Zoeken
 


Mahala: Planet Alert October 2010

Laatste wijziging: dinsdag 12 oktober 2010 om 13:10, 2875 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 12 oktober 2010

We zitten al in oktober en naderen snel het eind van 2010. De bomen laten andere kleuren zien en de herfst is in de lucht. Ik hou van de schoonheid van dit seizoen. De zon gaat door het teken Weegschaal en was conjunct met Saturnus op 30 September 2010. Saturnus staat al sinds juli 2010 in Weegschaal, maar deze conjunctie met de Zon zal de energie van Saturnus in Weegschaal pas echt activeren. Deze energie zal twee en een half jaar werken.

Ik keek naar een programma op CNN zaterdagnacht, genaamd “Wat de Paus wist”. Het lijkt erop alsof het kindermisbruik weer naar de voorgrond komt om opnieuw bekeken te worden. De Paus wordt vervolgd door een man die zegt dat hij misbruikt was door een priester en er werd niets gedaan om het te stoppen. Dit is wat ik verwacht heb naar boven te komen als Saturnus door Weegschaal gaat omdat Saturnus de strenge rechter is die over rechters, advocaten, rechtszaken en alles wat met het rechtssysteem te maken heeft regeert.

Wat je zaait zal je oogsten en de Katholieke kerk heeft zoveel gedaan wat niemand weet en dat nu naar boven komt om bekeken te worden en de mensen wakker te maken voor het feit dat ze zolang overheerst zijn. We zitten in een periode van de val van de controllers. Iedereen of alles wat controleert en overheerst, of probeert te controleren, zal uitdagingen hebben in deze periode, net zoals bijvoorbeeld de voorganger van een mega kerk die beschuldigd wordt van seksueel misbruik en ervoor vervolgd wordt. Heel veel rechtszaken zullen in deze periode plaatsvinden. Het teken Weegschaal gaat ook over relaties, kunst, kleding, schoonheidsmiddelen, bloemen, sociale ontmoetingen en de nieren.

Dan zijn we in de cyclus van de transformatie van regeringen en de zakenwereld, die begonnen was toen de economie crashte in September 2008. Dit is een normaal proces met Pluto in Steenbok. Pluto regeert dingen als geboorte, dood en transformatie, en Steenbok gaat over structuren zoals regeringen, corporaties, kantoorgebouwen, en huizen. Kijk hoe vele structuren verwoest zijn door aardbevingen, stormen, overstromingen en vulkanische uitbarstingen in het laatste jaar. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die hun huizen zijn kwijt geraakt door een of andere ramp of andere reden en naar alle mensen die werkeloos zijn. Dat is een harde les om door te maken, maar het geeft veel mensen de kans om hun leven opnieuw op te zetten. Vele nieuwe bedrijven ontstaan hierdoor.

Dan hebben we de politieke oorlog die in de VS woedt. Ik heb nog nooit zo een onenigheid gezien tussen de Republikeinen en de Democraten. Zijn de mensen gek geworden? Realiseren ze zich niet dat ze nergens komen door te vechten? Niets wordt er bereikt, en de oorlog gaat door. Ik denk dat de revolutie komt voor de verandering. Het wordt gezegd dat uit de chaos een nieuwe creatie ontstaat. Alles moet eerst naar buiten komen totdat de mensen het niet meer kunnen verdragen en besluiten om samen te werken. Hoe kan er vrede zijn in een wereld waar zoveel gevochten wordt en gekibbeld wordt in het openbaar? Waar is Camelot?

Hoe hoger de frequentie wordt op Aarde, hoe gekker de mensen lijken te worden. Dit is een natuurlijk proces van ascentie. Weet jij dat een van de profetieën van Nostradamus was dat de Koning van de Verschrikkingen in Juli 1999 zou arriveren? Ik dacht er aan en realiseerde me dat toen George Bush voor het eerst op het wereldtoneel verscheen. Was hij niet de Koning van de Verschrikkingen? Bombardeerde hij niet zonder reden Irak? Was het niet bewezen dat die oorlog met valse redenen begonnen was? Begon hij niet de Oorlog tegen Terror die nog steeds doorgaat? Volgens de bijbel zal die oorlog 7 jaar duren. Hij startte in Maart 2003 en zal duren tot Augustus 2010. Is het nu geen tijd om wakker te worden? Om over het vechten heen te stappen, laten we samen werken en Vrede op Aarde brengen. Laat er vrede zijn op Aarde en laat het bij mij beginnen.

Midden September opende er een grote deur. Laten in die liefdesenergie lopen en dat ook gaan beleven. We hebben tot 2 November 2010 om alles in orde te krijgen. Dan komt de node conjunct Pluto en wie weet wat er dan gaat gebeuren. Dit is ook wanneer we in de 7e dag van de Maya kalender komen en het is ook Verkiezingsdag. Laten we bidden voor het hoogste goed in deze verkiezing en hopen dat de mensen een wijze keus maken. Een andere vraag: moeten we wel door iemand geregeerd worden? Zijn we niet in staat om ons eigen leven te bepalen? Hoe zou het leven eruit zien als we ons eigen ding konden gaan doen? Er is alleen een regel in dit Universum en dat is die van oorzaak en gevolg. Wat je een ander aandoet komt weer terug bij jou. Het is zo simpel. Jezus gaf ons maar een regel en dat is om van elkaar te houden. Onvoorwaardelijke liefde is het antwoord. Denk met je hart.

Ik denk dat er grote dingen op de agenda staan voor de Nieuwe Aarde. Laten we allemaal in die energie gaan staan en uit deze negatieve cirkel stappen. Vechten en bekvechten maken geen deel uit van de Nieuwe Aarde. Er zijn veel onenigheden maar zij kunnen door praten vredig opgelost worden. Grote kunst en muziek ontstaan met Saturnus in Weegschaal. Ik denk dat er grote artiesten uit het verleden weer terug komen incarneren om meer prachtige manifestaties te maken, en muzikanten zullen ons prachtige nieuwe muziek geven. Misschien zullen ze de nieuwe toon gebruiken die nu op Aarde is.

Ik begrijp ervan dat toen er ooit lang geleden een planeet explodeerde in ons zonnestelsel het ons systeem ongebalanceerd achter gelaten heeft. De ontbrekende toon, volgens een vriend van mij, is E#. Deze noot correspondeert met het sterrenbeeld Leeuw, het vijfde teken van de dierenriem. Er zijn veel mensen vanuit de hogere niveaus bezig geweest om de energie van deze missende toon te healen, en zo ons zonnestelsel in balans te brengen. Ik begrijp dat het sterrenbeeld Leeuw geheald is. Het is volgens mij in Juli 1991 geheald toen er een totale zonsverduistering boven Mexico City was, en toen kwamen we in de Zesde Zon. Dit is toen we in het teken Maagd kwamen. Dit is het zesde teken van de dierenriem en het regeert over de manifestatie van liefde. De frequentie van liefde is 528 hertz en dat komt overeen met 15/6. Regulus gaat door het teken van Maagd in de komende 2160 jaren.

Toen ik mijn gidsen vroeg over de cyclus waar we door gaan, vertelden ze me dat zij de cyclus anders meten dan wij doen hier op Aarde. Zij meten de 2160 jarige cyclus die we juist doorlopen hebben met de ster Regulus, de koninklijke ster van de Leeuw, en die door verschillende tekens loopt. Regulus is zojuist uit Leeuw gelopen. Jezus kwam hier als de Leeuw in de stam van Judah (Leeuw) om ons het begrip van liefde te brengen. Leeuw gaat ook over het hart en het hart brein is waar onze gedachten vandaan schijnen te komen. Als meer mensen met hun hart gaan denken dan zal je een totale transformatie op Aarde gaan zien.

De belangrijkste gebeurtenis in oktober is Halloween. Het is het oude feest van onze schepper godin die de Hopi Spinnenvrouw noemen (SPider Woman). Dit is waarom er spinnen gebruikt worden op dat feest. De sluier is heel dun in deze tijd van het jaar en het is makkelijk om in andere dimensies te zien, en dus is het symbool “geesten” ook gebruikt in deze feestdag. Op 1 november is het Allerheiligen en op 2 November Alle Zielen dag. Het is een goede dag om een Maya Nieuwjaar te starten.

Veel mensen luisteren naar de doem en voorspellingen die er zijn en worden heel bang. Iedereen heeft zijn eigen werkelijkheid en zij zijn vrij om te kiezen wat zij ervaren. Maar dat is niet mijn werkelijkheid. Ik verkies om gelukkig, gezond en vol liefde te zijn. We leven in een illusie die gecreëerd was door het massabewustzijn. Is het geen tijd om uit die illusie te stappen en om een nieuwe te creëren?

Vertaald door René van www.goto2012.nl

Het originele artikel vindt je op blog.mahalasastrology.com



Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: