Zoeken
 


Karen Bishop 11 november 2010

Laatste wijziging: maandag 15 november 2010 om 15:44, 2829 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 november 2010

Gegroet iedereen !

Een kort “boeken” bericht en een planetair nieuwsbericht:
Een dank je wel, gevoeld vanuit het hart, voor ieder van jullie, die interesse getoond heeft in mijn nieuwe boek, en dit is ook de reden waarom ik nu contact met jullie opneem.

Voor degenen van jullie, die aangepaste of nieuwe contactinformatie stuurden, deel ik mede, dat jullie bijna allemaal al correct in de database staan genoteerd. Voor de anderen, weet dat je nu op de lijst staat.

De reden voor deze email, is het in contact blijven staan met betrekking tot de voortgang van het boek, daar de voortgang een beetje vertraagd was. Maar om niet een lang excuus te moeten geven, leek het mij het beste om dit te verklaren in een nieuw planetair nieuwsbericht(zodat er een methode lijkt te zitten in mijn waanzin!). Dus hier is het:

Ik deelde je in mijn laatste email mede, dat we eind augustus een enorm bevrijdingsbegin hadden en dat deze doorging tijdens een groot deel van september. We waren klaar met het intense schoonmaakproces van de zomer (die velen van ons acuut gedweild had, daar het leek op chemotherapie behandelingen in een poging om zoveel mogelijk donkere en dichtere energiëen uit ons te verwijderen).

Dus, toen we daarna helemaal klaar waren met dit lange en uitdagende proces (waarin het voelde alsof er nergens licht was), werden we vrijgelaten op een vers en schoongemaakt palet. Nadat we vrijgelaten werden stond vast, dat er nieuwe verbindingen zouden worden gemaakt, alles in overeenstemming met waar we zouden terechtkomen, en hoe iedereen nu vibreerden.

Aldus zouden we allemaal aangetrokken worden door een plek, een voorwerp of een persoon die nu beter bij ons paste. Onmiddellijk nadat we bevrijd waren, begonnen de dingen fantastisch aan te voelen en weer goed, vanwege dit schone en frisse palet. Maar oh zo langzaam begonnen de energiëen zich weer te verdichten.

Daarna hadden we op 10/10/10 een enorme energiestoot, die ons voorwaarts stuwde in het nieuwe begin. Deze enorme energiestoten kunnen vaak gevoeld worden als hartkloppingen, hyperventilatie, druk, angst, veel beweging etc.

Gedurende dit tijdsraam begonnen ook de energiegolven weer opnieuw; wat betekende, dat de energieën voor een tijdje hoog waren en dan ineens weer enorm inzakte.

Tijdens het vallen van de energiegolven, leek het alsof alles stil viel, of dat er geen wind in de zeilen stond. Maar dan gingen de energiegolven weer omhoog en we voelden ons weer op onze top. Dit kwam omdat er verbindingen werden gemaakt, ook al ging het oh zo langzaam. Op, neer, op, neer. Gedurende deze tijd waren de dingen zozo of zelfs met het gevoel dat alles weer normaal was (al zullen we nooit meer terugkeren naar normaal, maar we bewogen in ieder geval weer terug naar het licht).

Toen hadden we op 2 november een enorme golf van vrouwelijke energie. We zouden het gevoel kunnen hebben gehad veel te willen doen die dag en we zouden veel energie kunnen hebben gehad….een bijna onuitputtelijke voorraad van energie zonder vermoeidheid.

De volgende dag zou de vrouwelijke energie echt goed gevoeld kunnen worden. Misschien drukte het zichzelf uit als een behoefte om rustig aan te doen, of gewoon een tijd om jezelf te verzorgen.

Het arriveerde als een poging om om de dingen vooruit te laten gaan met de nieuwe verbindingen. Deze waren een beetje stil komen te liggen en de dingen waren weer terug naar het oude aan het gaan.

Deze vrouwelijke energie zou ook ervaren kunnen worden als een plotseling weten, dat de oude mannelijke energie verdwenen was en dat deze geen kracht meer had. Als je een vrouw bent, zou je een sterke wens kunnen hebben gevoeld om met vriendinnen te verbinden…de “vriendinnen” energie was erg sterk. Je zou plotseling een aversie kunnen hebben gevoeld tegen mannen (niet persoonlijk bedoeld mannen…. we weten dat jullie de mannelijke energie samen met de vrouwelijke energie op een hoger niveau kunnen hebben gebracht!). In de meeste gevallen waarin de vrouwelijke energie wordt toegevoegd, gebeurde dat vooral hier.

Deze nieuwe golf van vrouwelijke energie deed wat vrouwelijke energie doet. Het bracht steun, heel veel liefde, verzorging, en heel veel hart. Maar het belangrijkste is, dat het een zeer nodige stuwing van verbinding bracht, daar vrouwelijke energie gek is op het verbinden met elkaar in de meeste gevallen en dat het instinctief weet hoe het dat moet doen.

Het zou gevoeld kunnen hebben alsof de lente er was met een heel nieuw begin, alles sprankelt en is licht, met kristallen die glinsteren en sterrenstof die overal neerdwarrelt, of simpelweg dat de dingen veranderd waren en dat nu alles weer goed zou zijn.

Nu dat de vrouwelijke energie was gearriveerd, houden de “hoogtes” meer stand. Er gebeuren weer goede dingen, er is ondersteuning, en er is eindelijk licht aan het eind van de tunnel… of beter gezegd in het hier en nu.

Deze verbindingen en dit nieuwe raster zal ons toestaan om voorwaarts te gaan en een nieuwe realiteit te creëren voor onszelf.
Er staat nu een stevig raster op zijn plaats (tenzij er iets onvoorziens voorbij komt, wat vele malen in het verleden gebeurd is, maar laten we onze vingers kruizen dat we nu eindelijk op onze plaats zijn).

Nu komt 11/11/10 voorbij en dit verzorgt het portaal naar een nieuwe entree….voor weer opnieuw ondersteuning. Omdat dit portaal een entree is naar het nieuwe, zal het een tijd activeren waarin we verdrietig zullen zijn om het verlies van het oude. Misschien voelen we ons droevig en huilen we zonder duidelijke reden, of misschien juist voor een goede reden !

Tesamen met de arrivering van het vrouwelijke vorige week, met de 10/10/10 energie die ons voortstuwt in een nieuw begin en nu met het 11/11/11 portaal en de nieuwe verbindingen in het vooruitzicht, lijken we er eindelijk eens goed voor te staan.

Als je onlangs je kasten eens uitgemest hebt, of als je afstand hebt gedaan van dingen die niet langer meer bij je horen, dan ben je vast en zeker klaar voor een nieuw begin in een nieuwe ruimte, en dit is de reden waarom ik je vandaag schrijf… om je te vertellen over mijn nieuwe ruimte, en daarna het waarom van de korte vertraging van het nieuwe boek.

Begin oktober overkwamen mij een serie van gebeurtenissen die het zeer duidelijk maakten, dat het tijd was om mijn huis te gaan verkopen, daar het niet langer meer geschikt was voor het doel waarvoor het oorspronkelijk gekocht was. Het is onnodig te zeggen, dat ik behoorlijk verbaasd was en eerlijk gezegd van mijn stoel afviel. Ik was op geen enkele manier klaar om weer een andere verhuizing te verwelkomen. Maar zoals het meestal gaat, nadat ik weerstand had geboden, werd ik praktisch op ongehoorde manier door de energieën eruitgegooid. Op dat moment had ik geen keuze meer en ik weet dat ik er daarna veel beter aan toe zal zijn.

En terwijl ik dus bezig was met het verkopen en alles wat bij het verkopen van een huis komt kijken, wat dus ook de meeste tijd in beslag had genomen sindsdien, bleef er geen tijd meer over om te schrijven of zelfs maar in die ruimte te vertoeven…en zie hier de vertraging.

Maar mijn hogere zelf weet, dat ik naar mijn volgende stap ga en mijn volgende ruimte en het zal allemaal gaan over verjonging. Na het ervaren van een enorm verlies en grote beëindigingen met bijna alles, bestaat onze volgende stap uit verjongen, voordat we meer volledig in onze hemel op aarde stappen.

Ik zal dus gaan verplaatsen naar de vrouwelijke energieën van de bergen van western North Carolina, temidden van de watervallen, natuur, spirituele ambiance en de lachende gezichten van vier fantastische kinderen.

Ik ben opgewonden over mijn volgende stap, daar het in lijn valt met ons proces en ik zal vanuit daar beter in staat zijn, om mijn volgende onderneming op te zetten. Ik had nooit kunnen dromen, dat dit de plek zou worden voor deze laatste fase, maar nadat het afwegen en afvragen voorbij was, is het me nu duidelijk.

Ook al is het “plan” nooit zo tot stand gekomen zoals het vorig jaar opgezet was, toch heeft het een soortgelijk resultaat nu, ook al is het op een andere manier en bevat het andere scenarios die veel beter bij ons passen.

Het nieuwe boek gaat over het ervaren van enorm verlies, pijn, lijden, een verlies van identiteit en het legt uit waarom dit een gedeelte is van het proces, omdat dit een tussenperiode is, voordat we arriveren in onze hemel op aarde. Er is een bepaald patroon en proces dat zichzelf steeds weer herhaalt in alle gebieden van ons leven, voordat we verder gaan naar hele nieuwe dingen, en het wordt uitgelegd in het boek, tezamen met nog vele andere dingen.

Tijdens onze weg, als we weten waar we op moeten letten en hoe we ons ermee moeten identificeren, zullen we zien dat we al die tijd goddelijk begeleid zijn geweest, dat er al die tijd over ons gewaakt is en dat we de hele tijd beschermd zijn geweest.

Voor degene van ons die ongewoon gevoelig zijn en met veel hart, is dit jaar bijna ondraaglijk geweest en het zal zeer zeker hebben gevoeld alsof de planeet aarde niet langer meer de planeet was waar we konden verblijven. Deze energieën van dit jaar te moeten verdragen en het klimaat waarin ze bestonden, creërden een uitgang voor velen, daar het simpelweg te veel werd (Ik werd zelf op drie verschillende momenten naar huis geroepen). Voor degenen van ons, die er nog steeds zijn, is het tijd voor een hele grote groepsomhelzing.

Ik wens jullie een Hemel in jullie harten, sterrenlicht in jullie ziel en wonderen in jullie levens, gedurende deze miraculeuze tijden.

Karen Bishop

Vertaald door Linda PostemaBron: goto201

Voeg toe aan: