Zoeken
 


Kinderboek - Isa en Max en het vliegende skateboard

Laatste wijziging: woensdag 1 december 2010 om 12:12, 4951 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 1 december 2010

Isa en haar broertje Max denken een nogal saaie voorjaarsvakantie te gaan beleven. Dat verandert wanneer ze kennismaken met de excentrieke professor die bij hen in de straat woont.

Door zijn verrassende experimenten leren ze op een andere manier naar zichzelf, naar elkaar en naar de wereld te kijken.
Per ongeluk belanden ze vervolgens in onbekende dimensies waar ze vreemde wezens ontmoeten en opwindende plekken verkennen. Isa en Max komen dingen te weten die ze op school nooit geleerd zouden hebben.

Aan het eind van hun reis mogen ze met een skateboard vliegen en beseffen ze dat niets, maar dan ook werkelijk niets onmogelijk is. Een spannend avontuur rond nieuwe wetenschappen en spiritualiteit voor jong en oud.

Over de auteur:

Karin Thomas (1971) is moeder van vier kinderen. Haar zoektocht naar het grote mysterie van het leven bracht haar via Egypte, Stonehenge, graancirkels in Wiltshire, Glastonbury en Drentse hunebedden terug naar huis waar ze, kijkend naar haar dochters besefte dat alle kinderen graag een ontdekkingsreis beleven.

Na het lezen van talloze boeken, het bestuderen van een eindeloze reeks artikelen en het volgen van vele cursussen heeft zij nu zelf een boek geschreven. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag op reis willen om te ontdekken dat de wereld heel anders in elkaar zit dan we vaak denken.

 Aankondiging van de uitgever:

In de 'maand van de spiritualiteit' verheugt het mij dat ik u kan mededelen dat 'Uitgevrij Piramidions' deze maand een nieuw boek uitbrengt. Het boek is geschreven door Karin Thomas en heeft de titel 'Isa en Max en het vliegende skateboard'. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het hier om een kinderboek, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Karin heeft zich laten inspireren door mijn boek 'Ontheemde Zielen Ontwaken' en zij heeft besloten de kennis van dit boek voor kinderen toegankelijk te maken. Vanaf het eerste hoofdstuk dat Karin als proef schreef, heb ik haar enthousiasme gedeeld en mijn medewerking verleend aan dit boek. We zijn van mening dat dit kinderboek in alle opzichten uniek is omdat er naar ons weten nog geen kinderboek bestaat dat 'wetenschap en spiritualiteit' bij elkaar brengt en dit op een speelse manier verpakt in een spannend avontuur.


Het boekje is rijkelijk geïllustreerd door Cor van der Horst met leuke tekeningen.
Het boek bestaat uit 17 hoofdstukken met in totaal 184 bladzijden.
Thema's die aan bod komen zijn:


- Waarneming en vibraties
- De scheppende geometrie van trillingen (cymatica)
- 'Mind over matter', gedachten hebben scheppende krachten (The Secret)
- Morfogenetische velden
- Masaru Emoto en water
- Heilige geometrie, Platonische lichamen, Gulden snede spiralen en de Levensbloem
- Torsiegolven, ether, nulpuntsenergie en het holografisch universum
- Astronomie, zonnestelsel, van atoom tot universum
- Onze multi-dimensionale werkelijkheid, sferen
- Maya profetie en 2012
- Newton en de alchemie
- Egyptische mythologie
- Inzichten van de kwantummechanica
- Eenheidsbewustzijn
- Graancirkels


Dit en nog veel meer wordt op een zeer eenvoudige manier en in begrijpelijke taal voor kinderen in een speels verhaal aan kinderen uitgelegd!

Bestel het boek:

 

 Bron: divineheart.nl

Voeg toe aan: