Zoeken
 


EU parlement 1999: HAARP is uiterst gevaarlijk militair wapen.

Laatste wijziging: maandag 3 januari 2010 om 15:29, 5718 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 januari 2010

Onderaan staat een document waarin door het EU parlement al in 1999 precies wordt omschreven wat voor extreem wapen HAARP eigenlijk is.

Ongelofelijk veel reacties op het artikel over de mogelijkheid dat de mega-zender HAARP, de Haïti-aardbeving wel eens getriggered zou kunnen hebben. Zo niet opzettelijk zou hebben veroorzaakt. Maar kan dit überhaupt, was direct de vraag? Maar deze vraag is eigenlijk al lang beantwoord: Ja, dat kan.

Kun je je voorstellen dat de bizarre en verwoestende gevolgen die de H.A.A.R.P.-installatie op onze wereld kan hebben, ‘gewoon’ onderwerp is geweest van besprekingen in de Europese Unie?

Want deze heeft 10 jaar geleden al, op 14 Januari 1999, zeer uitgebreid een milieuresolutie besproken, waarin het de bedoeling was, een resolutie aan te nemen, die intens zware wapens, die door hun gebruik, ernstige gevolgen hebben op het millieu van onze aarde wilde doen verbieden.

Op de onderstaande lead kun je het HELE verhaal lezen, maar wij beperken ons hier even tot de gedeelten van de resolutie waarin HAARP werd besproken. Want het gaat er niet zozeer om natuurlijk, in welke mate deze resolutie is nageleefd en/of nu is ingedaald.

Het gaat er hier vooral om hoe er in officiele kanalen over HAARP wordt gesproken..

Je kunt er dan ook vanuit gaan, dat de omschrijvingen van HAARP, zoals je die hieronder in het verslag van de zitting van 14 Januari 1999 kunt lezen, correct zijn.

Dit is dus HET bewijs en DE info over HAARP waar we zo naarstig naar op zoek waren. De mogelijkheid tot het triggeren van aardbevingen is dus weldegelijk mogelijk!! Lees het verhaal hieronder, en nogmaals: het is slechts het gedeelte uit het verslag, dat over HAARP gaat.

De essentie is dus nogmaals, dat het door de Europese Unie onomwonden wordt bevestigd dat HAARP een gevaarlijke militaire installatie is..!! HIER de hele pagina.
 


Bron: sp00kje.nl

Voeg toe aan: