Zoeken
 


Mogelijk bewijs voor paranormale voorgevoelens

Laatste wijziging: maandag 15 november 2010 om 16:08, 2332 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 november 2010

AMSTERDAM – Mensen zijn soms onbewust in staat om gebeurtenissen in de toekomst te voorspellen. Dat zou blijken uit de onderzoeksresultaten van een gerespecteerde wetenschapper uit de Verenigde Staten.

Gebeurtenissen die nog niet hebben plaatsgevonden kunnen het gedrag van mensen mogelijk beïnvloeden en hen een bepaald ‘voorgevoel’ bezorgen.

Dat schrijft psycholoog Daryl Bem van Cornell University in een artikel dat binnenkort verschijnt in het wetenschappelijk tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Bem heeft acht jaar lang onderzoek gedaan naar voorgevoelens en betrok bij zijn experimenten meer dan 1000 proefpersonen.

Bron / Lees verder: Nu.nl

Noot redactie:

Tja jammer dat de meeste "wetenschappers" weer sceptisch zijn. Zo jammer want je beperkt jezelf in het geheel. Wetenschappers....pfff hokjes denkers zijn het. Iets wat niet in hun hokje past bestaat niet. Wat niet kan is echter alleen nog niet gebeurd of "bewezen".

Beetje jammer dat iets pas bestaat en zo is als het wetenschappenlijk is bewezen zoals dit: We zijn het gelukkigst wanneer we in het NU leven

Dit wisten we natuurlijjk allang. Maar nu is het echt zo :-)Voeg toe aan: