Zoeken
 


Redding Chileense mijnwerkers vol met Vrijmetselaars symboliek

Laatste wijziging: woensdag 20 oktober 2010 om 17:37, 3893 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 20 oktober 2010
 
De 33 Chileense mijnwerkers werden één voor één omhoog gehaald door een apparaat dat de 'Fénix' werd genoemd.
 
De redding van de 33 opgesloten Chileense mijnwerkers werd over de hele wereld breed uitgemeten in de media. Velen met enige achtergrondkennis van de al eeuwen in occulte en Vrijmetselaarskringen gebruikte symboliek zijn daarbij ongetwijfeld een aantal opmerkelijke zaken opgevallen. Het aantal mijnwerkers, '33' -één van de allerbelangrijkste Vrijmetselaars getallen- zou natuurlijk gewoon toeval kunnen zijn. Maar geldt dat nog steeds als ook de volgende feiten in ogenschouw worden genomen?


Volgens één van de meest gezaghebbende Vrijmetselaars aller tijden, Manly P.Hall, is het getal 33 om meerdere redenen van grote betekenis. Zo stond de Eerste Tempel van Salomo 33 jaar lang te stralen in zijn ongerepte pracht, voordat het gebouw werd geplunderd door de Egyptische Koning Shishak (588 v.C.) en uiteindelijk door Nebukadnezar werd vernietigd. Daarnaast regeerde koning David 33 jaar vanuit Jeruzalem, is de Vrijmetselaars Orde verdeeld in 33 symbolische graden en werd Jezus in het 33e jaar van Zijn leven gekruisigd. 

Ook in de alchemie is het getal 33 van groot belang. Alchemie is een drievoudige 'kunst' en wordt vertegenwoordigd door de bekende driehoek dat 3 x 3 als symbool heeft, oftewel 3 elementen of processen in 3 werelden of 'sferen'. De 3 x 3 is onderdeel van het mysterie van de 33rd graad van de Vrijmetselarij. Tevens is 3 x 3 = 9, het getal van de esoterische mens en het aantal uitstralingen van de wortel van de 'goddelijke boom'. (Zijsprongetje: In dit opzicht is het des te opmerkelijker dat de bekende Amerikaanse 'miracle' prediker Benny Hinn een aantal jaar geleden beweerde dat God geen 3-éénheid, maar een 3 x 3 = 9 éénheid is).
 
Daarnaast is de datum waarop de redding van de mijnwerkers begon eveneens frapant: 13-10-10, opgeteld '33'. Het duurde 33 dagen voordat de reddingsschacht, 66 (2 x 33) centimeter in doorsnee, was geboord. Het eerste briefje waarmee de mijnwerkers aan de buitenwereld lieten weten dat ze nog in leven waren, was -inclusief spaties- 33 tekens lang ('Estamos bien en el refugio los 33').
 
Nog opmerkelijker was het dat de mijnwerkers werden gered door een apparaat dat de 'Fénix' (Phoenix) werd genoemd, de mythologische vuurvogel die uit de as herrijst. Op deze site hebben we vorig jaar een aantal keer aandacht besteed aan het belang van de 'Fénix' als symbool van de komst van de aanstaande New Age Nieuwe Wereld Orde, die zal ontstaan nadat de hele wereld eerst in chaos is gestort. De Fénix staat in de occulte mystiek voor transmutatie, een proces dat vergelijkbaar is met menselijke regeneratie. Nieuw ingewijden in deze (Vrijmetselaars) mystiek worden dan ook als 'Fénixen' gezien, als wedergeborenen, die na een verblijf van 9 graden in de 'baarmoeder van Mysteries' worden geboren in het bewustzijn van de spirituele wereld.
 
 
 
Kortom, 33 mijnwerkers zaten 69 dagen lang opgesloten in de duistere diepte en werden op 13-10-10 (33) één voor één omhoog gehaald in een 'Fénix', waar een 2 x 33 cm brede schacht voor geboord moest worden, die in 33 dagen voltooid was. Tevens werd de mijnwerkers gezegd een speciaal shirt aan te trekken met daarop een omgekeerde pentagram (foto), een bekend occult (satanisch) symbool. Werd de Chileense mijnramp door de Vrijmetselaars/Illuminati machtselite achter de schermen aangegrepen om een wereldwijd bekeken ritueel uit te voeren, als verborgen aankondiging van de komende Nieuwe Wereld Orde zonder grenzen, waarin alle landen ondergeschikt zullen worden gemaakt aan één centraal gezag met aan het hoofd één charismatische leider? (1)

Xander


Bron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: