Zoeken
 


Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!

Laatste wijziging: donderdag 21 oktober 2010 om 15:00, 5054 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 21 oktober 2010

(door Paul Fassa, citizen journalist - NaturalNews) Een terroristische aanval, precies één maand na de 11 September aanval op de VS, vond plaats in Tampa, Floria. Maar het bijzondere was dat de terroristen dit keer van de FDA waren, the Food & Drug Administration, oftewel de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit.

Bijgestaan door gezondheidsambtenaren van de staat Florida en lokale sherrifs. Het doel van de aanval, was een uiterst succesvolle, uiterst efficiente, alternatieve kankerkliniek, die een aloe vera extract aan het onderzoeken was. Sommige patiënten van deze kliniek, mensen die positief reageerden op de behandelingen, werden nu afgesneden van hulp door deze kliniek en in feite zeer effectief ter dood veroordeeld door federale- en staatsoverheden.

De gebeurtenis en de omgevingsfactoren.

Het Aloë Vera-extract dat deze kliniek gebruikte was ontwikkeld door Dr. Danhof, MD, PhD. Hij wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit in de staat Texas. Hij was druk bezig om zich door de bureaucratische papierwinkel te worstelen, die hem een IND-status zou geven. (IND staat voor investigational new drug, oftewel een Medicijn-in-onderzoek)

Dwarsdoorsnede van een Aloë Vera. Er zijn meer dan 300 soorten van deze genezende plant.

Dr. Danhoff zou gebruik gaan maken van de gegevens die de kliniek, via de proefbehandelingen zou gaan verschaffen, en hij werd daarbij geassisteerd door Dr. Daniel Mayer en voedseldeskundige Joseph Di Stefano. Zij hadden als team de Aloë Vera-plant gebruikt als extract bij de behandeling van zo’n 100 patienten, die in feite al waren opgegeven..!

Maar liefst 94 van deze mensen overleefden de behandeling en toonden geen enkele bijwerking van de behandeling! Over het geheel genomen, had de kliniek een genezingsgraag van maar liefst 80%..!!

En hoe bizar is het om te constateren dat deze kliniek gesloten moest worden, vóórdat Dr. Danhoff in staat was om de resultaten van de behandeling vrij te geven. De officiële versie van de handelwijze van de FDA, is dat zij in het geweer kwamen, op basis van klachten van locale oncologen, die meldden dat zij business verloren..

Er had niet 1 patient geklaagd. De kankerpatiënten die behandeld waren, waren verrukt dat deze behandeling slecht US$ 1200,- kostte en dat ze slechts 25 tot 40 behandelingen dienden te ondergaan, voordat er verbetering zichtbaar werd. Eén chemobehandeling kost al méér dan al deze behandelingen bij elkaar..!

Tijdens de inval in de kliniek riep een aanwezige patient: “Wij zijn volwassenen zeg, en we zijn hier volkomen vrijwillig. Waarom donderen jullie niet gewoon op en laat ons met rust!” Een van de FDA-agenten bleek toen te hebben geroepen dat het hun laatste behandeling was geweest.. Hoe is het mogelijk dat deze patient en verschillende anderen, die nog onder behandeling waren, vervolgbehandelingen ontzegd werden, door zakelijke klachten van de kanker-industrie..?

De helende eigenschappen van Aloë Vera verder onder de loep.

Er zijn meer dan 300 verschillende Aloë Vera soorten op aarde. De soort die in de belangstelling staat van veel wetenschappelijk literatuur is Aloe Barbadensis Miller. De specifieke focus van de wetenschappers is gericht op de groep polysaccharides die in deze Aloe Vera aanwezig is, en die genezende stoffen bevat die bekend zijn als Aloe polymannans. Deze stoffen hebben een heel skala van helende effecten!

Misschien staat ie bij jou ook wel (vorstvrij!) in de tuin: Aloë Vera.

Deze polymannan-stoffen variëren van klein, tot zeer groot. Het bijzondere is dat de genezende werking parallel loopt met de grootte van de stof. En het zijn precies de grote moleculaire ketens van deze polymannan-stoffen, die Dr. Danhoff uit de planten extraheerde voor zijn kankerpatiënten. Het bleek noodzakelijk om deze grote ketens te injecteren in het lichaam, omdat het spijsverteringskanaal van de mens er zeer moeilijk raad mee weet.

Een ander aspect van deze polymannans, in het bijzonder de grote ketens, is hun capaciteit om het immuunsysteem te heroriënteren, eigenlijk te herijken. Deze stoffen blijken in staat om witte bloedlichaampjes stevig te bekrachtigen in hun vaardigheid om giftige stoffen in het lichaam te determineren. Zonder de hulp van deze polymannans, blijken de witte bloedlichaampjes te vaak in het duister te tasten, en dat kan weer leiden tot schadelijke cytotoxic auto-immuun reacties.

Of zoals onderzoeker Dr. Ivan Danhof het verwoordt:
“De extreem grote moleculen hebben een uitermate positieve werking op het evenwicht van het immuunsysteem. Daardoor ontstaat een bijzondere weerstand tegen auto-immuun-situaties in het lichaam (‘AIDS’..), zoals kanker, en vele andere ernstige verstoringen van het immuunsysteem.
Dit grote Aloë Vera-molecuul is ook verantwoordelijk voor de aanmaak van een natuurlijke stof in het lichaam, die ervoor zorgt dat een tumor wordt afgesneden van bloedtoevoer.”

Aloë Vera-therapie RIP?

Is hier de medische mafia aan het werk. De FDA leek in ieder geval ernstig in haar sas met de sluiting van deze revolutionaire kliniek. Hierdoor werd het onderzoek van Dr. Ivan Danhof uitermate ondermijnd. Niemand werd aangeklaagd, niemand ging naar de gevangenis.. Maar natuurlijk was er schade! Maar dan van de kant van de patiënten die op een nieuwe, revolutionaire en vooral uitermate efficiente wijze, behandelingen kregen die hen levenskansen bood. Binnen één jaar overleden zeker 8 patienten, die bij Dr. Danhof onder behandeling waren..

De medische maffia is erin geslaagd weer een kankerbehandeling, die uitermate betekenisvol leek, naar de kelder te helpen. Een behandeling die uiterst effectief bleek, zonder bijwerkingen en vooral uiterst economisch. (lees goedkoop!) De ‘oorlog tegen kanker’ blijkt steeds vaker een oorlog te zijn tegen de genezing van kanker.

Bronnen:
Raid Background HIER

Raid Details by John Hammell HIER

Aloe Vera Healing with pdf access to “What is Aloe Vera?” HIER

http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/hoe-de-fda-een-effectieve-kankerkliniek-sloot/

Bekijk het originele artikel HIER

Vertaling Guido JonkersBron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: