Zoeken
 


Little Grandmother Kiesha Crowther spreekt over 2012

Laatste wijziging: maandag 22 november 2010 om 15:26, 2967 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 november 2010

Onderstaand is een video uit begin november gemaakt tijdens een workshop met Kiesha Crowther in Zurich waarin ze praat over 2012. Zie mijn vertaling hieronder.

We leven in een magische tijd. De meest verbazende tijd op aarde die er ooit zal zijn. Ze zal herboren worden in haar volle glorie, haar hemelse zelf.
De verandering is al begonnen. En wij hebben de mogelijkheid om samen met haar verlicht te worden. We hebben letterlijk nog maar twee jaar om onszelf te veranderen. Er zijn duizenden boeken over 2012 te vinden. En we hebben zoveel verschillende dingen erover geleerd.

Maar weet je dat het volk van de Maya, het enige volk wat al eerder een poolverschuiving overleefd heeft, pas een paar maanden geleden is gaan praten? En zij zeggen: Wees niet bang. Verheug je in je hart omdat het prachtig gaat worden. Wij hebben de mogelijkheid om voorwaarts te gaan met het mensenras en om verlicht te worden. En als je verlicht bent, dan valt alles op zijn plaats, en dan leef je vanuit het hart. Weet je dat we nu nog niet eens een derde van onze hersencapaciteit gebruiken? Heel binnenkort krijgen we de beschikking over alles. De dingen waar we nu bang voor zijn, komt alleen omdat we het niet begrijpen.

Maar als je verlicht wordt, dan valt alles op zijn plaats en dan is er niets meer om bang voor te zijn. Grootvader Allejandro de grootvader van alle Mayas, zegt dat dezelfde muren die we om ons heen zien vallen slechts de muren zijn die ons gevangen hielden. We zouden blij moeten zijn en verheugd omdat we er nu uit kunnen stappen. Waar je je energie aan geeft en je emoties naar stuurt, wordt je werkelijkheid. Het is de gave van de mensheid, waar je emoties naar stuurt wordt werkelijkheid voor je.

In de komende paar jaar zullen er veel dingen veranderen. We kunnen in angst blijven omdat we niet weten wat er komen gaat, en je zult in angst leven. Maar als je in je hart blijft, en opgewonden bent over wat er gaat komen, dan zul je in vreugde leven. Opnieuw, er is niets te vrezen. Als je zou weten dat morgen de hele wereld zou veranderen in iets veel mooiers? Zou je dan bang zijn? De hemel op aarde komt eraan, en wij kunnen in die hemel wonen. Het is onze keus. Als je in je hart blijft en liefde bent, zul je verlicht worden en zul je met moeder aarde meegaan naar iets hogers.

Het wordt door de Maya gezegd die al eerder een poolverschuiving doorgemaakt hebben, dat de hele verschuiving maar enkele minuten duurt. Het is heel snel. En er zullen een paar dagen zijn met volledige duisternis en het is in deze tijd heel belangrijk dat we in ons hart blijven. Verzamel je familie en wees gewoon liefde en blijf kalm. Geef je niet over aan angst. Het zal allemaal goed komen. En als de zon weer opkomt, zal je een nieuwe aarde zien. En zal alles weer op zijn plaats vallen. We zullen verlicht worden. We gaan voorwaarts naar een nieuwe mensheid, eentje die door liefde geregeerd wordt.

Veel mensen begrijpen niet hoe de aarde gaat verschuiven. En het brengt ons veel angst voor massale verwoesting. Er zullen wat natuurrampen zijn. Maar de mensheid heeft altijd de natuurrampen overleefd, elke keer weer.

De planeet aarde heeft een hele harde kern, met daaromheen een laag hete lava, net als een kogellager met een dikke laag vet eromheen, en de aardkorst ligt weer bovenop dat vet, die laag lava. En als de poolverschuiving komt, zal niet alles bewegen. De kern zal op zijn plaats blijven, en de aardkorst zal gewoon verschuiven. Het zal niet zo tragisch zijn als we allemaal denken, moeder zal rekken en strekken en in haar perfecte toestand schuiven. En de hemel zal werkelijk hier gekomen zijn, en wij zullen ook in die perfecte toestand leven.

De verschuiving is al begonnen, de polen zijn al begonnen met bewegen, en grote hoeveelheden energie komen naar de planeet aarde toe. Omdat ik energie kan zien, kan ik zien wanneer de energieën komen. Onze wetenschappers kunnen meten hoeveel energie er in de aarde zit, en in het laatste jaar is de energie verdrievoudigd. Grote hoeveelheden energie komen naar de aarde, en ze komen in korte periodes om ons tijd te geven deze nieuwe energie te verwerken. Sommigen van ons voelen de bijeffecten van deze nieuwe energieën die komen. Onze lichamen zijn druk bezig om deze nieuwe energieën te verwerken en we nemen ze op in ons lichaam. Als de grote verschuiving plaatsvindt dan komen er tonnen van die energie tegelijk naar de planeet aarde, en als we niet al van tevoren kleine hoeveelheden gekregen zouden hebben om eraan te wennen, zou ons lichaam sterven. Maar het is waar, het is al begonnen. Moeder aarde en onze lichamen hebben nu meer vibrerende energie in zich dan ooit tevoren.

Teveel mensen op aarde zeggen, ja dit is een verhaal dat de oorspronkelijke bewoners op aarde al heel lang vertellen, maar we realiseren ons niet dat dit werkelijk nu plaatsvindt. De wereld verandert. Onze lichamen veranderen. Onze DNA structuur verandert werkelijk,. Het is werkelijkheid. Wij zullen deze verschuiving gaan meemaken. Wij zijn degenen die leven tijdens deze verschuiving. En het is werkelijk aan ons om de manier waarop we leven te veranderen.

Als we niet veranderen, en blijven leven vanuit ons verstand en onze ego, dan worden we van deze wereld afgehaald omdat we moeder aarde doodmaken. Het is de universele wet dat moeder aarde doorgaat, maar het is aan ons of we met haar meegaan of niet. Alles wat aan ons gevraagd wordt is om liefde te zijn. Dat is het. Het is zo makkelijk. En je ziel zal je altijd in de goede richting leiden. Altijd.

Kiesha Crowther.

Vertaling: René (www.goto2012.nl)Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: