Zoeken
 


Wat door mij ontdekt word, wil ik jou niet onthouden

Laatste wijziging: dinsdag 26 oktober 2010 om 10:09, 2180 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 26 oktober 2010

Je tweede natuur.

Er werd laatst op hyves door iemand tegen mij gezegd; ’Er moet toch veel liefde en passie vanuit jou zelf komen wil je jou hyves op deze manier neerzetten’. ‘Wat ik me ook afvraag is wat jouw beweegreden zijn om dit alles op deze manier te doen’. Soms word iets wat voor jou als waarheid wordt ervaren en wat diep in je ‘zijn’ is geïntegreerd een tweede natuur. Daar word niet meer over nagedacht. Soms word je door je medemens even wakker geschud van hoe zat het nu ook al weer. Ik heb die persoon verwezen naar een link op mijn website. (die helaas door omstandigheden nog niet af is)

Link; http://www.free-spirit-insight.nl/wiebenik.php

Hier staat ongeveer op wat ik heb meegemaakt en waardoor ik de dingen neerzet zoals ik dat nu doe. Hij mag inmiddels wel weer een aanvulling krijgen want er gebeurd veel in mijn leven. Voor mij is het goed om dit weer eens een keertje goed te beschrijven en samen met mijn hogere zelf deze energie te vertalen en zo goed mogelijk neer te zetten.

Wanneer je ontwaakt…

Je hele leven word voor je uitgestippeld, je gaat naar school, zoekt een baan, koopt een huis en je hebt geen enkele reden om uit te zoeken of dit allemaal wel de bedoeling is, want jouw geliefde omgeving doet hetzelfde en je hebt geen enkele reden om dit daarom in twijfel te trekken. Al zet je soms wel je vraagtekens bij een aantal zaken als geschiedenis en politiek, je gaat mee met de sleur van het leven en word ondertussen bezig gehouden met de vele overuren die je maakt, de rekeningen die betaald moeten worden en je word geëntertaind door wat er op het kastje aan de muur word weergegeven, waarbij alles zo naar binnen word gegooit en je hersengolven tot een zeer laag niveau word neergezet. Genoeg afleiding dus om niet te zien wat er werkelijk gebeurd en om te ontdekken waar jij zelf als individu toe in staat bent. We schaffen vele spullen aan om het (on)geluk en het gemis van iets waar we de vinger niet op kunnen leggen af te kopen. Hebben wij dat materialisme werkelijk nodig? Of is het geluk ook nog in de simpele dingen als liefde voor elkaar en de natuur te vinden. Soms denk ik wel eens dat we het inderdaad kwijt zijn, toch zie ik in deze bijzondere tijd waar gebeurtenissen snel achter elkaar volgen steeds meer mensen wakker worden en inderdaad hun werkelijkheid anders leren zien. Mensen die hun Auto en huis belangrijk vonden zie ik nu kleiner gaan wonen en minder werken waardoor er meer tijd is voor de kinderen. Vanuit de aandelengesprekken op verjaardagen zie ik dezelfde mensen zonder stropdas binnenkomen en hoor ze praten over milieuvriendelijke technologieën die beter zijn voor onze Aarde en voor ons eigen geld. Steeds meer mensen worden zich bewust van hun werkelijkheid en van wie ze eigenlijk zijn. Zijn ze hun huis, auto en hun status, hun ego? Of zijn ze een goddelijk lichtwezen die hun eigen werkelijkheid positief kan creëren en manifesteren? De keuze lijkt me voor sommige zwaar, maar in ieder geval duidelijk.

Het dualiteitspel van controle en macht.

Als je eenmaal wakker word en op onderzoek uit gaat, dan mag je weten dat dit erg confronterend kan zijn. Alles waar je in geloofde vanuit de geschiedenis van de mens, gezondheid, politiek en geloofsystemen blijkt gewoon niet waar te zijn. Integendeel het schijnt het tegenovergestelde te zijn. Democratie is een lachertje om ons zoet te houden, geen een arts kan mij vertellen wat gezondheid is omdat de farmaceutische industrie miljarden aan ons verdiend en wat op school geleerd word is of de halve waarheid of er wordt weer een verhaal verteld waar de agenda van een kleine elitemacht beter van wordt. In het begin als je hier achter komt ben je verontwaardigd, boos en verdrietig. Hoe kunnen ze ons zoiets aandoen? En wat NU?

Mijn eigen pad naar ascentie belopen.

Als je verder komt in je onderzoek naar de werkelijkheid, dan kom je er ook achter dat volgens de regels van het Universum, wat je aandacht geeft dat groeit. Dat betekend dus dat als ik actie ga voeren tegen de Illuminatie of Bilderberg dat de energie die daarbij vrijkomt ervoor zorgt dat deze groepen sterker worden. Ze worden gevoed door de energie van woede en angst. In het begin deed ik hier ook aan mee, ik wist niet beter. Later kom je er achter hoe de dingen werken en hoe het spel, (we moeten het allemaal niet te serieus nemen want het is ook echt een spel) gespeeld mag worden. We hebben deze zogenaamde kwade wereldmachten zelf gecreëerd hoe moeilijk het ook is om dit te geloven. Er zijn twee frequenties van energie die belangrijk zijn in dit spel dat dualiteit heet.

Angst heeft de laagste energiefrequentie en liefde heeft de hoogste energieenergiefrequentie. Het is voor welke twee we gaan kiezen met onze vrije wil.

Daarbij is het wenselijk dat we door meditatie, inwijdingen, healings onze frequentie van energie zo hoog mogelijk neerzetten waardoor angst in de schaduw komt te staan van het licht der liefde. Voor mij hebben bepaalde healings/cursussen ervoor gezorgd dat ik d.m.v. oefenen, hoger in mijn frequentie ging zitten. Door mijn meditatie zorg ik voor het verhogen van mijn frequentie en probeer daarbij in contact te komen met mijn hogere zelf. Deze verbinding is een van de belangrijkste gebeurtenissen die een mens in zijn leven mag meemaken. Je hogere zelf heeft werkelijk kennis over alles en je zult alles helderwetend zijn en contact maken diep in jezelf door de lagen heen wat voelt als thuis komen.

De ballans tussen het hier en daar.

Zelf ben ik ben er achter gekomen dat mijn leven hier (en dat van iedereen) op zijn minst zo belangrijk is als dat van daarboven. Dat de mensen hier op aarde zijn uitgekozen om hier te zijn om de transformatie in de ®evolutie van de mens hier bewust mee te maken en mee te helpen creëren en manifesteren. Dat als jij alleen maar daarboven zit, je niet in ballans bent met jezelf en daarvoor teruggefloten word. Denk maar niet dat je meditatie of in mijn geval het bewustzijnsschrift dan werkt zoals jij zou willen. Eerst de honden uitlaten, spelen met de kleine en koken voor de avond. Jouw (simpele) leven is belangrijk en je moet in ballans zijn met je aardse en spirituele wereld. Ze staan daarboven in de rij om juist hier te mogen zijn. Ben je ook daar bewust van.

Ben je bewust van jouw gedachten die deze werkelijkheid creëren en je goddelijke lichtwezen in dit aardse leven, zonder je gereïncarneerde levens en je familie van daarboven te hoeven vergeten doordat er ballans is tussen de twee. Ben dankbaar, liefdevol en positief voor alles wat jij met jouw wil en hogere zelf creëert in deze holografische werkelijkheid waar alles energie is.

Tot slot.

De ontwaakte mens wordt gevormd door de kritische kijk op zijn werkelijkheid, waarbij hij sceptisch is bij wat hij ziet en altijd opzoek gaat naar de achterliggende realiteit, zonder alles maar voor waar aan te nemen. Volgens de universele wetten trek je aan wat je aandacht geeft. Daarom is het goed om te weten, ver in je achterhoofd wat er achter de schermen gecreëerd word om dit spel te kunnen ombuigen naar jouw positieve werkelijkheid waar jij als onderdeel van de bron van alles dat is, jouw werkelijkheid creëert in het licht der liefde. En jij je alleen nog maar daar mee bezig houd omdat jij wilt dat de aandacht enkel daar naar toe gaat, omdat jij dan de hemel op aarde creëert.

De reden dat ik mijn berichten over hyves en via een website verspreid is niet om jou te overtuigen Of wakker te schudden. Jij hebt een vrije wil en het zou beter zijn voor jou om dit zelf te ervaren, je eigen waarheid ontdekken dus. Wel kun je gevoelsmatig mijn onderwerpen die ik de revue laat passeren als triggerpoints & tools gebruiken om zo verder op internet op zoek te gaan. Waarom? Ik zou het jammer vinden dat jij met jou vrije wil niet de mogelijkheden had om dit te onderzoeken. Graag bied ik met mijn hyves jou de kans om dit te doen en informatie uit te wisselen met mij, want deze jongen is er ook nog lang niet en hoop dat er een wisselwerking zal ontstaan van informatie tussen jou en mij…

Namaste',

Richard.
©2010.

www.free-spirit-all-one.hyves.nlVoeg toe aan: