Zoeken
 


Al Gore komt naar Tilburg

Laatste wijziging: donderdag 11 november 2010 om 15:43, 1686 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 11 november 2010

Al Gore komt 23 november naar Nederland om een prijs in ontvangst te nemen vanwege zijn uitstekende wijzen van het liegen en bedriegen op wereldschaal. De prijs wordt uitgereikt door de Universiteit van Tilburg als aftrap voor het Tilburg Sustainability Center (TSC), een centrum voor duurzaamheid.

Maar Al Gore zou Al Gore niet zijn als hij hier voor een grote som geld zou vragen. Deze bedraagt zo rond de 100.000 dollar. Maar goed de man heeft dan ook een leuk omtrekje aan de zee pas gekocht en houd van veel verlichting in en rondom zijn woning. Ook is het vele reizen om de wereld niet goedkoop. Kerosine is best duur. Tijdens zijn verblijf zullen de veiligheidsmaatregelingen worden aangescherpt in Tilburg. Dus het wordt nog een dure puppet show ook. De Diesviering is alleen toegankelijk voor genodigden gezien de genodigde niet van kritiek houden.

Nu kunnen we het natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan om de King of Climategate ongestoord in ons land zich de illusie te geven dat wij Nederlanders zijn leugens doen geloven. Daarom de oproep aan iedereen om een idee op te doen hoe wij Al Gore op een pakkende wijze een tegengeluid kunnen laten horen. Bij het festijn zal waarschijnlijk  veel media aanwezig zijn dus de kans om in beeld te komen des te groter.

Dus laat uw ideeën achter bij de reacties en geef tevens aan of je mee gaat.Bron: wacholland.org

Voeg toe aan: