Zoeken
 


BELFORT-GROUP - Bestaan van chemtrails nu wereldwijd officieel toegegeven!

Laatste wijziging: maandag 1 november 2010 om 17:05, 4826 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 november 2010

BELFORT-GROUP

PERSMEDEDELING vrijdag 29 oktober 2010

BESTAAN VAN CHEMTRAILS NU WERELDWIJD OFFICIEEL TOEGEGEVEN !!!


Wat wij en zovele actiegroepen nu al zo lang trachten duidelijk te maken is nu eindelijk erkend als een feit.

Op de VN-conferentie te Nagoya is vandaag door de 193 lidstaten beslist om te stoppen met allerlei projecten en experimenten van ‘geoengineering', dwz het kunstmatig en opzettelijk beïnvloeden van het klimaat. Verklaring : men begrijpt nu (plots ...) de potentiële risico's ervan. In bijlage vindt u de tekst van Reuter.


Het fenomeen ‘chemtrails' wordt hierbij expliciet vernoemd.

Voor ons als Belfort-group en voor mij persoonlijk is dit heel verheugend nieuws : het afgelopen jaar werden we door vrijwel iedereen (regering, administraties, pers, wetenschappers, het gerecht, politie) geridiculiseerd als we wezen op de verdachte aanwezigheid van kunstmatige vliegtuigstrepen en het gevaar voor het leven op deze planeet. Ook het wetenschappelijk rapport ‘ Case Orange ‘, dat we op ons internationaal symposium van 29 mei voorstelden, werd zonder veel commentaar terzijde geschoven.

Nu is het op het hoogste niveau, officieel en wereldwijd toegegeven : men is op allerlei manieren al jaren bezig geweest het klimaat te manipuleren. Ook het bestaan van HAARP en de nefaste rol van dit enorm electromagnetisch wapen wordt nu toegegeven.

We dienen echter voorzichtig en kritisch te blijven

De voorzitter spreekt van een ‘zeer gevoelig compromis'. We zullen dus uiterst zorgvuldig op de naleving van dit moratorium moeten letten

Heel deze problematiek wordt nu gecentraliseerd door de Verenigde Naties. Wie weet hoe bv. van daaruit met gemanipuleerde gegevens ons de global warming-leugen is opgedrongen, die beseft dat we nog niet echt aan de nieuwe patatjes toe zijn ... !

Maar op dit moment zijn we heel ‘opgelucht'

Omdat we terug kunnen hopen op blauwe, zuivere luchten

Omdat nu ontegensprekelijk bewezen is wat wij al zo lang trachten duidelijk te maken : we zijn inderdaad al jaren besproeid als insecten op veldgewassen !

Omdat bewezen is dat de waarheid - uiteindelijk - altijd naar boven komt en zegeviert !

We hopen dat de pers aan dit ‘goed nieuws'-bericht de nodige aandacht zal willen schenken.

Namens de Belfort-group en alle waarheidszoekers,


Peter Vereecke

 Voeg toe aan: