Zoeken
 


Het energieniale leven - Vechten en oorlogen

Laatste wijziging: woensdag 8 december 2010 om 13:37, 3326 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 8 december 2010

Ik ben zelf werkelijk tegen elk geweld en heb daarom ook alles aan gedaan om onder mijn dienstplicht uit te komen, wat overigens gelukt is. Verder kan ik duidelijk stellen dat ik tot de dag van vandaag, niet één maal fysiek gevochten heb tegen een of ander wezen of dat ik mensen, dieren of planten, letsel heb toegebracht. Vechten zie ik als een zwakheid van die persoon.

Dat heb ik meerdere malen bewezen in vele zaken. Mensen die vechten zijn mensen die vele tekortkomingen hebben, problemen hebben met zichzelf of omdat er een ego is die niet aan zijn trekken komt. Vechtende mensen zijn werkelijk het grootste probleem. Probleem mag ik eigenlijk ook niet zeggen omdat het bewust op deze aarde wordt gecreëerd.

Als je werkelijk een mens was dat verder was in de wereld van energie, was je niet op deze aardbol. Nu voel ik al de energie die van deze laatste zinnen vrijkomt en een vraag brandt nu op je tong en die is; ‘Wat doe jij dan hier?’ Goede vraag en het zal een antwoord worden waar jij niet aan gedacht hebt. Dat ik hier ben heeft zoals alles in de wereld een reden.

Die reden is dat ik een doel heb en ik wil laten zien dat zonder te vechten het toch mogelijk is op deze wereld stand te houden. Het lukt me omdat ik weet wat ik kan en wat mogelijk is. Wel moet ik toegeven dat er aardig wat ‘testen’ op mijn pad komen om als mens niet in deze fout van het vechten te belanden. Het is niet makkelijk om er overal langs te komen en je om te draaien. Toch doe ik het en zelfs toen ik eens klappen heb mogen ontvangen, dan nog was ik diegene die omdraaide en wegliep.

Vechten heeft werkelijk geen enkele doel in de wereld, het komt dan ook alleen voor op deze planeet en vandaar dat wij veelal gemeden worden. Net zoals een burger die niet vrijwillig naar een gevang gaat. Zo zit dus werkelijk niemand in de energiewereld te popelen om contact met ons te krijgen. Zeker omdat ze weten wat de geschiedenis en de destructieve eigenschappen zijn van de wezens die hier wonen.

Klinkt misschien ‘science fiction’? Natuurlijk, want het past ook niet in wie zijn straatje dan ook en het doet altijd pijn om een waarheid te horen.

Erger is dat de mens meent boven veel en zowat alles te staan en daar gaan velen de mist mee in. Als elk mens zich als een gelijke zou zien met wie dan ook, dan kon er niet gevochten worden. Al is diegene die tegenover hem staat een moordenaar, kinderverkrachter of zelfs Hitler ‘himself’. Dan zul je merken dat in de wereld van energie ook zij niet meer of minder zijn dan een ander mens.

Bam, boem, de bom ploft nu bij jou. Kan wel zijn maar zo staan de zaken. Wie, elk mens dan ook, heeft het recht om te denken dat hij beter is dan bijvoorbeeld Hitler, Stalin, Bouterse, Bush en de vele moordenaars op deze wereld? Welk recht heeft wie dan ook om te beoordelen wat er WERKELIJK achter deze mensen zit? Die mensen die mensen menen andere mensen op te moeten lichten of een ander onnodig mentaal of fysiek pijn te doen. In de energiewereld telt dat net zo zwaar.

Maar vergeet niet dat het ook kan zijn omdat je mensen materialistisch benadeelt en mensen pijn bezorgt omdat jij de macht hebt over een deeltje van de geldbuidel. Niets verschilt in de wereld van de energie en er is niets dat wie dan ook boven een ander kan zetten. Ik wil nog even wat duidelijker maken. Een crimineel die iemand zijn leven beroofde was een spel wat gespeeld behoorde te worden. Die pijn, die onmacht zal dan de nabestaanden moeten dragen omdat er geleerd moet worden. Begrijp me even heel goed, ik praat niets van deze acties goed en het is alleen een gevolg van.

‘Actie creëert reactie’ en dat is de belangrijkste stelling in de wereld van energie. Het kan zijn dat jij een slachtoffer was van onrecht of jij diegene geweest bent die in een ander tijdsbestek ook anderen dingen heeft aangedaan. Dan praten we niet over een zelfde leven. Dat hoeft helemaal niet zo, het kan zijn dat het al duizenden jaren heeft gepeeld in aardse begrippen. Want alleen op de aarde is de term tijd een begrip en in de rest van het Universum bestaat er geen tijd. Hier gaan we zeker later nog op terugkomen.

Nu is dit alles misschien even een zware pil want ik vergelijk andere mensen met een Hitler en ik maak ze ook even uit voor misschien een moordenaar. Moeilijk voor menselijke begrippen en zeker als je nooit verder gedacht hebt over het leven dan alleen wat je uit boekjes hebt geleerd. Mensen die werkelijk verder zijn zullen nu grinniken en denken dat ik wel even te hard te werk ga. Maar in mijn manier van leven draai ik niet werkelijk eromheen en alsmaar omschrijven. Het heeft geen nut want anders blijft de mensheid alsmaar in een roes en zal er nooit iets veranderen in jullie leven.

Vechten, daar hadden we het over en vechten is geweld en geweld heeft geen kans van slagen, want het lokt nog meer geweld uit (actie lokt uit reactie) en zo blijf ik erbij dat elk geweld zinloos is. Hoe ik het dan rijm om een moordenaar goed te praten of een gewelddadig iemand. Het is niet dat ik hem goed praat maar dat hij een product is van het systeem wat draait op geweld. De gehele maatschappij heeft geweld nodig, anders zou het afgelopen zijn met het bestaan daarvan!

Ja, oorlogen worden gecreëerd omdat een machthebber aan ego prikkels tekort komt. Geweld is er omdat mensen niet meer weten te communiceren. Geen wonder want met al de talen op de wereld vervreemdt iedereen van elkaar. De taal der energie is verder aan het terugvallen en zo worden steeds meer mensen afgesloten van het geheel en nog meer slaafs van een systeem.

Geweld is een product van deze maatschappij en vele industrieën draaien hier op. Industrieën die bepaalde mensen meer geld verschaffen en zo weer meer macht. Weer is er dat woordje geld met daaraan gekoppeld macht. Omdat het daar allemaal om draait op deze wereld. De ‘Towers’ op 11 september werden door ‘eigen’ mensen (Amerikanen) opgeblazen en ze vermoordden zo hun eigen burgers om een oorlog te starten aan de andere kant van de wereld! Wereldleiders die niet aan de macht van Amerika mee willen doen worden vermoord.

Zo gaat het alsmaar door in de veelal vervalste geschiedenis. Tot op heden zijn gelukkig kleine dingen doorgeslipt waarmee te bewijzen valt dat het anders gegaan was. Toch hebben we in de wereld van de energie geen bewijzen nodig en zijn er ook geen vervalste geschriften. Ik kan je vertellen dat ik met medewerking van de wereld van energie alles op kan roepen en terughalen wat er speelde in welke tijd dan ook.

De minuut dat ik de connectie heb met dat fragment van het leven kan ik het herbeleven. Lastig is het zeker en daarom sluit ik me ook zoveel mogelijk af van dit al les. Toch komt het zeer regelmatig voor dat ik op een plaats ben waar ik een vreemd gevoel heb en waar werkelijk vele plaatjes me passeren. Dingen van honderden, duizenden jaren geleden. Ik maakte het mee in Mexico, Europa, Amerika en op deze eilanden. Daarom zou ik vele boeken kunnen schrijven maar helaas schiet ik daar niets mee op.

Het gaat om een gegeven, het heeft geen zin geweld te plegen, naar wie dan ook! Gebruik je geweld, je ontvangt het terug. Vermoord je iemand, in jouw naaste omgeving zal dat ook jou overkomen en zo blijft het wiel van geweld draaiende gehouden. Mensen genoeg, dus moorden en verdere negatieve handelingen zijn zo verzekerd van succes.

Wat ik al aanhaalde, de aarde is een plaats waar zeer veel mensen bij elkaar zijn die wat te vereffenen hebben. Mensen met een zwaar verleden maar ook mensen die nog steeds niet weten met elkaar om te gaan. Natuurlijk zijn er ook die met een andere reden hier zijn en daar zie ik mezelf eentje van. Het is niet om aan te zien hoe het er hier onderling aan toe gaat. En ook heel lang is bij mij de vraag gesteld hoe het mogelijk is dat mensen onder elkaar, allemaal komende van dezelfde bron, zo kunnen leven.

Ze leven als ratten en hebben totaal geen respect meer naar de andere toe. Je zult later in dit boek gaan begrijpen wat ik daar allemaal mee wil zeggen en het zal zaak worden dat wij mensen, weer als mensen met elkaar de zaken aan gaan pakken. We gaan nu door met het volgende paragraaf wat jou in de wereld van energie zal inleiden.

 

Meer lezen of bestellen via deze link.


Attentie: aquariusage.comBron: world-of-positive-energy

Voeg toe aan: