Zoeken
 


Interview Paul Pantone 01-01-2009

Laatste wijziging: zondag 4 januari 2009 om 13:10, 2341 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 4 januari 2009

Wie is Paul Pantone.

Paul Pantone heeft de GEET Fuel Processor uitgevonden waarmee de brandstof van een verbrandingsmotor tot 80 procent (of meer) door water vervangen kan worden terwijl de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minumum beperkt blijven. Vanzelfsprekend zit de olie industrie niet te wachten op dergelijke uitvindingen en wordt er alles aan gedaan om Pantone en zijn uitvinding van het toneel te laten verdwijnen. Dat is de reden dat Pantone momenteel nog steeds vast zit in het Utah State Hospital. De behandeling van zijn klachten zijn tot op heden elke keer uitgesteld. De reden daarvoor is dat Pantone pertinent weigert zijn voorgeschreven medicatie in te nemen, medicatie die permanent geheugenverlies tot gevolg kan hebben. In het ergste geval kan deze medicatie er voor zorgen dat Pantone zijn verdere leven als kasplantje door moet brengen.

Op 1 januari 2009 was David Pantone in staat om een telefonische interview met zijn vader te doen. Paul is de uitvinder van de 'GEET Fuel processor' en zit sinds 2005 onschuldig opgesloten in het Utah State Hospital alwaar hij amper een fatsoenlijke medische behandeling krijgt. Onderstaand 3 links naar het interview dat David had met Paul.

Part 1

Deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen als mogelijk aangezien we SAMEN het onmogelijk geachte waar maken.

Namens Paul en David Pantone,
Robert Boerman
Eco Lodge(ic) Technologies

Bronnen:

Current Event: Inventor Wrongfully Imprisoned for over 3 Years (part 1)

Current Event: Inventor Wrongfully Imprisoned for over 3 Years (part 2)

Current Event: Inventor Wrongfully Imprisoned for over 3 Years (part3)

Geet.nl

 
Voeg toe aan: