Zoeken
 


Het 2012 Cataclysme en de Zonnevlek theorie

Laatste wijziging: maandag 25 oktober 2010 om 15:27, 1800 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 oktober 2010

Opnieuw een filmpje waarin de visie van Patrick Geryl op 2012 belicht wordt. Volgens Patrick zullen we op 27 october weer een zonne-uitbarsting krijgen in de aftelling tot 2012. Patrick gelooft dat we in 2012 een gigantische uitbarsting van de zon krijgen waardoor de hele aarde veranderd wordt. Hij baseert dit op zijn onderzoek naar de wetenschap van de Maya en heeft ontdekt dat de Maya diepgaande kennis van de zonnevlek cyclus hadden, wat de hedendaagse wetenschap nog steeds niet “lijkt te hebben”.

Je kunt hiervan denken wat je wilt. Maar opnieuw, waarom zijn allerlei landen als bezetenen bezig ondergrondse steden te bouwen? En waarom wordt er in alle haast een zaadkluis in Spitsbergen gevuld met al het zaad van de wereld? Waarom? Misschien wel omdat Patrick niet de enige is die dit ontdekt heeft…. Dus, don’t shoot the messenger, wees niet boos op de boodschapper. Hierbij denk ik aan Project Camelot, die zeer tegen de zin hun interview met Patrick publiceerden. Kijk naar de feiten! Kijk naar wat er om je heen gebeurt en denk zelf! Het is zeer moedig van Patrick om zijn voorspelling over 27 october naar buiten te brengen. Het is nu nog maar 3 dagen.

Het onderstaande filmpje bevat schokkende beelden, samengeraapt uit films als 2012, Knowing en anderen, maar is misschien nog steeds niet schokkend genoeg om mensen wakker te maken?

RenéBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: