Zoeken
 


Een verhaal over goede en vervelende Buitenaardsen

Laatste wijziging: vrijdag 14 januari 2011 om 19:43, 4158 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 14 januari 2011

Ik schrijf dit artikel omdat ik vind dat het merendeel van de alternatieve media momenteel de plank aardig goed aan het mis slaan is, Veel te vaak hoor ik dat alle Buitenaardsen goed van intentie zijn en we enkel nog maar hoeven te wachten op de hulp van deze Buitenaardsen en dan komt alles goed op Aarde. Naar mijn mening is zo’n standpunt niet alleen erg naïef, maar ook nog eens erg gevaarlijk. We staan namelijk al zo’n 14.000 jaar onder controle van een groep wat minder goed van intentie zijnde Buitenaardsen, en dat is nog maar een klein understatement van de werkelijkheid. Mijn doel van dit artikel is om wat meer duidelijk te maken over de verschillende intenties van het Buitenaardse bezoek aan de Aarde door de geschiedenis heen. Ook de hedendaagse interventie komt aan de orde.

Een levendige Buitenaardse kolonie

Ik begin dit verhaal in de tijd van Lemurië en Atlantis. Dit was ongeveer 200.000 jaar tot 14.300 jaar geleden. De Aarde was op dat moment een levendige Buitenaardse kolonie. Omdat de Aarde aan de rand van het universum ligt en rijk aan grondstoffen was, was onze planeet in die tijd een ideale plaats om even wat stoom af te blazen voor Buitenaardsen. Lemurië en Atlantis waren dus Buitenaardse koloniën. Omdat de meeste Buitenaardsen meer dan 2000 jaar oud kunnen worden, was een periode van 60 jaar op Aarde voor hen hetzelfde als voor ons een weekendje weg naar een Bungalowpark op de Veluwe.

Omdat de Aarde dus erg afgelegen lag, was het een plaats waar men rustig hun gang kon gaan. Je moet weten dat veel Buitenaardsen meesters zijn in de genetica, ze houden ervan om nieuwe soorten te creëren. Hier op Aarde konden ze ongestoord experimenteren op de al aanwezige primaat soort. Deze primaat was ontwikkeld door de al aanwezige Alpha Draconiërs, en was afkomstig van mislukte experimenten op Maldek en Mars. Door de aanwezigheid van 22 verschillende menselijke Buitenaardsen op de Aarde, werd deze primaat uiteindelijk ontwikkeld tot wat we nu Homo Sapiens noemen. De huidige mens op Aarde is dus verwant aan al deze 22 verschillende menselijke Buitenaardsen. De Atlantiërs konden de Aardse mens na een tijdje niet meer de baas, want het bewustzijn nam met de tijd uiteraard ook toe van deze mensen.

En zo besloot een groep uit Orion om 10 van de 12 strengen uit het DNA van Aardse mens te verwijderen. Zo doende kon men het bewustzijn onderdrukken en de mens als werkers blijven gebruiken. Na nucleaire onderlinge oorlogen tussen Atlantis en Lemurië, en andere Buitenaardse gasten, ging de Buitenaardse kolonie op Aarde ten onder. Dit gebeurde dus zo’n 12.300 jaar geleden. De Aarde lag op dat moment in puin en de baan van de Aarde om de zon heen werd ook gewijzigd tijdens deze ondergang. Hierdoor braken allerlei vulkanen uit, en ontstonden alles vernietigende aardbevingen en grote overstromingen overal op Aarde. Dit gebeuren is terug te lezen in de bijbel als de zondvloed.

De enigszins goed van intentie zijnde Buitenaardsen vluchtten naar hun eigen planeten terug en lieten de overlevenden van deze vloeden, aardbevingen en en vulkanen aan hun lot over. De overlevenden ( zo’n 2 miljoen in aantal ) waren voornamelijk de genetisch gemodificeerde mensen, die als werkers gecreëerd waren. De Aardse mens was aan haar lot overgelaten en leefde als holbewoners verder. Een makkelijke prooi dus voor minder goed van intentie zijnde Buitenaardsen.

Bron / Lees zeker even verder: indigorevolution.nl

Attentie: aquariusage.comVoeg toe aan: