Zoeken
 


Zijn wij alleen in het universum?

Laatste wijziging: donderdag 11 november 2010 om 14:52, 4138 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 11 november 2010

Door Nexus.

 

Deze vraag houdt mensen in deze tijden in steeds toenemende mate bezig.. Ook in ver vervlogen tijden moeten mensen zoals jij en ik naar de hemel gestaard hebben met de vraag in het achterhoofd of er nog meer beschavingen bestaan in het onmetelijke heelal waarin zij tuurden.

Op school leren wij dat er tot nu toe enkel leven geconstateerd is op Aarde, onze planeet. Hooguit enkele meldingen over water op andere planeten of micro-organismen op meteoren vallen ons ten deel als dit thema aangesneden wordt door de hedendaagse wetenschap. Slechts enkelen durven de beweringen van de mainstream-wetenschap te weerleggen met andere informatie.

Informatie die dermate gedetailleerd is dat eigenlijk niemand dit kan weerleggen. Ondanks de details en de ontelbare bronnen uit hedendaagse opgedane kennis maar ook uit informatie die generaties voor ons vastgelegd hebben worden deze mensen constant en op valse gronden voor schut gezet door de mainstream- wetenschap.

De meest in het oog springende wetenschapper op dit gebied is wat mij betreft Dhr. Sitchen. Hij doet al tientallen jaren onderzoek naar de oorsprong van onze mooie planeet en haar bewoners, de mens.

Volgens Sitchen zijn wij het resultaat van genetische manipulatie door een ander ras, een ras afkomstig van een planeet met de naam Nibiru die eens in de 3600 jaar ons zonnestelsel kruist. Dit ras noemt hij de Anunnaki. Een hoogontwikkeld ras dat volgens de overlevering de oorspronkelijke mens naar haar hand gezet heeft om het zware werk voor ze te verrichten, het delven van goud, dat noodzakelijk was om de atmosfeer van de thuisplaneet te besproeien om het leefbaar voor hen te houden. Enfin...

Laat je meenemen op een prachtige reis door de tijd met Zecharia Sitchen waarin hij zal proberen je een andere werkelijkheid te laten zien, eentje die door onze overheden en religieuze kanalen ver bij ons vandaan gehouden wordt.

 

Bekijk de video.

Attentie: aquariusage.comBron: bovendien.com

Voeg toe aan: