Zoeken
 


Rusland wil 5000 nieuwe nucleaire schuilkelders voor 2012 laten bouwen!

Laatste wijziging: maandag 13 december 2010 om 14:26, 2788 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 13 december 2010

In het onderstaande filmpje wordt door de nieuwszender RT gemeld dat Rusland voor 2012 nog eens 5000 nucleaire schuilkelders wil laten bouwen. De bestaande schuilkelders zouden blijkbaar niet meer voldoen aan de hedendaagse normen.

De precieze reden waarom er 5000 nieuwe schuilkelders bij moeten komen, wordt echter niet echt duidelijk gemaakt. Dit zorgt nu al voor een hoop verkeer op het internet. Wat verwacht Rusland in 2012 en daarna? Bereidt Rusland zich voor op een grote ramp of op een wereld oorlog? Dit zijn de vragen die ik het meeste voorbij heb zien komen op het internet.

Rusland is niet het enige land die het nodig acht om hun schuilkelder aantallen te vergroten. China heeft in 2006 hun schuilkelder aantallen vergroot. Niet alleen in aantal, maar ook in omvang. Is er iets waar Rusland en China van af weten, wat de rest van de wereld nog niet weet? Of is dit gewoon puur uit voorzorg, voor het geval dat er iets zou gebeuren?

Wat de reden ook mag zijn, je vraagt je stiekem toch af waarom we niet van dit soort berichten lezen of zien vanuit westerse standpunt. Waar zijn de nucleaire schuilkelders voor de EU landen of de VS? Waar zijn de schuilkelders voor ons, mocht er iets enorm gebeuren?Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: