DECT station. Zij ervaarden hartritmestoornissen of een verhoogde hartslag. Dit trad alleen op wanneer de proefpersonen werden blootgesteld aan straling (5 microW/cm2 oftewel 0,5% van de Canadese en US richtlijnen). Zie voor meer informatie www.magdahavas.com.

Bioinitiative Working Group report (2007)
Straling van elektrische apparaten is veel schadelijker dan gedacht, stelt een alarmerend rapport.
Alzheimer, leukemie, hersentumoren, borstkanker: je kunt het allemaal krijgen door de elektromagnetische straling die vrijkomt bij het gebruik van onder meer mobiele telefoons en draadloos internet. Dat schrijft een groep van veertien internationale onderzoekers in een recent gepubliceerd rapport. Vooral het lezen van de public overview summary is zeer aan te raden.
De Bioinitiative Working Group  geeft daarin een overzicht van 2000 wetenschappenlijke studies die wereldwijd zijn uitgevoerd naar de gezondheidseffecten van elektromagnetische straling (straling die vrijkomt door het gebruik van elektrische apparaten). De conclusies liegen er niet om: al bij relatief lage doses is er een sterk verhoogd gezondheidsrisico. De huidige veiligheidsnormen die wereldwijd worden gehanteerd zijn volgens de onderzoekers duizenden malen te hoog.

Genuis, SJ.  Fielding a current idea: exploring the public health impact of electromagnetic radiation. Elsevier Public Health (2007)
Een uitstekend overzichtsonderzoek  van de Medische Faculteit  van de Universiteit van Alberta, Canada, naar de effecten van EM-velden op mensen. Het hele EM spectrum wordt genoemd, van huishoudelijke apparaten als computers en beeldschermen tot zendmasten en mobieltjes. Ook lichtnetvervuiling, op de onafgeschermde koperkabels in huis, door schakelende voeding van PC’s en moderne flatscreen’s komen aan de orde.

EU Reflex: schade aan cellen en DNA
Uit het Europese Reflex onderzoek  blijkt dat zelfs bij een SAR waarde van 1,3 (representatief voor veel mobiele telefoons) significante biologische schade aangericht wordt in de menselijke cellen en dan voornamelijk het DNA.
Dit onderzoek, uitgevoerd door 12 universiteiten in 7 Europese landen, is een replicatieonderzoek van een aantal eerdere wetenschappelijke onderzoeken. Hiermee is aangetoond dat schade aan cellen en DNA in laboratoriumsituaties reproduceerbaar is en dus wetenschappelijk bewijs vormt. Het effect van elektromagnetische straling na een maand, blijkt direct vergelijkbaar met het effect van röntgen straling van een fractie van een seconde. Vooral deze tijdvertragingsfactor bij niet ioniserende straling wordt in de huidige Nederlandse normen ernstig onderschat.

The Biological Effects of Weak Electromagnetic Fields
Andrew Goldsworthy, Honorary Lecturer aan het Imperial College Londen, schreef een werkingsmodel over het effect van elektromagnetische straling op celniveau.

Cross Currents, The Perils of Electropollution (1990)
Dr. Becker beschrijft in zijn boek hoe ons menselijk lichaam en immuunsysteem negatief worden beïnvloed door elektromagnetische velden van hoogspanningslijnen, radar, microgolven, radio- en tv-zendmasten, computerbeeldschermen, huiselijke apparatuur en de elektrische kabels van het lichtnet. Dus nog voor de komst van mobiele telefonie legt Dr. Becker al een verband tussen straling van door de mens gemaakte EM-velden onder de huidige wettelijke normen en de toename in kanker, geboorteafwijkingen, depressie, leerproblemen, autisme, Chronisch Vermoeidheid Syndroom, Alzheimer en andere degeneratieve ziekten.Bron: de-wereld-draaft-door.nl

Voeg toe aan: