Zoeken
 


Hackaanvallen op de bewuste websites van Nederland!

Laatste wijziging: dinsdag 26 oktober 2010 om 15:06, 5468 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 26 oktober 2010

Gelukkig kan ik mijn artikeltje hier plaatsen omdat de bewustmakende website van Star-people nog niet is aangevallen. Maar eerst word www.NIBURU.nl aangevallen en gehacked en nu proberen ze de website van www.Earthwatcher.nl aan te vallen waarbij nu veiligheidsmaatregelingen worden getroffen. Is dit toeval, of is hier meer aan de hand. Misschien komen we wel heel dichtbij. Te dichtbij.
 
NIBURU.nl laat een geheel nieuwe super beveiligde website bouwen en zal de komende weken naar verwachting online komen. Dit werd bekend gemaakt in het internet radioprogramma findingvoices.nl waarbij Anton Teuben dit bekend maakte. Als fan van de mayakalender weet ik dat 3 November 2010 de zevende en laatste dag ingaat waarbij volgens de theorieen van Johan Calleman deze laatste periode van kosmische energiegolven, de ballans tussen de wereld en politieke machten centraal staat, wat niet zonder slag of stoot zal gaan. Waarbij de waarheid achter de geloof en politieke systemen centraal staat. Waarbij de waarheid over het (buiten)aards leven naar buiten komt. Disclosure dus.
 
Zijn deze aanvallen op de bewustmakende websites van Nederland de laatste sprongen in het nauw van de elite wereldmachten om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt? Het begint er langzaam op te lijken. En vind dat in deze belangrijke periode van tijd in de (R)evolutie van de mens alles heel dicht in een periode van tijd valt. Er hangt iets in de lucht, laten we hopen dat het de vrijheid is waar we allemaal zolang op hebben gewacht. Steun de bewustmakende websites van Nederland en hou het echte bewustmakende nieuws goed in de gaten!
 
Hartegroet,
 
Richard.


Voeg toe aan: